Cautare

641 de rezultate pentru "paralel" (6.81 secunde)
Unul traia deasupra realitatii, vrand sa aplice doctrina democratiei sociale, al doilea traia intr-un univers paralel cu realitatea, iar al treilea traieste sub realitate.
In paralel, a fost depusa si plangere penala impotriva lui Mischie pentru instigare la fals si uz de fals si impotriva celor 31 de persoane depistate pana in prezent pentru comiterea infractiunii de fals.
In plus, formatiunile politice au avut permisiunea sa-si aduca la sediile BEC si ale birourilor electorale de circumscriptie aparatura tehnica cu care sa tina o evidenta in paralel, dar nu s-a semnalat eroarea decat in comunicatele BEC, dar nu si la inregistrarea datelor din procesele-verbale.
Potrivit sursei citate, Puterii i-au fost atribuite un numar de stiri injumatatit cu continut negativ (de la 117 la 62), in paralel cu dublarea numarului de stiri cu continut pozitiv (de la 21 la 36).
Mai mult, acesta a comandat efectuarea, in paralel, a unui alt sondaj de catre alta casa de sondare a opiniei publice, care-l da castigator detasat in fata lui Videanu.
Presedintele UCM Covasna, Gazda Zoltan, a declarat ieri ca UCM va functiona in continuare ca organizatie civica, iar in paralel va fi infiintat un partid politic maghiar.
Primarul Iorgus i-a replicat consilierului PD faptul ca ADPP-ul a suferit in ultima luna o modificare a structurii organizatorice, iar daca pana in prezent Ovidiu Ghita a putut indeplini in paralel cele doua functii, odata cu aceasta schimbare, el a fost nevoit sa opteze pentru cea de consilier local.
Puteti sa dati in acest moment o nota ministrilor PSD si, in paralel, o nota ministrilor PD-L? MG: Nu vreau sa fac un exercitiu de concurs de frumusete.
Se pare insa ca in paralel cu aceste masuri de informare vor fi luate si masuri de destituire a responsabililor de la institutiile descentralizate, vehiculate de ceva timp, dar amanate pana acum, care provoaca panica printre cei vizati.
Asta am si facut, in paralel cu masurile pe care le-am adoptat pe partea de reglementare, am promovat, personal si prin alte actiuni finantate de ministerul pe care il conduc, in tara si in strainatate, destinatiile turistice romanesti.
Toata aceasta destructurare a tesutului societatii noastre s-a produs in paralel cu o fuga a electoratului, oarecum haotica, de la un partid la altul.
dupa descentralizare si, in paralel cu inchiderea spitalelor ineficiente, se va trece pe proiecte-pilot, in care medicii sa nu fie angajati ai statului, ci ai spitalului, cu contract si cu prestatie definita ca pret - dupa noua lege, si dascalii vor avea contract cu scolile;
Si asa cum s-a desfasurat acel miting de la Arcul de Triumf in paralel cu cel nepolitic de la Piata Universitatii a fost cea mai buna solutie.
Iar ca in paralel s-a antrenat cu Ionut Iftimoaie (luptator K1) in statiunea Neptun - unde, apropo, acesta s-a aflat in cam aceeasi perioada ca si Fatuloiu, respectiv fiul lui Fatuloiu… Dar, tot conform surselor noastre, se pare ca Iftimoaie a fost prezent pe litoral doar pentru a se relaxa.
Procurorii coboara Romania in Evul Mediu intunecat Intr-un stat laic, utilizarea Bibliei intr-o ancheta este inadmisibila Procurorii lui Kovesi si Morar actioneaza in aceste zile ca securistii din anii ’50, dar, in paralel uzilizeaza si elemente specifice evului mediu "intunecat".
In paralel, numele lui Cocos apare in afacerea modernizarii pietei Crangasi. Primarul PDL Cristian Poteras a incheiat un contract de asociere in participatiune pentru modernizarea pietei cu firma Zenith Business Group&Partners.
Oamenii statului paralel vor neaparat ca Inspectia judiciara sa ramana la CSM pentru ca doar astfel va ramane independenta. Ia sa vedem cum e cu independenta Inspectiei judiciare.
Cautarea explicatiei ne duce cu gandul la maidanizarea societatii romanesti, in paralel cu polarizarea acesteia. Cele doua sunt legate una de alta.
In paralel ar fi necesara constituirea a doua comisii (parlamentara si guvernamentala) care sa aiba ca tinta identificarea tuturor celor care s-au facut vinovati de incompetenta, hotie ori de starea proasta a digurilor, podurilor, canalelor si amenajarilor hidrografice care au marit amploarea dezastrelor“.
In paralel, pe 1 iunie 1998, la Inspectoratul Judetean de Politie Vaslui s-au prezentat doua femei din Republica Moldova care au reclamat disparitia sotilor lor, Ion Baranciuc (46 ani), Ion Bucatari (43 ani), precum si a unei cunostinte, Serghei Sibov (33 ani), Ion Baranciuc fiind persoana care reprezenta firma BIP SRL Chisinau, firma cu care Alcoolprod incheiase contractul pentru exportul alcoolului.
google-analytics.com