Cautare

595 de rezultate pentru "vlad" (3.33 secunde)
Cartea digitala are un pret cu 30-50% mai mic decat al "suratei" tiparite, arata Vlad Puescu, digital project manager la Elefant.ro.
Pe de alta parte, o intrunire nocturna a PSD Bucuresti a decis, in lipsa liderilor Dan Ioan Popescu (autosuspendat) si a lui Sorin Oprescu (plecat din tara), excluderea din partid a lui Codrin Stefanescu, vicepresedintele organizatiei social-democrate din capitala si a lui Vlad Dumitrescu, presedintele Tineretului Social Democrat Bucuresti.
Vlad Barza) Ne indreptam spre o lume in care mai toate aparatele din jurul nostru vor fi conectate la internet si vor comunica intre ele, dar ne asteapta si inventii trasnite, la limita dintre realitate si SF, a spus intr-un interviu pentru HotNews.ro, Pablos Holman, hacker, inventator si antreprenor.
Afiliere si la liberali, si la populari Senatorul liberal Nicolae Vlad Popa, observator la Parlamentul European, spune lucruri trasnite. El sustine ca, in cazul fuziunii dintre PNL si PD, ar exista posibilitatea ca reprezentantii la PE ai celor doua partide sa fie afiliati unor grupuri parlamentare diferite.
La Hotel Marshall vor expune si picturi semnate de Gabriela Vlad, care este sora lui Carmen Bere. "Sora mea mosteneste talentul tatalui si bunicului nostru.
Rodica Ailincai, Vlad Basarab, Marcel Bunea, Daniela Constantin, Vioara Dinu Popescu, Serbana Dragotescu, Suzana Fantanaru, Catalina Florescu, Daniela Frumuseanu, Miruna Hasegan, Anca Alexandra Higiu, Georgeta Hlihor, Alexandra Andreea Ionascu, Andreea Gabriela Ionescu, Constantin Ovidiu Ionescu, Carmen Iordache, Ileana Dana Marinescu, Alexandru Ioan Marginean, Lucian Muntean, Alexandra Neacsu, Lisandru Neamtu, Vasile Pop Negresteanu, Cristina Gloria Oprisa, Letitia Oprisan, Ioana Liana Popa, Adriana Popa Canija, Cristiana Maria Purdescu, Marin Raducu, Doina Reghis Ionescu, Ana Maria Rugescu, Adina Sztrharszky, Valeriu Susnea, Alina Voda.
"Am vazut in "Caderea Constantinopolului" ca am un stramos Moisoiu, pe timpul lui Vlad Tepes. Si nu a fost tras in teapa", a suguit Moisoiu, dandu-i ocazia lui Mironescu sa intervina pe acelasi ton:
La aceasta categorie au fost nominalizati Vlad Birzanu, pentru rolul Flaut, carpaci de foale din spectacolul "Visul unei nopti de vara", la Teatrul "Anton Pann" din Ramnicu Valcea, Rares Florin Stoica, pentru rolul Claudio din spectacolul "Baiatul din ultima banca", la Teatrul National Bucuresti.
Soprana MEDIANA VLAD si pianista ANDREEA DOBIA Un spectacol de RADU GHEORGHE Coordonarea muzicala: TIBERIU OPREA, VALENTIN MOLOMAN, DAN STEFANESCU Spectacol pentru tineri de la 14 ani;
Carmen Bruma se bucura din plin de primele clipe alaturi de baietelul ei, Vlad Badea Bruma. Profitand de vremea frumoasa, cei doi proaspat-parinti si-au scos fiul la o plimbare prin parc.
In Cocieri (satul transnistrian care i-a dat pe prozatorul si regizorul Iovita Vlad si academicianul I. Capiton Lupol) invatatoarea Maria Gherasim Isaicul in timpul conflictului pleca si se intorcea de la scoala purtand cu ea, tricolorul.
Vlad Cantoreanu (B4Film). Regia: Ioana Turcan Chat With Alice (Romania). Producator: UNATC I.L.Caragiale Bucuresti. Regia: Sandra Isabela Tent Drumul spre succes (Romania).
Cornel MIHALACHE) (continuare) Sa ne intoarcem la nota de fundamentare scrisa de dl Vlad Alexandrescu in ceea ce priveste Cumintenia Pamantului.
De pilda, domnul Vlad Alexandrescu scrie in sus-numita nota de fundamentare urmatoarele:
La intalnirea dintre Ticu Dumitrescu si revolutionarii brasoveni a fost prezent si senatorul PNL Nicolae Vlad Popa. "Ca om politic, am avut intotdeauna regula de a-mi respecta cuvantul dat.
El.Radulescu si str.23 Aug.-6 Martie, totul de la Sandu Vlad si magazinul Bucurezsti, la Casinou (mag.Select), la Hotel Roial (Arcadia.) In tot acest timp, am primit asigurari din partea Primariei, personal primarul Dragulin, care chiar a fost la mine acasa si a vazut cum arata, si iar asigurari, eu nemaiputand suporta valoarea materialelor.
Potrivit surselor, citate de Mediafax, printre cei care se vor incrie la PC se numara Vlad Dumitrescu, fost presedinte al TSD Bucuresti, precum si Codrin ßtefanescu, fost secretar executiv al PSD si ex-vicepresedinte al PSD Bucuresti.
In alta ordine de idei, reprezentantele filialei locale a PD Mangalia vor participa la alegerile Organizatiei Judetene de Femei, ce va avea loc tot sambata,15 aprilie. Virginia Vlad, directorul Colegiului Economic Mangalia, aspira in acest sens la functia de vicepresedinte al acestei organizatii.
Vlad Brasoveanu, membru al echipei de transplant hepatic. De curand ati fost primit ca membru corespondent in Academia de Medicina a Frantei, "sora" mai mare a Academiei de Chirurgie, unde sunteti membru din 2003.
Cinci dintre condamnatii din dosarul privatizarii Institutului de Cercetari Alimentare (ICA), Sorin Pantis, Jean Catalin Sandu, Corneliu Popa, Flavius Adrian Pop si Vlad Nicolae Savulescu, au fost dusi la Penitenciarul Rahova, unde, dupa indeplinirea formalitatilor, vor fi incarcerati.
google-analytics.com