Mihai Gadea a fost cel care a dat marea vestea. Jurnalistul a scris pe pagina sa de Facebook ca Oana Stancu a devenit mamica. Mihai Gadea a felicitat-o pentru ca in ciuda tuturor problemelor de sanatate, ea este o invingatoare.
"Vi-o prezint pe Maria! Este minunea de fetita a Oanei Stancu! Ce mandra o sa fie Maria de mama ei, de tatal ei... In ciuda tuturor problemelor de sanatate Oana a riscat și a invins! Da, Oana Stancu este o Invingatoare!!!", a scris Mihai Gadea pe Facebook, loc unde a postat și o fotografie cu micuta Maria.
In urma cu cateva luni, Oana Stancu spunea ca faptul ca avea sa fie mamica ii da putere sa mearga mai departe.
"Pot sa spun ca in viata mea a venit o minune. Veste cea mare a fost ca, pe un fond in care organismul meu se degrada si era imposibil ca eu sa am un copil, voi avea un copil. Asta inseamna o lupta extraordinara pentru viata copilului meu. Astazi se implinesc 28 de saptamani si de aici se numeste nastere prematura, nu avort. Cea mai grea a fost decizia de a merge mai departe, stiind ca poate fi un copil cu probleme. Am spus ca am luptat pentru atatia copii cu probleme, cu atat mai mult lupt pentru al meu, dar este greu cand totul depinde de tine", spunea Oana Stancu, la Sinteza Zilei, la Antena 3.
Jurnalista a dezvaluit ca numele fetitei sale a fost inspirat de bunica sa, Maria. Al doilea nume va fi Victoria.