Cautare

492 de rezultate pentru "presedinti" (3.24 secunde)
Schimba constitutia, cu fiecare modificare de presedinti si de guverne? Statele Unite au 200 si ceva de ani, nici macar nu au constitutie.
Din Biroul Permanent ar urma sa faca parte, prin rotatie, cate opt presedinti din judete. Portretul-robot al liderului pesedist Portretul-robot al celor care vor conduce si vor reprezenta PSD cuprinde, in viziunea lui Iliescu, “competenta, carisma, forta de penetratie in randul diverselor categorii, autoritate morala“.
Poti sa-i vezi pe cei 15 noi presedinti de organizatii judetene, majoritatea mai tineri decat mine, sau pe cei doi-trei din cei vechi care au performante si era normal sa ramana in functie.
A alimentat spirala populismului de cate ori a avut ocazia, a inchis ochii la marile fraude pentru concedii pe iahturi, a promovat divertismentul si kitsch-ul ca pe un drog pentru sedarea maselor in goana dupa credit cu buletinul, a vrut sa puna guverne, sa numeasca presedinti, fara sa isi asume si responsabilitati.
Ce prevede protocolul Uniunii Social Liberale • Cele doua parti semnatare ale Aliantei vor participa la alegerile locale cu candidaturi comune pentru functiile de presedinti de consilii judetene, primari de municipii - resedinta de judet si primar general al municipiului Bucuresti, precum si cu liste de candidati comuni pentru consiliile judetene, consiliile locale ale municipiilor resedinta de judet si Consiliul General al Municipiului Bucuresti;
Nereusita Aliantei de a-si impune ca presedinti ai celor doua Camere ale Parlamentului propriii candidati a introdus pe agenda politica necesitatea modificarii reglementarilor privind alegerea si, implicit, revocarea din functie a conducatorilor Senatului si Camerei Deputatilor.
Parlamentarul PSD a mai declarat ca ar fi necesar ca si la organizatiile judetene sa fie desemnati presedinti executivi si a argumentat aceasta masura din perspectiva crearii acelor “reflexe ale unor oameni care vor veni la putere“.
Pe de alta parte, numarul de sase persoane din societatea civila, care nici macar nu mai trebuie sa fie specialisti in domeniul dreptului, si care pot participa nu doar la sedintele plenului, putand fi alesi si ca presedinti ai Consiliului, in conditiile in care trei dintre acestia sunt numiti de Parlament si trei de catre Presedintele Romaniei, incalca dur principiul separatiei puterilor in stat, putandu-se ajunge la situatia absurda ca reprezentanti ai societatii civile alaturi de ministrul justitiei si procurorul general al Romaniei sa fie superiori numeric in cadrul sedintelor pe sectii, ceea ce inseamna exclusivarea deciziei politice si pervertirea independentei sistemului judiciar in numele caruia deciziile vor fi luate de factorul politic, intruziune nepermisa in niciun stat pretins democratic.
In acest moment, social-democratii au 16 presedinti de Consiliu Judetean in functie, deci le vor mai ramane dreptul sa nominalizeze cinci candidati pentru aceasta pozitie.
Caramitru a comparat modul de a vorbi al Basescu cu al celorlalti doi presedinti ai Romaniei, Constantinescu si Iliescu. Actorul nu si-a ascuns admiratia pentru stilul oratoric al lui Basescu.
i) modelele propunerilor de candidatura pentru Camera Deputatilor, Senat, primari si presedinti ai consiliilor judetene; j) modelul declaratiei de acceptare a candidaturii;
In speta este vorba despre situatia caracterizata prin aceea ca Romania are doi presedinti si anume unul interimar - care exercita efectiv atributiile prezidentiale - si unul suspendat - care nu isi poate exercita competentele.
Presedintele PSD, Victor Ponta, a salutat, de la tribuna oficiala, prezenta fostilor presedinti ai PSD si i-a prezentat salii rand pe rand.
Intalnirea noilor lideri PSD cu colegii lor de partid alesi primari, presedinti de organizati si sefi ai Consiliilor judetene nu s-a desfasurat asa cum era de asteptat.
In document se solicita inlocuirea celor doi presedinti-directori generali, Dragos Seuleanu si Valentin Nicolau, precum si inlocuirea consiliilor de administratie ale SRR si SRTV.
Nu este o carte care ramane la nivelul teoriei, pentru ca sunt 1.472 de personaje, cu nume si prenume de presedinti, ministri, parlamentari, oameni din lumea afacerilor, ceea ce in ansamblu a constituit sistemul oligarhic in centrul caruia s-a aflat nucleul securisto-comunist care a pus mana pe putere in Decembrie 1989“, a declarat Constantinescu.
presedinte al Camerei Deputatilor, presedinte al Senatului, ministru de Interne, ministru al Informatiilor, Avocatul Poporului, presedintele Comisiilor juridice, de cercetari a abuzurilor, de control al SRI, posturi de prefecti si presedinti ai Consiliilor Judetene.
Silviu Manastire a avut pe lita si alti doi presedinti: Nicusor Dan, seful USR si Bogdan Diaconu, seful PRU.
Procuratura Romaniei va intreprinde masuri de popularizare in randul Administratiei de la Washington a traditiei si metodelor investigative novatoare romanesti, gratie carora fostii presedinti si prim-ministri ai Romaniei sunt cercetati penal (Ion Iliescu, Petre Roman) sau chiar condamnati (Adrian Nastase).
Procuratura Romaniei va intreprinde masuri de popularizare in randul Administratiei de la Washington a traditiei si metodelor investigative novatoare romanesti, gratie carora fostii presedinti si prim-ministri ai Romaniei sunt cercetati penal (Ion Iliescu, Petre Roman) sau chiar condamnati (Adrian Nastase).
google-analytics.com