Cautare

1682 de rezultate pentru "falsi politisti video" (4.96 secunde)
In trei ani, primarii au semnat 8.300 de contracte pentru camere video. ... In Bucuresti, sunt peste 4.500 de camere video pe strazi si in cladiri. Specialistii sustin ca sistemele video nu respecta regulile GDPR.
dovezile din inregistrarile video, de la observatori militari antrenati, ori de la politisti, sunt mult prea multe;
Tanarul ii intreaba pe politisti de ce stationeaza pe banda a doua de circulatie, iar oamenii legii il acuza pe acesta ca este beat. "Bai baiatule, da-mi buletinul!", ii spune unul dintre politisti. ... http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7725115-video-chistian-ciocan-interzice-filmarea-politistilor-cand-duci-spre-politist-telefonul-mobil-mana-mare-noroc-nu-esti-incatusat.htm?cfnl= HotNews
Incidentul, petrecut sub privirile ingrozite ale celorlalti consumatori, a fost inregistrat de camerele video de supraveghere aflate atat in interiorul, cat si in exteriorul localului. ... Jandarmeria a fost solicitata de catre politisti in zona unde a avut loc incidentul.
Romania ar putea apela la procurori si politisti straini specializati in lupta anticoruptie, in cazul in care actiunile autoritatilor romane, in special in lupta contra coruptiei la nivel inalt, se vor dovedi ineficiente, a declarat ieri premierul Calin Popescu-Tariceanu.
Conform unor politisti si parlamentari din judetul Arad, comisarul Parasca si anumiti sefi din Inspectoratul Judetean de Politie nu au luat masurile procedurale necesare pentru prinderea in flagrant delict de luare de mita a primarului municipiului Arad, Gheorghe Falca, in cazul supermarketului Total Alfa.
Sportivi cu mintea sau cu muschii Reprezentantii Corpului National al Politistilor au acordat celor mai merituosi politisti ai judetului - in fruntea carora s-a aflat comisarul-sef Cornel Tomescu, seful Sectiei 5 Politie Craiova - plachete prin care li se recunosc meritele profesionale deosebite.
Cel mai grav lucru dintre ilegalitatile comise de politisti a fost ca au subminat autoritatea statului roman.
Din verificarile efectuate de politisti, s-a stabilit ca toate cele 2.530 de paini din aceste masini, in valoare de 1.865 de lei, urma sa ajunga catre diferite unitati de vanzare cu amanuntul din Craiova si comunele limitrofe.
Intrebat daca sublerul si cricul pot fi folosite de politisti si separat de cele 44 de laboratoare, Stancu Sotir spune ca dispozitivele fac parte din laboratorul mobil si nu pot fi folosite si separat.
O miuta, doua miute In perioada august 2014 - ianuarie 2015, politisti din cadrul Politiei Capitalei, sub coordonarea Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 5 Bucuresti, au documentat activitatea unei grupari infractionale, pe linie de proxenetism, spune comunicatul emis de Politia Capitalei, vizavi de vizitele celor 33 de bunaciuni la Sectia 19.
Iulia Ionescu, copila in varsta de 15 ani din Bucuresti, este cautata de politisti in toata tara, dupa ce familia ei a dat-o disparuta, miercuri.
Cine este barbatul care a fost impuscat mortal de politisti: ... Barbatul impuscat mortal de politisti miercuri dimineata in urma unui incident violent este acelasi care, in ianuarie 2016, a intrat cu masina in gardul Guvernului.
La data de 13.11.2011, in jurul orei 18.10, politisti din cadrul Sectiei 1 Politie l- au depistat pe M. ... Cercetarile sunt continuate de politisti, cu M.
Sefii Politiei romanesti au descoperit ca sint tare putini politisti pe strada comparativ cu cei care stau prin birouri. ... Si a numarat noul sef al IGP vreo 41.000 de politisti la care numai vreo 9.000 faceau teren, restul rezolvau din birou problemele specifice muncii de politist.
Chestiile de genul asta nu ii streseaza pe politisti, nu ii face sa se simta denigrati? ... In acest timp unii politisti se simt denigrati de politicieni.
Acolo, un barbat de 56 de ani a fost scos cu forta dintr-un supermarket si pus la pamant de doi politisti locali. In imagini se vede cum unul dintre politisti este urcat pe barbatul pus la pamant, in timp ce al doilea il incatuseaza.
Iar sa pui politisti si jandarmi sa fuga dupa copii pe strada si sa le dea amenzi, dupa ce le confisca zece pocnitori e si inutil si ineficient.
O americanca a atacat mai multi politisti cu sute de albine. Mai multi politisti au ajuns la spital din cauza intepaturilor.
Cum m-am trezit cu 2 politisti in casa, fara sa sune sau sa bata la usa, doar pentru ca erau in cautarea unui bataus din bloc, cum stateau alti nepasatori in timp ce un caine in lesa musca dintr-un maidanez, incurajat de stapan, cum in loc sa asigure ordinea publica stau la bautura in uniforma...
google-analytics.com