Cautare

2461 de rezultate pentru "iliescu" (2.75 secunde)
Presedintele Ion Iliescu a declarat ca apreciaza gestul de a da bani pensionarilor care au participat, miercuri seara, la o intilnire cu el si cu o serie de lideri PSD, nefiind vorba despre "mita electorala”.
Cu toate acestea, in conformitate cu reactiile din culise, atmosfera interna este dominata tot de confuzia provocata de lupta dintre putere declansata dupa alegeri, in principal intre sustinatorii lui Ion Iliescu si cei ai lui Adrian Nastase. ... "Da' eu cu cine votez, cu Iliescu sau Nastase?”.
Ion Iliescu si-a adjudecat inca o data PSD-ul. Odata cu votarea, de catre majoritatea Biroului Executiv Central al PSD, a raportului prezentat de Iliescu, victoria acestuia asupra lui Nastase nu mai poate fi pusa la indoiala. ... supozitiile sunt inutile, realegerea lui Iliescu in fruntea PSD-ului devenind o certitudine.
Aceasta evaziune, evadare in trecut, i-a sprijinit pe Ion Iliescu si pe toti ceilalti din generatia respectiva. ... Nu credeti ca acest moment s-a produs inca din seara anuntarii rezultatelor din primul tur, cand in spatele lui Geoana au aparut Iliescu, Nastase si Vanghelie?
Primii doi presedinti - Ion Iliescu si Emil Constantinescu - au promovat pe fata sau mascat, unele solutii economice.
Ion Iliescu sustine ca nu este deloc interesat de functia onorifica de presedinte fondator al PSD. ... Propunerea lui Mircea Geoana de a include, prin statut, in ierarhia partidului functia de presedinte onorific nu l-a incantat deloc pe Ion Iliescu.
Seniorii din PSD si-au constituit propria organizatie, si-au ales presedintele si l-au proslavit pe liderul absolut, Ion Iliescu, pe care l-au comparat cu Confucius si pe care l-au asigurat de sprijinul lor in ce priveste constituirea Polului Social si recredibilizarea partidului in vederea castigarii viitoarelor alegeri.
Ion Iliescu a criticat ieri la ßcoala de vara Nicolae Iorga de la Valenii de Munte desecretizarea a dosarelor politicienilor si Legea lustratiei ca fiind "reflexe totalitare".
Social-democratii maramureseni, sustinatori ai lui Mircea Geoana, au anuntat ca nu accepta ca Ion Iliescu sa redevina lider al PSD, in schimb, acestia vor ca fostul lider PSD sa fie numit presedinte de onoare al partidului, desi ei cred ca Iliescu este o personalitate importanta pentru partid si pentru lumea politica in general, care mai are un cuvant de spus.
PIN a intrerupt negocierile cu PSD in vederea formarii unei aliante PSD-PC-PIN, a anuntat, marti, vicepretedintele Lavinia Sandru, precizand ca aceste negocieri au etuat din cauza lui Ion Iliescu.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat pentru cotidianul "Gandul" ca a avut "un schimb de pareri" cu presedintele partidului, Mircea Geoana, in ceea ce priveste convocarea structurilor de conducere ale partidului, eventual a unui Congres, "daca este necesar".
Presedintele de onoare al PSD Ion Iliescu le-a reprosat ieri colegilor sai ca este tratat "ono-rific" si le-a spus sa nu mai conteze pe el daca nu il consulta in legatura cu numirile din partid sau in guvern au declarat surse din PSD.Iliescu i-a reprosat lui Mircea Geoana numirea lui Cozmin Gusa drept consilier al sau sustinand ca aceasta decizie luata pe "la colturi" da un semnal gresit si ca ar nemultumi inclusiv oameni din teritoriu.
Lucian Iliescu este din anul 1996 primarul municipiului Giurgiu. ... Astazi, la zi aniversara, ne alaturam celor care isi indreapta gandurile de bine si urarile spre primarul Lucian Iliescu, dorindu-i sanatate si forta pentru a-si realize proiectele edilitare.
Marius Vulpe publica pe Antena3.ro un comentariu intitulat "Iliescu, suparat pe conducere ca a diluat mesajul si doctrina PSD cu mitinguri, aplauze, bere si mici", pe care il puteti citi in continuare.
In ziarul Azi a aparut un articol intiulat "Iliescu ii lasa singuri", pe care il puteti citi in continuare.
Abia ce fusese trimis de Iliescu ambasador la Washington. ... In decembrie 1996, Mirciulica era foarte speriat sa nu fie rechemat in tara de proaspatul presedinte Emil Constantinescu, pe atunci hotarat sa curete Romania de lichele, de securisti si de comunistii lui Iliescu.
Dupa ce si-a sarbatorit ziua de nastere in avans, la sediul PSD din Strada Atena, Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, a organizat o petrecere asta seara, la implinirea a 80 de ani.
De ce vrea Ion Iliescu debarcarea guvernarii PDL (Autot : ... De catva timp, Ion Iliescu adopta fata de actuala guvernare o pozitie cu totul iesita din comun, cel putin in raport cu propriile principii politice, cu modul in care a actionat in anii trecuti.
Iliescu are o atitudine tip Richelieu, sa tina balanta sa nu castige nimeni prea multa putere Liderul PSD Victor Ponta considera ca Ion Iliescu are "o atitudine de tip Richelieu, sa tina balanta de puteri, sa nu castige nimeni prea multa putere", insa mentioneaza ca, in cazul Mircea Geoana, nu este vorba de puterea sa, ci de un partid care trebuie sa fie consecvent in deciziile luate, scrie Mediafax.
Blogul lui Ion Iliescu: ... El lanseaza la adresa lui Iliescu si a sustinatorilor sai invective si invinuiri tipice, proferate de adversarii politici (ca si de unii propagandisti obscuri de la ziarul "Adevarul" sau altii ca ei):
google-analytics.com