Cautare

321 de rezultate pentru "nu te supara frate" (2.69 secunde)
Navetistul, intre Cluj si Bucuresti, Emil Boc a primit un avion de jucarie cu telecomanda, "pentru a nu se mai chinui" cu aceste drumuri.
Piticot, Nu te supara frate, X si 0, Remi, Domino, Scrabble si Table. Dar nu pot sa nu le enumar pe toate…:
Frate-frate, dar branza-i pe bani, sau mai bine spus politica nu tine cont de rudenie.
"Basescu, nu mai da cu noroi in noi!" Vicepresedintele PDL Cezar Preda ii transmite presedintelui ca "nu poate lovi cu lopata sau cu noroi" in cei care i-au fost fideli si au alergat 8 ani pentru a-l face presedinte.
La ora asta, cei mai multi mint, incearca sa se adapteze pietei si produsele sunt de proasta calitate, pentru ca nu poti sa fii foarte bun mintind. ... Phoenix-ul se vinde bine si, totusi, nu ne adaptam pietei, dar trebuie sa ai curaj si sira spinarii.
Un tablou intitulat Portretul unei tinere de Dosso Dossi de la Galeria Nationala Victoria, a fost identificat drept portret al Lucretiei in noiembrie 2008.Mai multe alte tablouri, cum ar fi cel al lui Bartolomeo Veneziano, despre care s-a spus ca ar fi ale ei, nu au fost acceptate de cercetatori.
Presedintele a primit insa asigurari ca firma nu a fost implicata in contracte cu produse militare si "i-a solicitat domnului Mircea Basescu sa renunte imediat la calitatea de actionar in respectiva firma".
PSD s-a facut frate cu PNL pentru schimbarea sistemului lui Traian Basescu Prezent, duminica, in emisiunea "Dupa 20 de ani" difuzata de PRO TV, Gheorghe Nichita, primarul municipiului Iasi, a afirmat ca PDL nu a invatat nimic din greselile facute de PSD in timpul guvernarii lui Adrian Nastase si a explicat ca PSD "s-a facut frate" cu PNL nu pentru ca au o doctrina identica, ci pentru ca doresc schimbarea sistemului lui Traian Basescu.
Tu, frate al meu roman, care ai reusit prin munca, talent si corectitudine sa devii cetatean respectat al altei tari, pe ce te bazezi ca vei avea motive sa revii definitiv in tara stramosilor tai, unde sa fii pretuit pentru munca ta, pentru cinstea ta?
Fa-te frate cu dracul, ca sa treci puntea, se spune adesea. ... Nu mai are rost sa-ti faci procese de constiinta, sa te caiesti ca incalci nu stiu ce lege morala. In mitologia romaneasca, Dumnezeu e chiar frate cu diavolul si amandoi fac lumea.
Calin Popescu Tariceanu ar urma sa fie numit din nou premier si de doua ori sa nu primeasca votul de incredere al parlamentului. ... Potrivit unor surse, citate de Mediafax, Traian Basescu l-a avertizat pe Tariceanu ca daca nu accepta anticipatele, ministrii PD se vor retrage din guvern.
Calin Popescu Tariceanu ar urma sa fie numit din nou premier si de doua ori sa nu primeasca votul de incredere al parlamentului. ... Potrivit unor surse, citate de Mediafax, Traian Basescu l-a avertizat pe Tariceanu ca daca nu accepta anticipatele, ministrii PD se vor retrage din guvern.
La inceputul lunii februarie 2005, Presedintia a decis ca ziaristii acreditati la Cotroceni si care il insoteau pe seful statului in deplasarile externe sa nu mai fie luati in avionul oficial. ... "O lipsa de bun-simt mai mare nu am vazut la un ziarist!".
Premierul Tariceanu anunta ca in 2007 nu vor exista alegeri anticipate, iar secretarul de stat Mircea Toader il considera pe liberal "mic" in ceea ce priveste activitatea politica.
Nu au reusit sa gaseasca ceva despre mine si incearca sa ma lipeasca de diverse chestiuni care nu imi apartin", a spus Fenechiu.
Miroase in aer, nu, dupa expresia clasica, a iarba de pusca, - din norocire, moravurile poporului nostru sunt mai blande decat ale altor popoare, mai civilizate chiar, - miroase a ghiontuiala. ... si afara de asta, te pomenesti ca ma incurc in vreo discutie si-mi capat beleaua.
Pentru ca nu va fi doar lapte si miere, asa cum sint lasati oameni sa creada.
Fix la 15 ani de la mineriada a fost eliberat si Miron Cozma, care acum spune ca nu a avut nimic de-a face cu asta, ba chiar l-a si salvat pe Marian Munteanu de la moarte.
N-are rost sa ne mintim si, chiar daca-i vom supara pe cei ce nu vorbesc decat de bucuria Invierii, vom constata ca, din pacate (ori din prea multe pacate, sa spunem!), Dumnezeu si-a intors fata de la locuitorii acestui colt de lume si le-a trimis potopul.
Daca sunt foarte nervoasa ca nu imi gasesc portofelul, pot omite cateva solutii utile, pentru ca am irosit timp si energie adresandu-mi invective despre cat de dezordonata, uituca si lipsita de simt practic sunt.
google-analytics.com