Cel putin asta se desprinde din declaratia purtatorului de cuvant al Partidului Conservator, Bogdan Liviu Ciuca, care ne-a asigurat ca la ora actuala niciun membru al Partidului Romania Mare de la Galati nu a trecut la PC si nici macar nu si-ar fi exprimat vreunul dorinta sa faca o astfel de miscare.

"In acest moment nu am cunostinta de alte treceri de la PRM la PC, in afara de cele care se cunosc la nivelul intregii tari, si nici de posibilitatea altor asemenea miscari in viitorul apropiat. Pe plan local nu este nicio trecere de la PRM la PC. Momentan, din cate stiu eu, nici nu se pune problema unei astfel de miscari", a spus Bogdan Ciuca.

Toate aceste declaratii ale vicepresedintelui PC, Bogdan Ciuca, vin in contextul in care, in ultima perioada, Partidul Conservator a primit sub "aripa" sa nu mai putin de cinci filiale judetene PRM si trei parlamentari ai Partidului Romania Mare. Printre PRM-istii care au ales doctrina conservatoare se numara: filiala Constanta, filiala din Prahova a PRM, filiala Buzau, organizatia Gorj si filiala Arges. Important de remarcat este faptul ca nu conservatorii sunt cei care au initiat aceste discutii, ci oameni din PRM, insa din ultimele discutii avute cu senatorul PRM, Carol Dina, am observat ca la Galati nu numai ca nu se doreste o trecere spre conservatori, dar nici macar nu este dorita ideea unei eventuale colaborari intre cele doua organizatii.