Cautare

915 de rezultate pentru "trafic" (2.71 secunde)
Judecatorii au finalizat zilele trecute cel mai complex dosar de coruptie instrumentat vreodata pe raza Curtii de Apel Galati, toti inculpatii fiind condamnati pentru comiterea unei multitudini de infractiuni, pornind de la trafic de influenta si luare de mita pina la abuz in serviciu, deturnare de fonduri si inselaciune.
Vanzarea marfurilor in regim duty-free se va putea realiza si la bordul aeronavelor care efectueaza curse in trafic extern de pasageri, in exclusivitate pentru persoanele care calatoresc catre o tara care nu este membra a Uniunii Europene (UE).
s-a inregistrat un trafic pe Canalul Dunare-Marea Neagra si Poarta Alba-Midia Navodari de 70.000 tone capacitate pe zi, pe fondul micsorarii nivelului Dunarii pana la sub 11 metri, aspect ce permite realizarea unei navigatii mai sigure, dar inca cu restrictii, a declarat Adrian Pindici, purtatorul de cuvant al CN Administratia Canalelor Navigabile SA.
Politistii doljeni spun ca aceste masini sunt un adevarat pericol in trafic pentru ca instalatiile prezinta scurgeri, nu au garantie si nu sunt verificate in service autorizat.
Pentru protectia pietonilor sau a biciclistilor, dar si a altor masini aflate in trafic, XC70 a primit bare de protectie capabile sa absoarba socul impactului.
Aceasta, desi potrivit unor date prezentate de Politia Rutiera numarul accidentelor auto cauzate de viteza neadaptata la conditiile de trafic si de cea neregulamentara (excesiva) a scazut de cand s-a dat voie la utilizarea detectoarelor radar.
Traficul catre alte retele mobile de telefonie reprezinta 15,5% din totalul de trafic realizat in retelele mobile, urmat de convorbirile catre retelele fixe de telefonie, cu 3,2% si de traficul catre retele internationale cu 2%, fiecare segment inregistrand cresteri comparativ cu perioada anterioara, se precizeaza in comunicat.
Conform acestor strategii se estimeaza ca in anii urmatori se va ajunge la un trafic pe canalele navigabile de 60 milioane de tone capacitate.
"Este o noua actiune inscrisa in programul national Stop accidentelor rutiere - Viata are prioritate!, pe care o desfasuram impreuna cu unii dintre cei mai tineri participanti la trafic.
"Pe DN1 Bucuresti - Brasov, blocajele cele mai mari in trafic sunt in localitatea Busteni.
Astfel, daca in 2005 traficul anual pe canalele navigabile autohtone a fost de 32 milioane de tone, in 2009 este de asteptat ca acealasi trafic anual sa scada pana la 24 milioane de tone capacitate (cu 20% mai scazut decat traficul inregistrat in cursul anului 2008) sau va fi chiar mai putin decat aceasta cantitate, a specificat Zeicu.
Din acest motiv, participantii la trafic trebuie sa ruleze pe un drum distrus, care pune in pericol siguranta circulatiei.
Luna iunie a adus un record de trafic pentru site-ul stirileprotv.ro, potrivit datelor oferite de SATI. ... Stirile care au adus cel mai mult trafic in luna iunie pe site-ul stirileprotv.ro au fost, in ordine crescatoare:
si capitolul 6, Structura intersectiilor, subcapitolul 6.5., in cazul intersectiilor cu trafic total intre 1.001 - 7.000 de vehicule si cu trafic major concentrat pe o anumita directie, intersectia va fi de tipul sens giratoriu, cu semafor".
Comisia a analizat si avantajele economico-sociale si ecologice ale investitiei, care sustin necesitatea lucrarii, respectiv imbunatatirea conditiilor de trafic in Bucuresti, cu efect imediat in fluidizarea transportului de suprafata, cresterea sigurantei rutiere datorata deplasarii cu metroul, reducerea cheltuielilor sociale, cresterea oportunitatilor economice, in zonele cu acces la metrou, iar din punct de vedere al protejarii mediului se estimeaza o reducere semnificativa a nivelului de noxe, prin renuntarea unor bucuresteni la transportul cu automobilul personal dar si reducerea nivelului de poluare cu praf.
Contravaloarea sanctiunilor, care vor fi date in urma controalelor efectuate in trafic de Directia Judeteana de Drumuri si Poduri (DJDP), Autoritatea Rutiera Romana si Inspectoratul Judetean de Politie, va ajunge, insa, la bugetul statului.
Experienta configurabila Honda CR-Z poate fi configurata pentru orice situatie de trafic prin sistemul de condus cu trei moduri.
Experienta configurabila Honda CR-Z poate fi configurata pentru orice situatie de trafic prin sistemul de condus cu trei moduri.
"Prin promovarea acestui proiect de hotarare se vizeaza fluidizarea si optimizarea traficului rutier, cresterea capacitatii de preluare a traficului, imbunatatirea conditiilor de deplasare pentru vehicule, cresterea gradului de siguranta a participantil0r la trafic si asigurarea respectarii conditiilor de protectie a mediului inconjurator in zona Razoare din sectorul6." - se arata in expunerea de motive pentru semnarea acordului cu Metrorex, de catre Primaria Capitalei, ce a fost arpobata joi in Consiliul General.
Daca in anul 2005 s-a inregistrat un trafic de 3.000.0000 de pasageri, in 2010 au trecut prin aeroportul Henri Coanda un numar de aproape 5.000.000 de pasageri.
google-analytics.com