BERBEC
Dragoste si prietenie: In dragoste, Venus iti aduce pasiune si initiativa, deci trebuie sa indrazneszi sa actionezi. Ai un cerc de prieteni foarte buni, care iti imbogatesc viata. Incearca sa iti petreci mai mult timp cu ei, in special sambata si duminica.
Serviciu si bani: Mercur iti deschide calea pentru toate proiectele si ideile. Vorbeste despre planurile tale cu colegii si sefii, unele dintre ele vor fi primite cu entuziasm. Ai sustinerea astrelor si pe plan financiar, chiar daca nu este exclus sa ai o surpriza.
Sanatate: Nu mai incapi in haine si nu te simti bine in pielea ta, asa ca trebuie sa iei masuri. Nu tine cont de cifrele de pe cantar, ci uita-te la formele tale. Adopta o alimentatie echilibrata si fa exercitii, ca sa iti recapeti silueta.

TAUR
Dragoste si prietenie: Tu si jumatatea ta aveti idei foarte clare, doar ca nu sunt convergente. Evita sa fii egoist si incearca sa intelegi dorintele celuilalt. Daca il iei in serios, veti reusi sa iesiti din aceasta faza proasta.
Serviciu si bani: Arata-i sefului tot ce ai mai bun. Vino cu idei, argumenteaza si propune moduri de a le pune in aplicare. Trebuie sa fii felicitat, pentru ca te abtii cu greu sa cheltuiesti bani.
Sanatate: Nu e de mirare ca te simti stresat, dupa perioada grea prin care ai trecut. Incearca cateva exercitii de relaxare si infuzii de plante, ca sa elimini energiile negative si sa te linistesti.

GEMENI
Dragoste si prietenie: Venus iti pigmenteaza relatia si va ofera, atat tie cat si partenerului, o groaza de idei romantice si erotice. Vei petrece momente minunate si cu familia si cu prietenii. Pe scurt, se anunta o saptamana calduroasa.
Serviciu si bani: Nu te prea poti concentra la serviciu. Ar trebui sa te scuturi ca sa iti revii, caci nu o poti duce asa mult timp. Fii rezonabil si nu arunca banii pe fereastra.
Sanatate: Esti in forma maxima, Soarele iti da o energie colosala. Ai grija totusi, excesul de energie te poate face sa te crezi atotputernic si sa faci excese.

RAC
Dragoste si prietenie: Pe locuri, fiti gata, start, s-a deschis sezonul la flirt. Printre cei care sunt intr-o relatie, Marte va trezi pasiuni adormite. Iar pentru cei care sunt singuri, se anunta nopti toride.
Serviciu si bani: Evolutia ta profesionala accelereaza. Ai reusite pe toata linia si esti indispensabil la serviciu. Financiar, nu ai de ce sa iti faci griji. Nu traiesti in lux, dar nici nu iti lipseste nimic.
Sanatate: Desi esti in forma maxima, nu abuza de energia ta. Fa-ti timp si pentru odihna si protejeaza-ti inima.

LEU
Dragoste si prietenie: Esti pe val si nimeni nu rezista farmecului tau. In cuplu, sunteti mai apropiati ca niciodata si indragostiti ca in prima zi.
Serviciu si bani: simti nevoia sa muncesti mai mult decat de obicei. Vrei sa iti testezi limitele, dar fii atent la surmenaj. N-ar fi rau sa iti iei o zi libera sau sa ai in weekend prelungit, ca sa iti incarci bateriile. Stai bine cu banii, nu ai probleme.
Sanatate: Daca vrei sa incepi un regim, nu e momentul. Esti pofticios si vrei sa mananci de toate. O sa ai timp toata toamna sa iti revii.

FECIOARA
Dragoste si prietenie: O sa porti conversatii indispensabile bunei functionari a cuplului tau. Nu are rost sa iti pastrezi pentru tine frustrarile, goleste sacul. Celor singuri, Marte le faciliteaza o intalnire fierbinte, care se poate transforma intr-o relatie serioasa.
Serviciu si bani: Reusesti tot ce iti propui. Daca ai un proiect profesional in asteptare, e momentul sa te apuci de el. Atentie, Neptun iti poate pune un val pe ochi si s-ar putea sa nu mai vezi lucrurile la fel de clar. Nu te lasa tulburat si fii sigur de tine. Reusesti sa rezisti din punct de vedere financiar, dar vei fi tentat de o repriza de shopping periculoasa pentru portofel.
Sanatate: Sportul este cel mai bun mijloc de a indeparta stresul si nervii. Nu are rost sa te inscrii la cursuri de box, cateva ture cu bicicleta ar trebui sa fie de ajuns.

BALANTA
Dragoste si prietenie: Venus, zeita dragostei, iti da gustul aventurii. Fie ca esti singur, fie ca esti intr-o relatie, iti place sa te joci si sa colectionezi flirturi. Doar ca Jupiter te face sa uiti masura. Asa ca, ia-o mai incet, caci cine se joaca cu focul se arde.
Serviciu si bani: Esti riguros la serviciu, asa ca te poti bucura si de timpul liber. E posibil sa iesi chiar la o terasa cu colegii. Din punct de vedere financiar, totul e bine. Venus te ajuta sa sesizezi oportunitatile si sa profiti de ele.
Sanatate: Nu e o saptamana in care este recomandat sa te suprasoliciti. In plus, ar fi cazul sa ii mai faci o vizita dentistului, caci dantura ta ar putea fi in pericol.

SCORPION
Dragoste si prietenie: Asteapta-te la o saptamana speciala. Flirtezi fara rusine si iti merge asa. Daca mai esti si naturala, succesul va fi si mai mare. In relatie, problemele vin de la orarul de la serviciu. Se anunta o revenire grea din concediu, dar nu insurmontabila.
Serviciu si bani: Iti iubesti munca, dar ai o problema de recunoastere a meritelor, iar acest lucru te face sa iti scada entuziasmul. Asa ca agata-te de proiecte mai mici, pe care esti sigur ca le poti duce la indeplinire cu succes si seful va veni sa te felicite personal. Ai insa grija la bani. Asculta mai mult ratiunea decat dorintele, ca sa nu te trezesti falit.
Sanatate: Ai grija de articulatii. Poate ai facut un efort sau este de vina reumatismul, caci e foarte posibil sa resimti dureri la nivelul genunchilor sau al gleznelor. Incearca niste cataplasme cu plante sau un unguent, iar daca durerile nu cedeaza, mergi la medic.

SAGETATOR
Dragoste si prietenie: Esti singur? Asta nu va mai dura mult timp. Petitorii se inghesuie la usa ta si, chiar daca nu se incadreaza in idealul tau, interesul lor te flateaza. Lasa-te tentat. In cuplu, plutiti pe un norisor.
Serviciu si bani: Daca doar ai de prezentat un proiect, lasa sa treaca putin timp inainte de a astepta un feed-back. Nu are rost sa iti stresezi seful! Daca iti intra ceva mai multi bani decat de obicei, nu incepe sa ii arunci pe fereastra, economiseste.
Sanatate: E posibil sa te incerce o mica raceala. Trateaz-o din timp, ca sa nu se agraveze!

CAPRICORN
Dragoste si prietenie: Nu esti mereu pe aceeasi lungime de unda cu partenerul. Tu esti spontaneitatea in persoana, in timp ce, din cealalta parte, primesti rezerve. Aceste diferente insa nu va impiedica sa va iubiti. E posibil sa ai ceva conflcite cu prietenii, dar se vor rezolva.
Serviciu si bani: Reusesti sa muncesti foarte organizat. Dar cum nu esti niciodata multumit de tine, ai tendinta sa tot refaci lucrurile, iar asta iti ia timp. Incearca totusi sa fii putin mai rapid.
Sanatate: Fa o pauza, pentru ca meriti si pentru ca ai nevoie. Daca ti se pare plictisitor, foloseste-ti creierul, ia o carte, citeste, dezleaga integrame.

VARSATOR
Dragoste si prietenie: Astrele te iubesc si te sustin. Ai atat de multa carisma, incat multe capete se vor intoarce dupa tine. Daca esti singur, profita de oportunitatile care ti se ivesc si strange numere de telefon. Varsatorilor care sunt intr-o relatie le merge bine.
Serviciu si bani: Iti doresti rezultate spectaculoase fara sa faci un mare efort si speri ca succesul sa vina de la sine. Va trebui sa te scuturi si sa pui osul la treaba, daca vrei sa fie bine. S-ar putea sa ai nevoie de un imprumut de la prieteni ca sa o scoti la capat.
Sanatate: Incearca sa petreci cat mai mult timp in aer liber. Ai nevoie de oxigen si de lumina. Ar fi bine si sa faci putin sport, ca sa grabesti metabolismul.

PESTI
Dragoste si prietenie: Partenerul tau are o groaza de initiative, care mai de care mai incantatoare. Raspunde-i cu aceeasi moneda si flacara iubirii nu se va stinge. Daca esti singur, acum este momentul sa flirtezi.
Serviciu si bani: Competentele tale in materie de comunicare sunt la cele mai inalte cote. Puterea de convingere este si ea la apogeu, ca si increderea in sine. Daca ai prevazut un interviu, ai incredere, se va desfasura sub bune auspicii. Iti poti face si mici mofturi, caci ai instinctul cheltuirii chibzuite a banilor.
Sanatate: Ai grija la baile de soare, protejeaza-ti pielea, caci exista pericolul unor afectiuni cutanate. Si pentru ca te-ai cam neglijat si ai profitat de vacanta ca sa mananci de toate, incearca sa incepi si un regim.