Cautare

483 de rezultate pentru "laurentiu" (3.48 secunde)
Sub genericul campaniei "Mandru sa fii roman", in Jurnalul National a aparut un articol despre o personalitate marcanta a medicinei romanesti, academicianul Laurentiu Mircea Popescu, descoperitorul telocitelor, articol din care puteti citi in continuare a doua parte.
BPJ-ul a mai discutat, pe langa subiectul Ionel Manafu, si "neobrazarea" Organizatiei Municipale, mai exact a presedintelui acesteia, deputatul Laurentiu Mironescu, de a solicita sefilor de institutii deconcentrate din judetul Constanta rapoarte de activitate, dupa cum au declarat, pentru "Replica", surse judetene.
Candidatul Partidului Democrat pentru Primaria municipiului Constanta va fi Laurentiu Mironescu, sustine chiar deputatul democrat. ... Desi admite ca sondajul PD la nivel de municipiu este gata, deputatul Laurentiu Mironescu este extrem de secretos in ceea ce priveste procentele, sustinand ca importante sunt datele cercetarii referitoare la asteptarile constantenilor.
Fostul director al Complexului Energetic (CE) de la Rovinari, Laurentiu Ciurel, acuza politizarea excesiva a managementului celor doua Complexuri Energetice de la Rovinari si Turceni, care ar fi condus la diminuarea drastica a profitului si chiar la aparitia pierderilor.
Contestatiile rasarite din senin la adresa corectitudinii alegerilor pentru functia de presedinte al Organizatiei Municipale a PD Constanta, castigate de deputatul Laurentiu Mironescu au fost solutionate. Din cate au declarat democratii, verdictul de la Bucuresti este favorabil lui Laurentiu Mironescu.
Cei carora CCL-ul le-a creat un disconfort (nejustificat am zice noi) au fost anumiti sefi de institutii descentralizate, carora presedintele Organizatiei Municipale a PD Constanta, deputatul Laurentiu Mironescu, le solicitase informari scrise referitoare la activitatea depusa la locurile de munca dobandite ca urmare a sprijinului acordat de partid.
Dar sunt si exceptii, iar un exemplu elocvent este Laurentiu Branescu, care, desi nu a implinit 18 ani, se bucura de atentia unui club foarte mare, Juventus Torino.
Iar in acest context, sursele noastre sustin ca a revenit in carti, pentru sefia ministerului in cauza, nimeni altul decat actualul deputat PD Laurentiu Mironescu, cel despre care, la formarea actualului Guvern, se vorbea ca despre un posibil ministru al Transporturilor.
Vineri, 24 februarie a.c., Vasile Francu s-a prezentat la conferinta de presa a deputatului PC Andrian Mihei, nu pentru a vorbi de buna intelegere dintre cele doua partide, ci pentru a da "lectii de moralitate", in lipsa, deputatului PD Laurentiu Mironescu si directorului Administratiei Porturilor Maritime, Mircea Banias, colegii sai de partid.
Obisnuita conferinta de presa de luni a Organizatiei Municipale a PD Constanta a fost un bun prilej pentru presedintele acesteia, deputatul Laurentiu Mironescu, de a prezenta cateva detalii legate de ultimele sale deplasari, in Canada si Turcia, in calitatea sa de membru al Adunarii Parlamentare pentru Consiliul Europei.
Potrivit directorului de investitii al CE Rovinari, Laurentiu Ciurel, profitul a scazut cu 350 de miliarde lei vechi, principalul motiv fiind supracontractarea unitatii de catre "baietii destepti", care intermediaza energie.
In replica, Laurentiu Marin (foto), directorul DADL, a declarat ca s-a obisnuit cu "reactiile unui om frustrat care nu detine autorizatiile necesare pentru baza nautica. ... In fiecare zi am facut sesizare in atentia directorului Laurentiu Marin ca nu am primit autorizatia, dar nu am primit nici un raspuns.
- Laurentiu Catrina: ... - Andrei Belous Laurentiu Catrina: ... - Laurentiu Catrina Ovidiu Sebastian Toader: ... - Laurentiu Catrina Andrei Belous: ... - Laurentiu Catrina: cu ce le-a tras-o?
http://youtu.be/5OJj9L8lt8I Laurentiu Duta, unul dintre cei mai apreciati artisti romani, lanseaza single-ul "Raza de soare" feat Kaira - o tanara si talentata solista.
Laurentiu Stefan, Campion National de Barista 2013, este prezent week-end-ul acesta la Festivalul Ceaiului si al Cafelei de la Sala Dalles. ... Am facut lumea sa se simta bine!", ne-a spus Laurentiu Stefan.
Laurentiu Reghecampf si Dan Alexa au prezentat mai multe tinute, ce se vor regasi in catalogul pentru vara a brandului a carui poveste si-a scris primele capitole acum 66 de ani. Laurentiu Reghecampf:
Sub genericul campaniei "Mandru sa fii roman", in Jurnalul National a aparut un articol despre o personalitate marcanta a medicinei romanesti, academicianul Laurentiu Mircea Popescu, descoperitorul telocitelor, articol din care puteti citi in continuare prima parte. ... Pentru inceput l-am ales pe Laurentiu Mircea Popescu, medic, profesor universitar, academician.
Dupa ce au destructurat mai multe grupari de carderi din care faceau parte Samir Spranceana, Ion Rosianu, Dragos Tiugan sau Marius Voinea, zis Cretu, politistii doljeni au "spart" ieri o grupare in care activa si fiul adjunctului sefului Politiei Municipiului Calafat, Laurentiu Vladut.
Deputatul PD Laurentiu Mironescu si-a inaugurat, in cursul zilei de ieri, cabinetul parlamentar de pe raza circumscriptiei electorale pe care o reprezinta. In acest context, Laurentiu Mironescu a mentionat ca obtinerea spatiului se datoreaza, intr-o oarecare masura, bunavointei Primariei municipiului Constanta.
In cursul zilei de ieri, la sediul Companiei Nationale Administratia Porturilor Maritime Constanta a avut loc o conferinta de presa la care au participat, alaturi de directorul general al CN APMC, Mircea Banias, respectiv directorul Vicentiu Petrescu, si deputatul PD Laurentiu Mironescu.
google-analytics.com