Cautare

5155 de rezultate pentru "caz penal" (2.91 secunde)
Voi trimite o scrisoare presedintilor Comisiei Europene, Parlamentului European si grupurilor parlamentare din PE Premierul Victor Ponta a declarat marti, dupa anuntul PDL privind boicotarea referendumului, ca aceasta actiune este ilegala si ca partidul condus de Vasile Blaga trebuie actionat penal.
Crisu Anastasiu, profesor universitar de drept penal, dar, in acelasi timp, fost procuror la Curtea de Conturi, postura din care i-a deschis lui Traian Basescu un dosar penal.
In ea sunt asteptati oameni care nu au background politic, sunt in afara oricaror suspiciuni legate de moralitate si de cinste, dar e organizata de consilierii politici ai presedintelui, cu virf de lance Cristian Diaconescu, traseist politic notoriu, combinat cu o ziarista, suspectat a fi ofiter acoperit al serviciilor si cu o sotie bancher anchetata penal cindva pentru o frauda uriasa.
Basescu vrea dizolvarea Comisiei Nana, nu a Parlamentului "Modificarile aduse Codului Penal ar fi fost un motiv serios de dizolvare a unui Parlament care prin actiunea lui genereaza deservicii uriase Romaniei.
Presedintele Liviu Dragnea le-a transmis colegilor din conducerea PSD un mesaj despre situatia lui Victor Ponta, urmarit penal de DNA intr-un nou dosar.
Un om condamnat penal. ... domnul Klaus Iohannis a declarat, in calitatea sa de presedinte, ca se va opune sub orice forma nominalizarii unui premier condamnat penal.
De la televizor mai aflaram, domnule Klaus Iohannis, ca, pentru dumneavoastra, presedintele Senatului Romaniei, Calin Popescu Tariceanu, este un mincinos penal, care probabil ca nu ar mai fi fost nici mincinos si nici penal daca ar fi fost de acord cu propunerea pe care i-ati facut-o, de a trada PSD-ul si de a forma o majoritate parlamentara alaturi de PNL, USR, PMP, UDMR si minoritati.
La finalizarea studiilor, avocatii vor sustine o lucrare asemanatoare celei de licenta, precum si un examen la patru materii (Drept Penal, Drept Civil, Drept Procesual Penal, Drept Procesual Civil).
Dosar penal pentru decontare cu acte fictive Activitatea de decontare a cupoanelor, atunci cind sint insotite de documente justificate fictiv, este alta neregula legata de bonurile agricole si poate constitui o fapta de natura penala.
"Firmele vor raspunde penal pentru infractiunile savarsite in realizarea obiectului de activitate sau in numele ori in interesul persoanei juridice", au stabilit ieri deputatii, in urma dezbaterii pe articole a proiectului de modificare si completare a Codului Penal, propus de ministrul justitiei.
Mihai Birsescu, care a fost cercetat penal pentru returnare ilegala de TVA, a castigat licitatia cu 22,5 miliarde de lei vechi.
Mai mult, cei care vor darama peretii de rezistenta ai cladirilor, afectand siguranta cetatenilor, sau cei care fac modificari neautorizate vor raspunde penal. ... Astfel, cei care vor darama peretii de rezistenta ai cladirilor, afectand siguranta cetatenilor, sau cei care fac modificari neautorizate vor raspunde penal.
Lui Daniel Dorin i s-a intocmit dosar penal pentru savarsirea infractiunii prevazute si pedepsite de art. 32, litera g, din Legea nr.
Deversarile de substante poluante de pe nave in apele maritime interioare si pe caile navigabile interioare vor putea fi sanctionate penal, s-a hotarat in ultima sedinta a Guvernului.
Administratorul unei firme constantene este cercetat penal pentru inselaciune, dupa ce oamenii legii au strans dovezi ca ar fi eliberat file cec fara acoperire. ... Pentru faptele comise, constanteanca s-a ales cu dosar penal.
De asemenea, s-a primit peste 1.000 de dosare care sunt pe sentinta penala, or, dosarul penal nu s-a solutionat, iar ei nu figureaza in sentinta civila.
Desi legislatia prevede de ani buni cum sunt pedepsite infractiunile despre care vorbim, în Dolj pot fi numarati pe degete contabilii care au avut de-a face cu organele de control penal din cauza inexactitatilor din evidente.
Presedintele Asociatiei Romane a Bancilor (ARB), Radu Gratian Ghetea, a declarat, joi, ca a vorbit cu ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, despre posibilitatea introducerii in Codul Penal a unei prevederi care sa sanctioneze denigrarea unei banci.
Pentru obtinerea despagubirilor, mai sigur e ca victima sau rudele acesteia sa se constituie parte civila in dosarul penal deschis impotriva soferului vinovat de producerea accidentului si sa solicite instantei daune, demonstrand cu acte cheltuielile cu ingrijirile medicale sau pierderile materiale suferite.
Amestecarea in taratele lui SOV a unor oameni care n-au legatura cu dosarul penal in cauza ori cu speta respectiva este inca o dovada de forta si intimidare a unui regim politic de sorginte totalitara.
google-analytics.com