Cautare

960 de rezultate pentru "leonard orban" (4.26 secunde)
Presedintele PNL Bucuresti, Ludovic Orban, a reluat ieri seria atacurilor la adresa presedintelui si a democratilor. Orban a sustinut ca liderii PD si Traian Basescu dau dovada de "parsivenie fara seama", facand referire la discutiile pe care acestia le-ar fi avut la intalnirea de la resturantul Potcoava.
Prim-vicepresedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca sustinerea candidatului PSD, Mircea Geoana, de catre formatiunea sa, in cel de-al doilea tur al alegerilor prezidentiale de anul trecut, nu a afectat imaginea liberalilor, lucru dovedit prin faptul ca, potrivit unui sondaj, peste 40% dintre romani simpatizeaza PNL.
BASESCU S-A HAHAIT CU ORBAN VIKTOR Fotografia e preluata de Antena 3 de pe site-ul Consilului European. De unde se vede ca la Bruxelles, Basescu s-a hahait cu Orban Viktor, al carui guvern sfideaza Romania. ... xxx Orban: ... Orban: ... Orban:
Romania risca sa plateasca 30.000 de euro pe zi, daca nu adopta Legea privind retentia datelor, a avertizat azi ministrul desemnat al afacerilor europene, Leonard Orban, in cadrul audierilor in comisiile de specialitate, informeaza NewsIn."In momentul de fata se afla in curs de derulare 47 de proceduri de incalcare a Tratatului - infringement -declansate de Comisia Europeana impotriva Romaniei, dintre care 27 pentru incompatibilitatea normelor nationale cu legislatia UE sau pentru aplicare incorecta, iar 20 pentru necomunicarea masurilor nationale de transpunere a unor directive", a declarat Leonard Orban.Din cele 47 de cazuri, 6 reclama "luarea unor masuri urgente de remediere", printre care si Legea pentru transpunerea Directivei privind retentia datelor."Urmare a intrarii in vigoare a Tratatului de la Lisabona s-au produs modificari inclusiv in ceea ce priveste gestiunea cazurilor de incalcare a Tratatului si in cazul netranspunerilor functioneaza sistemul sanctiunii financiare.
Organizarea alegerilor pentru europarlamentari ar fi trebuit organizate inaintea aderarii, dar amanarea anuntarii datei integrarii Romaniei in UE a impiedicat o astfel de masura, a declarat Leonard Orban, intr-un interviu pentru NewsIn.
Leonard Orban, comisarul desemnat din partea Romaniei, asteapta astazi confirmarea pentru ocuparea postului din Executivul european, pe care i-l va da plenul Parlamentului de la Strasbourg prin votul - mai mult decat sigur pozitiv - al membrilor sai.
Fratele lui Ludovic Orban (cel care visa sa devina liderul PNL) este noul consilier al presedintelui Basescu pe probleme de afaceri europene.
Asa a declarat recent Leonard Orban (foto), secretar de stat in Ministerul Integrarii Europene (MIE). ... La nivelul Guvernului nu a existat niciodata un plan B referitor la ama-narea aderarii, a spus Orban.
Ocuparea fotoliului de succesor al lui Basescu la Primaria Generala a Capitalei, in urma alegerilor ce vor fi organizate peste cateva luni, scoate in evidenta inerentele rivalitati dintre liberalii si democratii bucuresteni, PNL grabindu-se sa-l propuna pe viceprimarul Ludovic Orban pentru candidatura interna a Aliantei D.A.
au criticat luni seara intr-o sedinta a Consiliului National de Conducere, modalitatea prin care Ludovic Orban isi promoveaza candidatura sa la Primaria Capitalei, sustin surse democrate.
Alianta PNL-PD va stabili, la mijlocul lui februarie, dupa efectuarea unui sondaj intre 29 ianuarie si 2 februarie, candidatul unic pentru alegerile din Bucuresti, alegere ce va fi facuta dintre Ludovic Orban, propus de PNL, si Adriean Videanu.
Presedintele PNL Bucuresti, Ludovic Orban, reia referirile critice la adresa democratilor, pe care le-a facut publice de mai multe ori.
Liderii PD au solicitat reprezentantilor PNL, in sedinta de ieri a conducerii Aliantei, ca presedintele Ligii alesilor locali ai PNL, Ludovic Orban, sa nu mai faca declaratii publice critice la adresa democratilor si a presedintelui Traian Basescu, au declarat surse din Alianta.
Varful de lance al atacurilor liberalilor a fost si este Ludovic Orban. ... Marti seara, dupa sedinta conducerii partidului, el a spus ca declaratiile lui Ludovic Orban privind schimbarea sefilor serviciilor secrete si ai institutiilor publice conduse inca de reprezentanti ai fostei puteri reprezinta pozitia oficiala a PNL.
De la liberali, eternul critic al PD si al lui Traian Basescu, Ludovic Orban, pe cand durul democratilor a fost vicepresedintele Cezar Preda.
Presedintele PNL de rit nou, Ludovic Orban, ne anunta cu o mutra razboinica si grava ca liberalii vor depune o motiune de cenzura, pentru ca motiunea de cenzura este cea mai puternica arma a opozitiei.
Ludovic Orban (foto), presedintele PNL Bucuresti, a declarat ca liberalii sunt deschisi oricaror propuneri, considerand insa ca sefii celor doua Servicii secrete ar trebui sa faca parte din societatea civila, "pentru a asigura demilitarizarea Serviciilor secrete si neimplicarea in activitatile economice".
Problema descentralizarii este una foarte importanta pentru alesii locali liberali si nu numai, dupa cum a marturisit ieri Ludovic Orban.
Pe lista lui Tariceanu figureaza nume controversate, cum ar fi Teodor Melescanu la Ministerul Apararii, Ludovic Orban la Transporturi sau Traian Remes la Agricultura.
Alta data in verva si dornic sa intretina buna dispozitie a presei prin comentarii picante, vicepresedintele PNL Ludovic Orban a parut, de aceasta data, extrem de abatut dupa sedinta partidului. ... numai despre lucruri frumoase!", a spus, cu amaraciune in glas, Orban.
google-analytics.com