Cautare

176 de rezultate pentru "terasa" (3.56 secunde)
Cativa dintre oamenii de turism chiar au inteles ideea si sunt deja locuri in Neptun - Olimp unde poti sa stai tot timpul anului pe o terasa, intr-un restaurant, intr-un barulet.
Ironia face ca afirmatia a venit la cateva zile dupa ce presedintele si premierul au aparut la televiziuni dansand pe aceeasi terasa de pe litoral.
eu eram pe terasa la Pescarus cu Eugen Barbu si cu Adrian Beldeanu. Si am fost chemat urgent la Comitetul Central...
La randul sau, primarul orasului, Zamfir Iorgus, ne-a declarat ca a „auzit“ ca presedintele Romaniei ar dori sa petereaca la cumpana dintre ani pe litoralul sudic al Marii Negre, si asta dupa ce o buna parte a sezonului estival a fost nedespartit de zona Mangaliei, unde a asistat la Festivalul „Callatis“, la expozitia de fotografie a Ioanei, fiica sa cea mare, la Targul de Carte si la „agapele“ de la Neptun, de la deja celebra de acum Terasa „Ciresica“.
Se va suprainalta zidul de protectie cu plasa de sarma, iar dupa degajarea stancilor instabile, vor intra in actiune muncitorii forestieri si alti militari, care vor terasa versantul.
"Este un fel de Ev Mediu, dar cu tancuri", recunoaste distinsul domn cu par carunt si ochelari care s-a asezat in fata mea la o terasa din Brasov.
Organizatia municipala de femei a Partidului Social Democrat si-a dat intalnire la Terasa Colonadelor. Muzica, voia buna si alcoolul au fost ingredientele tocmai potrivite pentru o petrecere reusita.
Albumul Undeva al lui Calin Pop va fi lansat oficial joi, 12 iunie 2014, pe terasa "Morgan La Dud" dupa urmatorul program:
Anul acesta, s-au planificat 10 miliarde de lei vechi pentru a fi alocate reparatiilor celor 1.600 mp de terasa.
Tocmai venisem de la parinti si l-am intalnit la acea terasa. Cred ca a fost o reintalnire dintr-o viata anterioara.
Imediat dupa aceea, pe terasa au aparut doi angajati de la paza cladirii, cercetand locul cu lanternele. S.C. s-a imbracat iute si a coborat la ei intrebandu-i daca au vazut obiectul.
parter - 150 metri patrati pentru orice fel de activitate, cu spatiu mare de depozitare doua etaje, cu cate opt camere, bai, balcon, terasa, scara interioara, toate utilitatile, centrala.
E posibil sa iesi chiar la o terasa cu colegii. Din punct de vedere financiar, totul e bine. Venus te ajuta sa sesizezi oportunitatile si sa profiti de ele.
In seara de vineri, 18 septembrie 2009, la orele 22:12:50, Robert Mircea, reporter la ziarul ZIUA, se afla pe terasa Arcului de Triumf, deschisa pentru public, cu prilejul manifestarilor legate de Zilele Bucurestiului si afectuat cu un aparat digital Canon - 450 D, cu obiectiv de 18-55 mm, fotografii in directia Bisericii Casin.
Dupa meci, fotbalistii democrati impreuna cu galeria portocalie, formata din cateva zeci de tineri democrati, si ziaristii s-au retras pe terasa din incinta Stadionului Dinamo, unde au urmarit finala campionatului mondial de fotbal dintre Italia si Franta.
Astfel, in cursul zilei de ieri, la intrarea in tabara Albatros din Navodari, oamenii care venisera cu gandul sa faca plaja sau pur si simplu sa stea la o terasa au ramas uimiti cand, la bariera de la intrarea in complex, administratorii, adica SIND Navodari, au cerut o taxa de 1 leu nou pentru fiecare persoana.
Dupa mai bine de o ora si jumatate de discutii, primul ministru a plecat, ajutandu-se de un baston, pe terasa hotelului.
Sunt in timpul meu liber", le-a reprosat Basescu jurnalistilor insistenti, dupa care s-a retras la o terasa de pe faleza, unde a luat cina.
Vuscan sustine ca unul dintre prietenii lui Calin Popa, fiul deputatului Cornel Popa, i-a aplicat o corectie constand in doi pumni in gura si ca bonus si un picior in cap, miercuri seara, pe terasa unui restaurant.
de asemenea, dupa aceleasi obiceiuri, seful statului nu se va lipsi nici de aceasta data de baile de multime, fiind asteptat sa-si faca iesirea vineri sau sambata seara, pentru a bea o cafea la terasa sa preferata si pentru a se fotografia cu turistii.
google-analytics.com