Cautare

28314 de rezultate pentru "cine a iesit presedintele romaniei 07 12 2009" (3.26 secunde)
In perioada 30 octombrie - 3 noiembrie 2013, artistii OPEREI COMICE PENTRU COPII din Bucuresti, in frunte cu Directorul Fondator Smaranda Oseanu Bunea au fost invitati in Cehia la cea de-a XII-a editie a International Folklore Festival.
The Book of Whispers, editia in limba engleza a romanului, a aparut la Yale University Press, in traducerea lui Alistair Ian Blyth, in octombrie 2017, in colectia Margellos World Republic of Letters, colectie ce reuneste scriitori precum Lev Tolstoi, Giacomo Leopardi, Gabriele D'Annunzio, Witold Gombrovicz, Federico Garcia Lorca si Patrick Modiano.
Romania, invinsa de Albania cu 1-0, paraseste competitia UPDATE ORA 23.53 Nationala de fotbal a Romaniei a fost invinsa de formatia Albaniei cu scorul de 1-0 (1-0), duminica seara, pe Stade de Lyon, in Grupa A la EURO 2016 si paraseste competitia.
Liderul social-democrat a apreciat ca, in prezent, tot ce inseamna subiect de interes national a devenit subiect de disputa intre presedinte si premier. ... Ataca Tariceanu cu un proiect de modificare a Constitutiei pentru o republica parlamentara, imediat vine Traian Basescu si spune ca vrea referendum pentru o republica prezidentiala.
Puteti citi in continuare partea a patra a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Ne intoarcem in direct cu presedintele Romaniei, ii voi adresa intrebarile dumneavoastra. ... guvernul sa termine ceea ce a inceput, restructurarea.
Mihai Gotiu) Da, precum in frumoasele noastre basme, Traian Basescu s-a nascut presedinte dintr-o lacrima. Cea pe care a varsat-o pe umarul lui "Draga Stolo", intr-un moment ale carui cauze reale au ramas, dincolo de speculatii, necunoscute opiniei publice.
Puteti citi in continuare partea a cincea a transcriptului interviului acordat de presedintele Traian Basescu pe 22 septembrie, in cadrul emisiunii "Nasul", de la postul de televiziune B1 TV. ... Criza a devoalat la toate statele tot cancerul din sistemele lor de finantare.
Sa se lase de politica Presedintele Senatului, Mircea Geoana si-a urcat din nou in cap colegii de partid. "Nu tot ce vine de la Basescu e neaparat rau", a sustinut Geoana, joi seara, in cadrul unei emisiuni televizate.
Oficial, Gigi Becali s-a facut de rasul natiunii. ... Cu toata campania si banii aruncati in patru zari, basca si motivele pe care noi, in urma cu cateva zile, le-am oferit opiniei publice pentru a se convinge de ce trebuie sa voteze Gigi si PNG la europarlamentare, scorul a iesit...
Senatorul Alexandru Cordos a sustinut o declaratie politica in care raspunde la intrebarea: Cine sifoneaza imaginea externa a Romaniei?
Dan Nica, ministrul administratiei si internelor, a spus ieri ca nu va ezita sa-i dea afara pe angajatii care nu-si fac treaba. "Cine isi face treaba ramane, cine nu, pleaca.
Tariceanu ar fi spus ca actualul presedinte al Consiliului a reactionat nemultumitor la atacurile impotriva Fondului, de care sunt vinovati speculantii si opozitia. ... Cine a fost cu ideea? ... "A fost o idee la nivel guvernamental". ... Cine pierde? Cine castiga?
Cine cu cine e in alianta? Cine e in opozitie si cine e la putere? Alianta D.A.
Parlamentul a adoptat miercuri, cu majoritate de voturi, intr-o sedinta comuna a celor doua Camere, o DECLARATIE prin care Legislativul se angajeaza cu fermitate sa serveasca exclusiv natiunea pe care o reprezinta, opinia structurata si legala a societatii romanesti fiind exprimata in mod legitim si cu exclusivitate de Parlament.
Basescu a anuntat cu voce tremuranda ca va avea miercuri o "interventie" cu romanii Cu ocazia depunerii juramantului de catre noul Ministru de Externe, Cristian Diaconescu, presedintele Traian Basescu a rostit marti primul discurs in care a facut referire la protestele care au debutat in urma cu 13 zile.
"Cine joaca pentru Basescu: ... Opozitia tocmai a anuntat ca-l da afara de la sefia Senatului pe Geoana. Presedintele Ponta e suparat rau pe cel care l-a precedat la conducerea partidului.
Presedintele poate consulta pe cine vrea, iar al care nu vrea sa fie consultat - cazul Dragnea - nu se lasa consultat. ... Recunosti victoria la scor a alora, ii feliciti, chiar daca-ti sta in gat intentia si vorbele se dezgroapa greu din omulet si cu asta basta.
"Sala a hotărat: ... Niciun partid nu a realizat o asemenea performanta." Sustinatorii lui Boc domina sala. ... Ii multumesc lui Victor Ponta ca a reusit sa distruga PNL. ... Presedintele PDL isi face practic bilantul mandatului de premier. • 14:12.
Ce s-a intamplat acum 15 ani parca nici nu a fost. ... Ceausescu - inlaturat acum 15 ani, pe 21 Decembrie, iar Iliescu si-a luat ieri "la revedere” de la functie. Basescu a depus juramantul, Nastase si-a scos un post de Doamne-ajuta: presedintele Camerei Deputatilor.
Talpes spune cum a scapat Basescu de Dosarul Flota. Cum a mintit presedintele. ... In replica, Administratia Prezidentiala a emis un comunicat in care se arata ca Traian Basescu nu a avut niciodata intrevederi si convorbiri private cu Gabriel-Aurel Popoviciu.
google-analytics.com