Cautare

641 de rezultate pentru "paralel" (3.04 secunde)
Pana la acea data statul nu poate impune o taxa de autostrada pe A1 si A2 Taxa pentru mersul pe una dintre cele doua autostrazi ale Romaniei, de 3-4 euro pe 100 de kilometri, pe care Ministerul Transporturilor ar vrea sa o introduca in paralel cu rovinieta, nu poate fi ceruta soferilor decat peste doi ani.
Coalitia guvernamentala a discutat vineri, intr-o reuniune la care a participat si guvernatorul Bancii Nationale, Mugur Isarescu, varianta ca moneda euro sa fie adoptata la 1 ianuarie 2015, iar pana la finalul acelui an sa circule in paralel atat moneda nationala, cat si euro, a declarat Varujan Pambuccian.
Eroilor, peste calea ferata - pe strada Calmatui (actuala strada va deveni artera partial suspendata) - paralel cu strada Gherghitei, prin Parcul Pipera si peste calea ferata va fi construita o noua artera (viitoarea Autostrada A3), care va fi prevazuta cu un pasaj suprateran - portiunea cuprinsa intre intersectia cu strada Gherghitei si Soseaua Petricani va fi suspendata integral pe un sens - intersectia Soseaua Petricani cu Sos.
In primavara anului 2011 reprezentantii Adama afirmau ca au luat pauza de la constructii deoarece nu au de indeplinit planuri "cincinale", intr-o perioada in care compania avea spre vanzare inca 500 de apartamente, iar in paralel actionarii majoritari ai firmei negociau vanzarea catre Immofinanz.
Reducerea fiscalitatii pentru microintreprinderile active, in paralel cu penalizarea microintreprinderilor fara angajati a. ... Scaderea accizei la alcool, bere si vinuri spumoase (mare parte din consum se realizeaza din producția naționala), in paralel cu cresterea accizei la bauturile fermentate linistite.
intarzieri in incheierea contractelor de furnizare/reparare piese, in paralel cu ne-asigurarea stocurilor minime necesare pentru sectiile de intretinere, cu consecinte directe privind aprovizionarea in regim de urgenta cu piese si componente, cu achitarea de preturi mult mai mari fata cele normale.
Cresterea a fost pusa pe seama produselor software care fac acest lucru, in paralel cu lansarea Service Pack 2 de la Windows XP. In paralel cu acest fenomen, rata celor ce isi sterg frecvent cookies este si ea in ascensiune puternica.
Poarta energetica spre un univers paralel Orasul Calarasi are o istorie remarcabila si multi scriitori si-au brodat povestile pe marginea firului apei, dar niciunul nu a stiut sau nu a folosit, macar ca sugestie literara, misterioasele tuneluri care impanzesc subsolul orasului si subtraverseaza Bratul Borcea si chiar Dunarea, unind Campia Romana cu Dobrogea.
De asemenea in paralel se prescriu gemoterapice: ... M.R.in varsta de 25 ani ,diagnosticat cu oligospermie ,dureri lombare,astenie,a urmat tratament prin acupunctura diagnosticul MTC fiind Insuficienta Esentei Rinichilor/Disfunctia meridianelor Ren Mai si Chong Mai.In paralel i sau prescris gemoterapice.
In paralel, se pot utiliza ovule intravaginale care hidrateaza mucoasa vaginala cauzata de schimbari hormonale si in timpul tratamentelor de chimio si radioterapie.
• Primaria Predeal a deschis oficial sezonul de schi, sambata, de la ora 11.00, cu un concurs de schi alpin - slalom paralel baieti si fete, urmat de un concurs de snowboard.
Ministerul Sanatatii a anuntat scaderea pretului la medicamente - reprezinta aceasta o usa deschisa catre exportul paralel? ... - Ministerul Sanatatii a anuntat scaderea pretului la medicamente - reprezinta aceasta o usa deschisa catre exportul paralel?
Masurile de relaxare fiscala vor continua in paralel cu cresterea constanta a veniturilor populatiei, dupa ce s-au reintregit deja salariile si au fost indexate anual toate pensiile.
Alianta Pacientilor din Romania este foarte ingrijorata de votul pozitiv acordat, zilele trecute de catre Camera Deputatilor a legii care permite oricarei farmacii exportul paralel de medicamente.
O realitate care nu ne place dar, chiar si asa, ea continua sa existe si sa ne marcheze existenta, sa ne pandeasca dupa colt, sa ne ameninte in situatii in care viata nu isi mai poate desfasura prezentul continuu de pana la acel moment, sa existe paralel cu viata noastra si sa ii ia locul odata ce viata, din diverse motive (varsta, boala, accident etc.) nu mai detine resurse sa continue.
OAMENII DE STIINTA SPUN CA, DUPA MOARTE, CONSTIINTA NOASTRA SE POATE MUTA INTR-UN UNIVERS PARALEL! ... Exista o teorie conform careia sufletul uman, dupa moarte, s-ar duce intr-un alt univers paralel.
Se pare ca acest zbor ar fi decurs fara nici un fel de problema, pilotii aparatelor aruncand din cand in cand o privire la masinile care circulau paralel cui ei, pe Drumul European 85, care mergea spre Urziceni.
In paralel cu Scoala PNL a avut loc si cea a PD-ului.
Nu trebuie uitat ca politia comunitara va coexista in paralel cu politia traditionala si cu jandarmii. ... In loc de a crea un organism paralel, nu ar fi oare mult mai simplu daca s-ar transfera pur si simplu politia catre conducerea administrativa, aleasa, a localitatilor?
Necesitatea reducerii dependentei de hidrocarburi, paralel cu necesitatea reducerii emisiilor de gaze cu efect de sera. ... In statele membre ale UE, daca ai timp sa privesti pe geam din autoturism, poti vedea, paralel cu soselele, mii de moristi eoliene care produc electricitate.
google-analytics.com