Cautare

595 de rezultate pentru "vlad" (2.95 secunde)
PSD ajunsese sa ceara pana si in comunicate oficiale de presa autosesizarea DNA impotriva unor nume precum Pacuraru, Flutur, Nini Sapunaru, Stolojan, Radu Berceanu, Tariceanu, Valeriu Stoica, Aristotel Cancescu, Ioan Ghise, Nicolae Vlad Popa etc.
Singurul candidat pentru functia de presedinte al PSD Covasna, Adrian Vlad Casunean, care conduce organizatia judeteana de 13 ani, a fost reales vineri seara cu unanimitate de voturi.
“Daca aceste declaratii de avere nu vor fi publice si nici nu se va raspunde penal, atunci degeaba mai sunt facute“, a comentat liberalul Nicolae Vlad Popa.
Reprezentantul Puterii, liberalul Nicolae Vlad Popa, a explicat ca initiativa lui Antonie Iorgovan nu are temei. El a precizat ca nu a existat o decizie la nivelul Coalitiei de a se ajunge la varianta aprobarii tacite, din cauza semnalelor negative primite din partea PPRM si PSD.
Vlad Nistor, directorul Institutului Diplomatic Roman, considera ca informatiile care ajung la Comisia Europeana, dinspre Romania, fac parte dintr-o strategie a lui Traian Basescu.
Chineza. Documentele au fost semnate de Vlad Manastireanu, presedinte ANSVSA, secretar de stat, si Huo Yuzhen, ambasadorul Chinei in Romania.
Petre Popeaga, Vlad Hogea - care a preluat si conducerea Organizatiei PRM Iasi , Liviu Codarla - in grija caruia se afla, de acum, Organizatia PRM Bucuresti, Daniela Buruiana, respectiv Gelil Eserghep.
Politia Economica, Garda Financiara si Curtea de Conturi“, a declarat Vlad Hogea, presedintele interimar al PRM Iasi. (R.N.)
Argumentele celor doi legate de neconstitutionalitatea textului au fost combatute de liberalul Nicolae Vlad Popa. Interventia acestuia a fost calificata de Bindea drept “o pozitie antiromaneasca“.
Printre subiectele care vor fi dezbatute se va afla si propunerea de excludere din partid a peremistilor care au trecut de partea deputatului Vlad Hogea, noul lider al PRM Iasi, “uns“ in aceasta functie direct de Bucuresti.
Presedintele tinerilor social-democrati din filiala Bucuresti, Vlad Dumitrescu, le-a prezentat invitatilor noua incinta situata la etajul superior al cladirii in care fiinteaza sediul PSD Bucuresti, explicandu-le ca, initial, acest club fusese gandit ca un centru multi-media.
Colegiul director al publicatiei era format din Anton Uncu, Cristian Antonescu, Corneliu Vlad, George Nicolescu, Gilda Lazar, Igor Butnaru si Ioan Timofte.
ACTIONARI AI CASTIGATORILOR, ANGAJATI AI PRIMARIEI Informatii aparute in presa au aratat ca SC Western Outdoor SRL si SC Alpha Studio SRL sunt detinute de Sorin Gabrea si Vlad Cavarnali, amandoi membri in Comisia Tehnica de Urba¬nism si Amenajarea Teritoriului din cadrul Primariei Bucuresti.Daca prima asociere va primi contractul, aceasta inseamna ca cei doi vor elabora PUZ solicitat, dupa care tot ei il vor aproba in calitate de angajati ai primariei.
Noi avem in program la Departamentul de agricultura al PSD, pe care din ianuarie il tot incurajam in randul populatiei, cu seful compartimentului de la legume, Vlad Gheorghe, si anume sa isi faca fiecare cate un solar de la modul cel mai mic, care este asa-zisul ‘solar destept‘.
Vlad Manolache) Intr-un interviu acordat ziarului "ring", europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor, presedintele Partidului Romania Mare, dezvaluie adevarata imagine facuta de politicienii romani la Bruxelles, legaturile sale cu Securitatea si "blestemul juratului pe Biblie" al presedintelui Romaniei.
Cu alte cuvinte, conduce o serie de proiecte de responsabilitate sociala lansate sub umbre­la companiei petroliere. Are doi copii, Maria (10 ani) si Vlad (16 ani).
Colegiuldirector al publicatiei era format din Anton Uncu, CristianAntonescu, Corneliu Vlad, George Nicolescu, Gilda Lazar, IgorButnaru si Ioan Timofte. In prezent, Mirela Iacob ocupa functia dedirector general al ziarului, in timp ce Iulia Nueleanu esteredactor-sef al publicatiei.
Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, precum si fostii chestori Serban Nicolae si Nicolae Vlad Popa au declarat ca nu s-a dat niciodata aviz favorabil unui astfel de document.
30 August - Chiriches semneaza cu Tottenham Vlad Chiriches este cel mai scump transfer din istoria Romaniei. Fundasul venit de la Pandurii Targu Jiu la Steaua, a reusit sa faca saltul in doar un an la o echipa de top din Europa.
Asta dupa ce, la Poiana Brasov, liderul PSD Covasna, Adrian Vlad Casunean, a imputat conducerii PSD ca "a neglijat judetul Covasna".
google-analytics.com