Cautare

5713 de rezultate pentru "program de functionare examinare permise auto vaslui" (3.21 secunde)
Mai multe societati galatene, care au ca obiect de activitate comertul cu piese auto contrafacute, au fost sanctionate de inspectorii de la Protectia Consumatorilor.
Cea de-a VII-a editie a Salonului auto Târgu Jiu si-a deschis ieri portile si le va închide peste patru zile. Vedeta de anul acesta este una dintre cele mai scumpe masini ale marcii Mercedes.
Politia Romana, prin Institutul de Prevenire si Psihosociologie si Directia Rutiera, in colaborare cu Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti si Colegiul Psihologilor din Romania, a realizat un sondaj de opinie la nivel national asupra atitudinilor sociale privind riscul in trafic.
De cateva saptamani, mai precis de cand se discuta cu atata patos despre noul Cod Rutier, despre forma pe care trebuie sa o imbrace acest document foarte important, am avut o curiozitate tematica.
Permisul de conducere auto va deveni o "marfa de lux", in cazul in care regulamentele europene vor fi obligatorii si pentru piata autohtona. Astfel, odata cu introducerea noilor standarde privind activitatea scolilor de soferi, tarifele practicate de acestea ar putea creste exponential.
Tot mai multi constanteni, dar nu numai, care isi achizitioneaza o masina din import, la mana a doua, incantati de pretul mic, ajung sa constate dupa o perioada scurta de timp ca noile lor masini...second-hand nu mai functioneaza.
Parada elegantei Cele mai frumoase masini de epoca pot fi admirate in acest weekend langa Castelul Peles de pe Valea Prahovei. Colectionari de masini de epoca din toata tara s-au intalnit ieri la Peles la primul concurs de eleganta automobilistica din Romania.
Administratia Fondului pentru Mediu (AFM) a validat lista producatorilor, a importatorilor si distribuitorilor de autoturisme acceptati in Programul de Stimulare a Innoirii Parcului National Auto 2007. Cele mai mari cote au fost alocate pentru distribuitorii de automobile General Motors (Opel si Chevrolet) - 3.814 masini.
Desi exista indicii clare de fraudare a statului cu sute de miliarde de lei, afaceristul galatean Cornel Bologa este lasat de organele statului sa-si vada de treaba, fara sa pateasca nimic.
PSD Vaslui va tipari 450.000 de vederi pentru locuitorii judetului, cu fotografiile presedintelui Traian Basescu si premierului Calin Popescu-Tariceanu, pe care vor fi mentionate neimplinirile actualei guvernari, la nivel local.
Femeia in varsta de 31 de ani, din Vaslui, care a fost lovita pe o trecere de pietoni de o autospeciala SMURD aflata in misiune, a murit in noaptea de luni spre marti la Spitalul "Sfantul Spiridon" din Iasi, unde fusese adusa in coma.
Femeia in varsta de 31 de ani, din Vaslui, care a fost lovita pe o trecere de pietoni de o autospeciala SMURD aflata in misiune, a murit in noaptea de luni spre marti la Spitalul "Sfantul Spiridon" din Iasi, unde fusese adusa in coma.
Mihaela Zarnescu publica in "Monitorul de Vaslui" articolul "Inca trei legi in dreptul senatorului Doina Silistru", pe care il puteti citi in continuare. Senatorul PSD de Vaslui Doina Silistru si-a mai trecut trei legi, la doua dintre acestea fiind initiator principal iar la una, coautor.
PROFI isi continua extinderea deschizand alte sapte magazine la Baleni, Baia de Fier, Moinesti, Onesti, Tomesti, Scornicesti si Vaslui. Magazinele din Moinesti, Vaslui, Scornicesti si Baleni functioneaza in format Standard. ... Capitan Zaganescu, nr.6, si are o suprafata totala de 400 mp, sala de vanzari fiind de 297 mp.
FC Vaslui - Rapid Bucuresti, scor 0-1, in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei Echipa Rapid Bucuresti a invins, miercuri, in deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), formatia FC Vaslui, in prima mansa a semifinalelor Cupei Romaniei - Timisoreana.
Petre Grigoras este constient de valoarea adversarului de astazi, dar spera ca punctele sa ramana la Targu Jiu Formatia olteana Pandurii Targu Jiu va intalni astazi, de la ora 20.00 (GSP TV), pe teren propriu, pe SC Vaslui, meciul contand pentru etapa a 31-a din Liga I.
CFR Cluj, FC Vaslui si Steaua isi stiu locurile in cupele europene Dupa CFR Cluj, care a devenit vineri campioana, si-au stabilit locurile in cupele europene, duminica seara, FC Vaslui si Steaua. Au mai ramas Dinamo si Rapid, in functie de finala Cupei Romaniei.
Orice ni s-ar intampla (si ni se intampla destule!), ni se intampla ori c-a dat Dumnezeu, ori, daca nu-l invocam pe Cel de Sus, ni se intampla pur si simplu. Asa si cu vizita domnului Theodor Stolojan, europarlamentar de frunte al PDL, la Pungesti.
- acolo unde am putut afla ca dl Ilie Sarbu s-a intalnit cu primarii de pe raza judetului Timis. ... Mai spre Estul tarii, pe la mine prin judetul Vaslui, administratia locala, lumea in general e mai "amortita".
Cosmarul trait de o fata de 18 ani. A fost dusa pe un camp si VIOLATA de 7 tineri. Agresorii au fost prinsi de politie O fata de 18 ani din judetul Vaslui a fost violata de 7 tineri intr-o masina pe un camp.
google-analytics.com