Cautare

888 de rezultate pentru "nr de tel anaf reclamatii" (3.59 secunde)
Fundatia Kogaion 115 organizeaza "Targ cu mestesugari si produse traditionale de Sfanta Maria" in curtea interioara a Muzeului National al Taranului Roman din Bucuresti, Str. Monetariei, Nr.
Platitorii de impozite pot depune declaratiile fiscale prin internet, prin folosirea semnaturii electronice, daca Autoritatea Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), sau orice alt furnizor acreditat, le elibereaza un certificat digital, a transmis, vineri, ANAF.ANAF acorda, gratuit, certificatele digitale, dar acestea pot fi folosite doar pentru plata impozitelor, a taxelor sau a contributiilor.
Cum afla despre vreo firma ca are probleme, inspectorii sunt obligati sa-i vare sub nas patronului un chestionar care contine intrebari despre starea afacerii si despre hopurile de finantare intampinate.
Noul sef al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) este Sebastian Bodu, el inlocuindu-l in functie pe Neculae Eugen Plaiasu. Nu se cunosc prea multe detalii despre biografia noului presedinte al ANAF, care este totodata si secretar de stat.
Ministerul Finantelor Publice aplica din aceasta luna un plan cu noi masuri pentru combaterea evaziunii fiscale de pe piata bauturilor alcoolice.
Numarul de firme apartinind omului de afaceri Omar Hayssam este foarte mare, iar prejudiciile aduse statului sint imense, a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Sebastian Bodu.
Se pare ca presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF), Sebastian Bodu, vrea sa castige pariul cu evazionistii, indiferent in care sector se afla acestia.
Situatia financiara a cluburilor de fotbal locale, respectiv datoriile acestora catre bugetele statului, se afla in atentia speciala a Autoritatii Nationale de Administrare Fiscala (ANAF).
Razboiul dintre Autoritatea Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) si patronii din fotbal a ajuns si la Craiova.
Rafo Onesti are datorii de peste 9.000 de miliarde de lei vechi si putine sanse de a functiona mai departe de sfarsitul acestui an, ne-a asigurat avocatul ANAF in procesul cu Rafo.
Societatea comerciala RAFO SA Onesti ne-a trimis un drept la replica ca urmare a articolului "Rafo se apropie cu pasi repezi de faliment", publicat in numarul din 24/11/2005.
Potrivit noilor criterii de clasificare, 655 de agenti economici din tara nu mai sunt considerati mari contribuabili, administrarea lor fiind pasata de ANAF catre filialele locale ale fiscului.
Dupa ce marile companii de tigari au avertizat ca introducerea unei taxe pe viciu va duce la cresterea contrabandei din domeniu, are loc si prima recunoastere oficiala a acestui fapt.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a initiat o campanie de informare a liceenilor cu privire la plata taxelor si impozitelor.
Societatea ar datora statului 752 de milioane de euro, ca taxe vamale pentru importurile de componente auto. Solutionarea conflictului ajunge in justitie, dupa ce contestatia depusa de oficialii societatii la ANAF a fost respinsa.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a elaborat alt proiect de act normativ prin care se modifica metodologia de solutionare a deconturilor cu sume negative de TVA adaugata cu optiune de rambursare.
Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) a cumparat 2.400 de sigilii cu GPS pentru monitorizarea masinilor care transporta produse accizabile si vrea sa cumpere înca 2.400 pâna la sfârsitul anului, pentru a reduce pierderile de venituri din accize, a declarat ieri presedintele ANAF, citat de NewsIn.
Firmele declarate inactive nu vor mai putea sa emita facturi pentru ca li se retrage certificatul de platitori de TVA, dar vor plati impozitul forfetar. Peste cateva zile, aproape 5.000 de firme din Dolj devin inactive fiscal, adica nu mai au dreptul sa desfasoare activitate.
Ministrul finantelor le-a transmis oamenilor din subordine directii clare de urmat: Garda Financiara si Directia Generala a Vamilor sa scoata evazionistii la iveala, iar cei de la Finante trebuie sa aiba grija cum cheltuiesc autoritatile locale banul public.
Presedintele ANAF, Sorin Blejnar, a declarat ieri ca, in perioada urmatoare, masurile asiguratorii luate in cazul Rompetrol Rafinare vor ramane instituite, urmand ca la 30 septembrie, in conditiile in care statul nu-si recupereaza suma datorata, sa se treaca la executarea silita.
google-analytics.com