Cautare

63479 de rezultate pentru "excluderea lui fulga din prm" (6.40 secunde)
"Dansii au constituit un consiliu aparent regulamentar, care insa nu avea dreptul sa faca alegeri, potrivit protocolului de fuziune, care face parte integranta din statutul PD-L", a declarat Stolojan, desi noua conducere a fost doar aprobata in forma in care a fost propusa si nu aleasa.
Presedintele Organizatiei Judetene a Partidului Romania Mare - filiala Constanta, Radu Comanici, a aratat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca partidul pe care il conduce "se va lupta" pentru a obtine primariile din 16 comune constantene, pentru care se vor prezenta cu candidati "gospodari si de o inalta calitate morala".
Fostul presedinte al PPRM, Corneliu Ciontu, sustine ca sapte deputati i se vor alatura in Grupul popular independent din care va face parte si Anghel Stanciu. ... Dintre cei 48 de deputati alesi pe listele PRM, doar 32 de parlamentari vor mai reprezenta aceasta formatiune politica.
Mai multe asociatii ale suporterilor olteni i-au adresat, joi, premierului Victor Ponta o scrisoare, in care ii cer acestuia sa fie alaturi de ei in protestele fata de conducerea FRF, care a decis excluderea Universitatii Craiova si sustine infiintarea unei "clone"
Delegatia Permanenta a PNL a decis sambata excluderea din partid a deputatilor Mona Musca si Ioan Ghise. Pentru excluderea Monei Musca au votat 62 de membri, iar cinci au fost impotriva.
Rezultatele alegerilor locale din iunie 2008 au aratat declinul PRM, declin care a fost precedat de cel de la alegerile europarlamentare din noiembrie 2007, cand partidul condus de Corneliu-Vadim Tudor nu a reusit sa treaca pragul de 5%.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, la sfarsitul saptamanii trecute, ca este "NATO-sceptic si euro-optimist" si le-a vorbit delegatilor la Consiliul National al PRM atat despre situatia politica din tara, cat si despre Nero, Beethoven si Napoleon.
Paul Pacuraru, senator si consilier al primului ministru Calin Popescu Tariceanu, a comentat, pentru "Monitorul de Galati", excluderea din PNL a oamenilor politici Mona Musca si Ioan Ghise.
Desi dupa ce a incheiat prezentarea lucrarilor a declarat presei ca nu doreste sa vorbeasca despre politica, liderul PRM a tinut totusi sa critice in termeni extrem de duri situatia actuala a plajelor.
Aplicarea legii a fost insa blocata de reprezentantii PRM din Senat, care au contestat-o la Curtea Constitutionala imediat dupa adoptare, pe motiv de neconstitutionalitate.
Reprezentantii PRM Constanta au anuntat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca pe 10 decembrie se va deschide Cosmos TV, postul de televiziune patronat de Corneliu Vadim Tudor.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, le-a transmis marti membrilor Corpului Dilomatic acreditat in Romania o scrisoare in care doreste sa ii informeze despre faptul ca "se pune la cale o imensa frauda electorala la alegerile parlamentare care vor avea loc duminica, 30 noiembrie".
Bogdan Olteanu, presedintele Camerei Deputatilor, a declarat pentru NewsIn ca atacul PRM in contencios administrativ nu va conduce la intarzierea aplicarii votului uninominal pentru alegerile parlamentare, iar demersul acestui partid poate fi considerat unul politic sau de imagine.
PRM Constanta a ramas fara presedinte. ... In cadrul unei emisiuni televizate, presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a precizat ca a exclus toti membrii de partid de la Mangalia, pe motiv ca i-ar fi falsificat semnatura.
Furtuna iscata in PPRM duminica, odata cu anuntarea neasteptatei reveniri a lui Corneliu Vadim Tudor la carma partidului, s-a intetit ieri culminand cu excluderea lui Corneliu Ciontu si Anghel Stanciu din partid.
Conform datelor centralizate de Biroul Electoral Judetean (BEJ) de la doua treimi din sectii, candidatul la Presedentie al PSD^PUR, premierul Adrian Nastase, a fost votat de 58,50% din cei prezenti la urne.
Pe de alta parte, PRM avertizeaza ca o asemenea coabitare guvernamentala nu poate reprezenta decat un pericol pentru Romania. Parerea a fost reiterata si de vicepresedintele PRM Lucian Augustin Bolcas, care a avut amabilitatea de a acorda cotidianului "Replica” un interviu.
Din acest motiv expira termenul de dezbatere a legilor propriu-zise, motiv pentru care acestea vor intra in vigoare in baza procedurii „aprobarii tacite“.
Cu aceasta ocazie, sarbatorita la Sala Palatului din Bucuresti, au fost oferite, de catre presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, medalii de aur si argint pentru 120 de membri.
Ideea suspendarii presedintelui Traian Basescu merge inainte, declara deputatul PRM Gelil Eserghep. Partidele care sustin acest demers sunt PSD, PC si PRM, fiecare dintre ele expunandu-si separat, zilele trecute, de ce cred cu tarie ca este nevoie de asa ceva.
google-analytics.com