Cautare

4242 de rezultate pentru "adrian anghel" (2.79 secunde)
Reprezentantii PIN au depus luni la BEC o contestatie referitoare la prezenta pe listele partidelor a lui Cristian Anghel (PNL), Petru Filip (PD), George Becali (PNG), politicieni despre care afirma ca au dosare la DNA, Parchetul General, respectiv la instante, pentru infractiuni de coruptie.
Deputatul PSD Anghel Stanciu a motivat ca prevederea are rolul de a-i descuraja pe "aventurieri" ti pe cei care vor "sa se joace de-a alegerile ti de-a politica".
Ministrul de Interne Dan Nica a declarat ieri ca premierul Boc a semnat numirea lui Cristian Fainis drept secretar de stat pentru siguranta si ordine publica in locul chestorului Anghel Andreescu (foto) care s-a pensionat la cerere.
faptul ca Ion Anghel, consilierul PRM, nu ar mai fi membru de partid si ca atare nici ales local, trecerea oficiala a lui Vasile Iorga la PD-L, prin care si-ar fi pierdut calitatea de consilier local, precum si demisia sa din Consiliul Local.
In urma receptiei de executare a lucrarii, Consiliul Local s-a angajat, prin Anghel Nicolae (foto), primarul comunei Castelu, sa achite contravaloarea serviciilor, dar acest lucru inca nu s-a mai intamplat.
Traian Basescu a semnat, ieri, inaintarea in grad sau acordarea de grade mai multor cadre militare din MApN, printre acestea numarandu-se Neculai Ontanu, primarul Sectorului 2 si parlamentarii PSD Gabriel Oprea si Anghel Iordanescu.
Presedintele Traian Basescu a inaintat in grad trei "dezertori" din Partidul Social Democrat, respectiv Neculai Ontanu, Gabriel Oprea si Anghel Iordanescu, considera presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu.
N-o meritam, cred, pe Cristiana Anghel. ... Cristiana Anghel, predestinata la un nume de Crist, demonstreaza, pe patul ei de spital, cu furtune in vene care o alimenteaza artificial, nu pentru 80.000 de oameni, cati aduna sindicatele, ci in numele a opt milioane sau poate mai multi.
Alegerea unui nou primar survine dupa ce anul trecut fostul primar, liberalul Cristian Anghel, a fost condamnat de Curtea de Apel Cluj la doi ani si sase luni de inchisoare pentru neglijenta in serviciu (eliberat conditionat intre timp).
Pe afisul electoral al candidatului Doru Dancus apare sloganul "Doru dupa Anghel", facandu-se trimitere la fostul primar al orasului Baia Mare, Cristian Anghel.
Legislativul se ocupa cu meteo - analiza de Iulian Anghel (Autor: Iulian Anghel) In Parlament se adopta legi de tipul "cinstirea eroilor de la Fantana Alba", "comemorarea dezrobirii romilor" sau a "meteorologiei".
Pe scena au urcat interpreti de muzica usoara si populara precum Monica Anghel, Marcel Pavel, Lupu Rednic, actorul Alexandru Arsinel, atmosfera fiind incinsa de Andreea Balan si dansatoarele sale.
“In momentul de fata, companiile de taximetre din Bucuresti lucreaza cu o rata a profitului de 2-3% pe an, la un pret cuprins intre 9.000 si 9.900 de lei, iar pentru a obtine o rata mai mare ar trebui ca tariful pe kilometru sa creasca“, a declarat directorul executiv al Camerei Taximetristilor din Romania, Teodor Anghel.
800.000 de metri patrati de plaja au fost concesionati prin contracte de catre Directia Apelor Romane Dobrogea - Litoral (DADL), ceea ce reprezinta cu 10 % mai mult decat in 2004, se arata intr-un comunicat al purtatorului de cuvant al institutiei, Paula Anghel.
Trebuie mentionat ca sefa de serviciu a fost schimbata din functie in perioada directorului Valerica Anghel. ... Desi nu am probe, cred ca aceasta persoana a vrut sa se razbune pe cineva pentru faptul ca Anghel a schimbat-o din functia de sefai", a mai declarat Iulia Girgau.
Academicianul Anghel Rugina si profesorul universitar doctor inginer Vitalie Belousov sunt laureatii editiei a patra a premiilor „BCR - Perseverenta in Excelenta - 2005“, se arata intr-un comunicat al Bancii Comerciale Romane.
Ion Anghel, presedintele ANEVAR.
Chiriasii la stat au de platit, din martie, sume de câteva ori mai mari decât pâna acum în contul chiriei.Directia de Administrare a Domeniului Public si Privat (DADPP) din cadrul Primariei Slatina este în proces de încheiere de acte aditionale dupa modificarea legislatiei, acte care vor fi transmise sutelor de chiriasi, dupa ce acestora li s-a solicitat reactualizarea documentelor care atesta venitul.Cresterile sunt semnificative, a declarat directoarea DADPP, Ana Anghel, indiferent de categoria de chiriasi.
Chiriasii la stat au de platit, din martie, sume de câteva ori mai mari decât pâna acum în contul chiriei.Directia de Administrare a Domeniului Public si Privat (DADPP) din cadrul Primariei Slatina este în proces de încheiere de acte aditionale dupa modificarea legislatiei, acte care vor fi transmise sutelor de chiriasi, dupa ce acestora li s-a solicitat reactualizarea documentelor care atesta venitul.Cresterile sunt semnificative, a declarat directoarea DADPP, Ana Anghel, indiferent de categoria de chiriasi.
Mihai Anghel, actionar al societatii împreuna cu sotia sa, Cornelia, a declarat ca inaugurarea vine dupa trei ani în care podgoria Segarcea a fost aproape în totalitate înnoita, iar în zona s-au facut investitii de 11 milioane de euro din fonduri proprii, dar si europene.
google-analytics.com