Cautare

4080 de rezultate pentru "martis beatrice un avocat de succes si frumos" (3.99 secunde)
El spune ca masca este principalul mijloc de protectie, alaturi de vaccinare, in valul 5 al pandemiei. Ministerul Sanatatii a elaborat o serie de masuri si recomandari pentru populatie si institutii, inaintea valului 5.
• 3 ian 2005 - Ministrul de Externe, Mihai Razvan Ungureanu, declara ca Romania este prima interesata sa ofere solutii "viabile si concrete" de rezolvare a situatiei din Transnistria.
Deputatul Sergiu Andon isi pierde functia din cauza incompatibilitatii Sergiu Andon a fost gasit incompatibil cu functia de deputat, dupa ce a aparat in calitate de avocat un client cercetat pentru coruptie. Decizia a fost data de Inalta Curte de Casatie si Justitie.
Celebrul avocat si-a oferit serviciile in mod gratuit, fapt care nu poate decat sa-l multumeasca pe cel mai sarac si cinstit dintre presedintii mioritici. Semnarea contractului dintre cei doi a fost confirmata de ambele parti, Iorgovan precizand ca la apararea „simbolului”
Un avocat in varsta de 89 de ani a murit ieri la pranz intr-una din salile de judecata ale Tribunalului Bucuresti, chiar in timpul pledoariei.
Primaria a decis sa ceara stramutarea dosarului parcarilor Cronos, de la Tribunalul Deva, sa sesizeze Consiliul Superior al Magistraturii de o presupusa implicare a unui judecator in trucarea expertizelor si chiar sa-si schimbe avocatul.
"Valeriu Stoica s-a oferit sa-mi fie avocat in proce-sul pe care il voi intenta CNSAS, in cazul in care rezultatul contestatiei la CNSAS va fi acelasi cu prima decizie", a declarat Mona Musca.
Desi avocatul acesteia, Mihai Boldea, este purtatorul de cuvant al PD Galati, liderul filialei locale a partidului, Mircea Toader, spune ca a aflat din presa despre acest caz. "Boldea nu a avut o aprobare politica de la noi pentru treaba asta. Asta este datoria lui de avocat.
Potrivit datelor anuntate de Biroul Electoral Central (BEC), din totalul de 35 de europarlamentari romani care vor pleca in Parlamentul European 11 vor fi democrati, 8 social-democrati, 6 - PNL, in timp ce PLD si UDMR vor avea cate doi.
Candidatul PNT-CD la Primaria Capitalei, Aurelian Pavelescu, a declarat ca este mai inalt decat seful statului, avand 1,75 metri, si i-a adus aminte acestuia ca i-a fost avocat in dosarul Flota si a facut parte din grupul celor cinci colaboratori directi ai lui Traian Basescu in campaniile din 2004.
PDL Constanta continua sa faca o figura proasta dupa scandalul din ultima perioada, generat artificial intr-o anumita masura de rezultatele obtinute in alegerile locale.
Comisarul sef Dorin Colidiuc, adjunct al sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta si comisarul sef Traian Manzala (foto), fostul sef al DGA Constanta, sunt de cateva luni avocati cu acte in regula ai Baroului Tulcea.
Cititi in paginile Gazetei de Sud de saptamana aceasta cateva repere despre cine sunt si ce au facut oamenii politici propusi de principalele partide pentru fotoliile Parlamentului European. ... "Se voteaza lista", dupa cum a explicat Aurelian Cadestrian, judecator in cadrul Tribunalului Dolj si membru al Biroului Electoral Judetean Dolj.
Agentia Nationala de Integritate a constatat o posibila stare de incompatibilitate a edilului-sef din Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, care, timp de patru luni, a fost atat primar, cat si avocat in cadrul Baroului Mehedinti.
20.900,52 lei este suma pe care reprezentantii Asociatiei de proprietari nr. 3 "Nicolae Titulescu" din Craiova au cheltuit-o pe onorarii cu avocati, executori judecatoresti, expertize si contraexpertize contabile. Platile s-au facut din incasarile asociatiei si ulterior trecute la intretinere tuturor proprietarilor.
"Suntem in situatia sinistra de a compara relele sefului statului". Puteti citi in continuare opinia analistului politic despre noul scandal in care este implicat presedintele Romaniei, acuzat ca ar fi palmuit un turist roman pe malul marii.
In Evenimentul Zilei de duminica, 01 octombrie 2006 ,dl Mircea Ionescu-Quintus marturisea: ... A avut o sora recompensata cu 3 kg de aur de Securitate. Despre PNL si PD spunea ca sunt partide care nu au nimic in comun.
Societatea comerciala RAFO SA Onesti ne-a trimis un drept la replica ca urmare a articolului "Rafo se apropie cu pasi repezi de faliment", publicat in numarul din 24/11/2005.
Municipalitatea din Banie este aparata într-unul dintre cele mai grele procese ale sale de avocati platiti din bugetul local, fiindca armata proprie de consilieri juridici este nu numai inutila, dar si daunatoare.Ultimul proces pe care Primaria Craiova l-a pierdut prin neprezentarea juristilor sai a adus bugetului local un prejudiciu de aproape 15 miliarde de lei vechi.
Municipalitatea din Banie este aparata într-unul dintre cele mai grele procese ale sale de avocati platiti din bugetul local, fiindca armata proprie de consilieri juridici este nu numai inutila, dar si daunatoare.Ultimul proces pe care Primaria Craiova l-a pierdut prin neprezentarea juristilor sai a adus bugetului local un prejudiciu de aproape 15 miliarde de lei vechi.
google-analytics.com