Cautare

17176 de rezultate pentru "grebla presedintele juridice senat" (2.80 secunde)
Dupa cum a declarat Toni Mihail Grebla, directorul PATROMIN si fost prefect de Gorj, adevarata miza a înfiintarii Companiei Energetice este accesul unor grupuri de interese la actiunile Hidroelectrica. ... Toni Mihail Grebla a avansat si un nume al unui potential cumparator.
Cum a esuat USL in rasturnarea majoritatii de la Senat.
Doamna Gabriela Firea, purtator de cuvant al grupului parlamentar PSD din Senat, ne- a transmis un Comunicat de presa, pe care il puteti citi in continuare.
Relatia dintre presedintele Basescu si premierul Tariceanu a involuat, rapid, de la colaborare la critici, atacuri si tensiuni. ... O singura tinta de atac a avut, sporadic, presedintele, in persoana Ecaterinei Andronescu, in momentul elaborarii Legilor educatiei.
ANALIZA.Ce se va intampla daca Opozitia preia majoritatea in Senat Preluarea majoritatii in Senat de catre Opozitie, anticipata sa se produca luni, nu va avea efecte notabile imediate, cu exceptia, bineinteles, a unora de imagine.
Dupa ce a pierdut sansa de a deveni ministru al Justitiei, Norica Nicolai a obtinut sefia Comisiei juridice din Senat. Ea a fost aleasa marti, cu unanimitate de voturi, pretedinte al Comisiei juridice din Senat, post ramas vacant in urma demisiei lui Peter Eckstein Kovacs.
Presedintele de onoare al Partidului Social Democrat, Ion Iliescu, a declarat ca nu mai doreste sa se angajeze in nicio functie executiva in cadrul partidului, subliniind ca va ramane alaturi de colegii de partid in calitate de sfatuitor al acestora.
Am avut o discutie cu Boc si am convenit sa blocam legea lui Giurgiu in Senat Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca a avut marti o discutie cu premierul Emil Boc in care au convenit ca legea adoptata tacit la Camera care prevede abrogarea studierii Istoriei si Geografiei in limba materna sa fie "blocata" in Senat.
Toni Grebla, presedintele Comisiei Juridice din Senat, a explicat pentru DeCe News ca Parlamentul nu il poate demite pe Traian Basescu.
b) dividendele primite de sediile permanente din Romania ale unor persoane juridice straine, din alte state-membre, societati-mama distribuite de filialele acestora situate in state-membre, daca persoana juridica straina indeplineste urmatoarele conditii:
Directia Generala a Finantelor Publice Bihor informeaza contribuabilii persoane juridice romane ca au fost operate modificari prin publicarea Ordinului presedintelui ANAF nr. 2310 din 3 decembrie 2007 privind procedura de inregistrare a contractelor incheiate intre persoane juridice romane si persoane juridice straine sau persoane fizice nerezidente.
Scriptic, Puterea nu mai are majoritate in Senat Senatorul PDL de Constanta, Mircea Banias, si-a anuntat demisia din partid. ... In Senat exista un mandat al UDMR vacant, prin numirea fostului lider de grup intr-o functie la o alta institutie a statului.
"Luni, 28 iunie 2010, vom decide cu privire la mandatul membrilor in CNI al caror mandat expira in perioada urmatoare si unde Senatul are un cuvant decizional", a anuntat presedintele Senatului, Mircea Geoana. ... • Saptefrati Mihai - Radu, din partea Grupului parlamentar PNL din Senat;
Ca e manevra basista - si inca una de doi bani - se vede si din faptul ca NU exista un proiect - sau draft pentru cine are nevoie de grebla in nas ca sa-si reaminteasca limba romana.
La Senat, in judetul Arges au fost delimitate patru colegii uninominale. ... Judetul Braila a fost decupat in cinci colegii pentru Camera Deputatilor si doua pentru Senat. ... In cazul colegiilor pentru Senat situatia nu este clara.
In deplinul dispret al Parlamentului si al Constitutiei (asta nu mai este o premiera) - pentru c-a refuzat sa accepte o decizie a CCR cu privire la conflictul institutional sesizat de Senat - Guvernul Boc si-a asumat raspunderea pe Legea Educatiei.
OMUL SISTEMULUI - Fostul ministru al Justitiei, Robert Cazanciuc, a fost votat in unanimitate in Comitetul Executiv al PSD pentru sefia Comisiei juridice din Senat in locul senatorului Serban Nicolae.
Senatorul UDMR Gyorgy Frunda a declarat, vineri, ca nu este sigur ca va fi presedinte al Comisiei Juridice a Adunarii Parlamentare a Consiliului Europei, desi are peste 80 la suta sanse sa obtina aceasta functie.
Intrebat daca Basescu se pregateste pentru o infrangere, presedintele de onoare al PSD a spus: ... Al lider din Opozitie, presedintele Comisiei Juridice a Senatului, Toni Grebla de la PSD, a declarat ca Traian Basescu vrea sa se razbune pe Parlament pentru suspendarea din 2007.
Presedintele Grupului senatorial PSD Ilie Sarbu a multumit pentru primirea facuta de catre gazdele prahovene si a reamintit traditia senatorilor social democrati care au facut, nu o data, astfel de intalniri cu autoritatile mai multor judete.
google-analytics.com