Cautare

495 de rezultate pentru "oana nicolau" (2.93 secunde)
Binecunoscuta artista Oana Zavoranu a fost numita ieri consilier de imagine al Partidului Romania Mare, partid in care s-a inscris de curand.
Oana Sorescu, specialist in EFT, va sustine in fiecare zi a festivalului, intre orele 13:00-14:00, seminarii de eliberare emotionala. ... Oana Sorescu a fost diagnosticata, cu ani in urma, cu o boala necrutatoare.
OANA STANCU SPERIE OPOZITIA. MAI RAU DECAT PUTEREA Referitor la lobby-ul lui Basescu pentru o companie (cazul Rosia Montana), Oana Stancu a afirmat, azi, ca e un motiv temeinic de suspendare. ... Oana pluseaza, speculand inteligent faptul ca aduce rating trustului Intact.
Catalin Botezatu, Oana Turcu (Ardes Cosmetici) si sotul ei, Cristi Brancu (amfitrionul evenimentului), stilista Adina Buzatu, omul de afaceri Cristian Tantareanu venit cu sotia.
Vedeta Kanal D l-a prezentat cu aceasta ocazie pe noul sau iubit, Marius, prietenilor si apropiatilor sai Oana Roman si-a serbat ziua de nastere la un salon luxos de evenimente, Jubile The Ballroom Primaverii, si a pregatit un meniu sofisticat pentru invitatii sai.
Domnule Dinescu, mizeria care se revarsa din articol ne loveste pe toti Artistii sunt revoltati de pamfletul unui angajat de la publicatia de satira "Catavencii", in care actrita Oana Pellea este criticata in termeni foarte duri, acestia considerand ca articolul respectiv este o jignire la adresa intregii bresle actoricesti.
Oana Roman trece din nou prin momente cumplite. ... Oana Roman a rasuflat si ea usurata, dupa ce a trecut prin mari emotii, vazandu-si copila bolnava. ... Suntem inca la spital, dar azi ne externam!", ne-a declarat Oana Roman.
9 - 11, Viata ca un Teatru - O calatorie prin lumea fascinanta a Artelor cu Editura ALL si Oana Georgescu - sesiune de autografe. ... Evenimentul a fost prezentat de Mirela Traistaru, artist plastic, co-curator Galeria ANAV, Irina Bejenaru, membru fondator ANAV si jurnalista Oana Georgescu.
"Am profitat de vremea de primavara si am plecat impreuna cu Oana si Teddy intr-o scurta escapada la munte. ... Oana a fost la spa, unde a facut tratamente speciale, Teddy si cu mine am inotat in bazin.
Jurnalistul a scris pe pagina sa de Facebook ca Oana Stancu a devenit mamica. ... In ciuda tuturor problemelor de sanatate Oana a riscat și a invins!
Oana Sorescu isi propune sa imparta cu tine, sambata si duminica de la ora 10 la ora 16 la hotelul Parliament, experienta sa de viata care te va ajuta sa evoluezi, sa depasesti conflictele si sa te vindeci sau sa previ bolile fizice.
Dupa moartea fostei jurnaliste Oana Dicu pe DN1, in urma unui tragic accident, prietenii sai se arata revoltati de modul in care a plecat dintre noi, mulți dintre ei ridicand problema comportamentului inconstient in trafic.
Presedintele-director general al Televiziunii Romane, Valentin Nicolau, dezaproba faptul ca deputata Raluca Turcan, presedinte al Comisiei parlamentare de ancheta pentru evaluarea activitatii SRTV si SRR, face referiri cu privire la rezultatele anchetei inainte de prezentarea raportului final al comisiei.
Gherasim Nicolau-seful sectiei de chirurgie. ... Gherasim Nicolau a ocupat aceasta functie pana la pensionarea sa in anul 1975, fiind inlocuit de dr. ... Eugen Nicolau de la Spitalul Malaxa din Bucuresti pentru numeroaselor fotografii privind activitatea medicala de la Calarasi pe care mi le-a pus la dispozitie cu multa amabilitate.
Inpolitics publica articolul 'Valentin Nicolau: ... 'Dramaturgul Valentin Nicolau, vicepresedinte al Clubului Roman de Presa si fost presedinte al TVR, este de parere ca includerea presei pe lista amenintarilor la siguranta nationala reprezinta un reflex dictatorial al statului surogat care a ajuns Romania.
'Valentin Nicolau despre cazul Sobaru:
In taraboiul iscat de activitatea Comisiei parlamentare de anchetare a SRR si SRTV, oficioasele guvernamentale s-au straduit sa ne convinga ca Valentin Nicolau si Dragos Seuleanu trebuie dati afara.
Premierul Calin Popescu-Tariceanu a anuntat ieri ca noul purtator de cuvant al Guvernului este Oana Marinescu, fost consilier de presa la Ambasada Marii Britanii la Bucuresti.
Oana, sora Deliei Matache, s-a casatorit de curand, nasi fiindu-i sora si cumnatul ei. Oana nu s-a sfiit sa recunoasca inca de atunci ca este insarcinata, iar acum le-a dat fanilor si vesti despre starea ei.
Sesizarea trimisa Comisiei si Parlamentului European de catre site-ul DeCe News, cu privire la incercarea Oanei Haineala de limitare a libertatii presei din Romania Redactia De Ce News a sesizat Parlamentului European ca presedintele CSM, Oana Haineala, incearca sa intimideze presa care critica politizarea Justitiei.
google-analytics.com