Academicianul Anghel Rugina si profesorul universitar doctor inginer Vitalie Belousov sunt laureatii editiei a patra a premiilor „BCR - Perseverenta in Excelenta - 2005“, se arata intr-un comunicat al Bancii Comerciale Romane.
„Am crezut si credem cu tarie ca valorile, excelenta, trebuie recunoscute, apreciate si incurajate, inclusiv ca putere de exemplu pentru toti cei din jur, indiferent de domeniul in care actioneaza si se manifesta“, a declarat cu ocazia decernarii acestor premii Nicolae Danila, presedintele executiv al BCR. Premiul „Perseverenta in Excelenta“ instituit de Banca Comerciala Romana in decembrie 2001 este menit sa evidentieze constanta in performanta, precum si rezultatele unei munci asidue de inalta calitate si profesionalism.
BCR este, pana in prezent, singura companie din Romania si printre putinele din lume care acorda un astfel de trofeu. Mai trebuie spus ca trofeul decernat de BCR este o sculptura din sticla creata de artistul plastic Alexandru Ghildus, sculptura care este insotita si de un premiu in bani de aproximativ 100 de milioane de lei vechi. (D.E.)