Cautare

1111 de rezultate pentru "onoare" (2.99 secunde)
Deputatul PSD Claudiu Manda a anuntat, intr-o conferinta de presa, candidatura lui Vasile Bulucea la titlul de cetatean de onoare al Craiovei.
Probabil una dintre cele mai "bogate" in diversitatea semnaturilor VIP-urilor autohtone, dar si straine este, in prezent, in tara, Cartea de Onoare a Primariei Mangalia.
Despre onoare si demisie in vremea lui Traian Basescu. In declaratia mea politica de astazi doresc sa ma refer la onoare sau mai bine spus la modul cum Partidul Democrat-Liberal a reusit sa duca in derizoriu institutia demisiei de onoare.
Senatorul Alexandru-Petru Fratean a sustinut o declaratie politica in plenul Senatului, intitulata "Consiliul de Onoare al Ordinului National Steaua Romaniei apara onoarea romanilor", pe care o puteti citi in continuare.
Maia Morgenstern despre titulul de cetatean de onoare al Capitalei: Am primit cu bucurie, cu mandrie, cu emotie Artista Maia Morgenstern, director al Teatrului Evreiesc de Stat, spune ca a primit cu bucurie, cu mandrie si emotie vestea conferirii titlului de cetatean de onoare al Municipiului Bucuresti.
In cadrul manifestarii Zilele Orasului Calarasi, vineri, 18 septembrie 2015, a avut loc Sedinta solemna a Consiliului Local al Municipiului Calarasi, in care s-a aprobat o hotarare privind acordarea titlurilor de Cetatean de onoare al municipiului Calarasi.
Statele Unite ale Americii sunt Invitat de Onoare la cea de-a XIII-a editii a Salonului International de Carte Bookfest.
Deputatului liberal Cornel Popa i-a fost conferit titlul de cetatean de onoare al municipiului Marghita pentru merite deosebite in sprijinirea realizarii obiectivelor de investitii de interes local si implicarea in dezvoltarea sociala si edilitara a urbei.
ImpactNews informeaza ca presedintele Traian Basescu a fost desemnat membru de onoare al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania (AOSR), in Adunarea Generala de joi, decizia primirii presedintelui in acest for fiind aprobata cu unanimitate de voturi, potrivit Mediafax.
Demisia de onoare. ... Sorin Rosca Stanescu) Sunt tare curios daca, in al doisprezecelea ceas, Traian Basescu va avea o tresarire de onoare. ... Dar daca Traian Basescu nu are onoare? ... In fine, si angajamentul sau de onoare a fost receptionat. ... Ca suspendatul sa aiba onoare si sa demisioneze?
Sorin Oprescu, a primit insemnele de Cavaler al Ordinului National al Legiunii de Onoare, cea mai inalta distinctie civila si militara franceza. ... Odata cu acordarea insemnelor de Cavaler al Ordinului National al Legiunii de Onoare, Secretarul de Stat, Jean-Marc Todeschini, a declarat:
Istoricii romani vorbeau despre invinsi si uitati deoarece pana in prezent subiectul participarii armatei romane alaturi de germani impotriva URSS a fost foarte putin dezbatut iar pentru memoria miilor de romani rapusi pe campul de lupta nu s-a facut ceea ce alte state au realizat de mult timp - un cimitir de onoare.
PRIMARIA ARE PROPUNERILE PENTRU ACORDAREA TITLULUI DE CETATEAN DE ONOARE la manifestarile de la Zilele Municipiului (Autoare: Ionela Stanila) Cinci calaraseni, cu activitate si rezultate remarcabile se afla pe lista celor care urmeaza sa primeasca titlul de cetatean de onoare in cadrul manifestarilor organizate in cadrul Zilelor Municipiului Calarasi.
PSD nu are nevoie de carcotasi marginasi!" Singurul care nu a vrut sa comenteze lupta nominala pentru sefia PSD a fost presedintele de onoare al partidului, Ion Iliescu.
Presedinte al Consiliului de Onoare, ce-i drept, dar acest for, inutil pana acum sub titulatura de Comisia de Integritate Morala, va fi cel care va hotari cine ramane sau nu in PSD.
El a primit titlul de Ambasador de Onoare al prieteniei dintre ROMANIA - USA a fost invitatul de onoare al galei.
Va urma salutul Drapelului de Lupta, trecerea in revista a Garzii de Onoare si salutul garzii.
"In urma deliberarilor, Consiliul de Onoare al Ordinului National 'Steaua Romaniei', in prezenta majoritatii membrilor sai, a adoptat cu votul majoritatii membrilor care il compun hotararea de a se solicita domnului Corneliu Vadim Tudor ca, in calitatea sa de Cavaler al Ordinului National 'Steaua Romaniei', sa ceara scuze, in mod public, in termen de 15 zile de la data adoptarii hotararii, celorlalti Cavaleri ai Ordinului National 'Steaua Romaniei', pentru comportamentul nedemn de un purtator al decoratiei Ordinului National 'Steaua Romaniei', culminand cu cel din sedinta comuna a celor doua Camere ale Parlamentului din 18.12.2006, ceea ce a afectat profund prestigiul Ordinului National 'Steaua Romaniei', se arata intr-un comunicat al Administratiei Prezidentiale.
Senatorul PD-L de Constanta, Dorel Onaca, a primit marti Diploma de Onoare a Fundatiei Internationale "Omenia", distinctia fiindu-i inmanata chiar de catre Preafericitul Parinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane.
Consilierii locali au aprobat la foc automat propunerile de acordare a titlului de "Cetatean de Onoare al municipiului Galati" si "Premiul municipiului Galati" unui numar de 37 de persoane.
google-analytics.com