Cautare

4049 de rezultate pentru "negoita teodore adrian" (5.70 secunde)
(Continuare) PSD, solidar cu Adrian Nastase Presedintele PSD, Victor Ponta, dar si alti social-democrati au comentat, inainte ca judecatorii Inaltei Curti de Casatie si Justitie sa pronunte sentinta in dosarul "Zambaccian", problemele cu Justitia ale fostului premier.
De ce nu doreste Adrian Nastase sa candideze pentru presedintia PSD impotriva lui Ion Iliescu?
La eveniment participa circa 1.500 de tineri social-democrati, acesta avand loc la hotelul Rin, detinut de vicepresedintele PSD Robert Negoita. ... La eveniment participa presedintele PSD, Victor Ponta, presedintele CN Adrian Nastase, secretarul general Liviu Dragnea, vicepresedintii Titus Corlatean si Robert Negoita si presedintele Organizatiei de Femei, Rovana Plumb.
Prim-ministrul propunea presedintelui, prin aceeasi scrisoare, numirea lui Adrian Cioroianu in functia de ministru al Afacerilor Externe. ... Presedintele a fost nevoit sa accepte noul Cabinet, format din PNL si UDMR, printre altii cu Adrian Cioroianu la Externe, Cristian David la Interne, Tudor Chiuariu la Justitie, Adrian Iorgulescu la Cultura.
Adrian Nastase l-a invins in judetul Satu Mare pe Traian Basescu la o diferenta de 26.000 de voturi. ... Scorul obtinut de Adrian Nastase la Satu Mare, 61%, este cel mai bun din tara, dupa Botosani unde presedintele PSD a fost votat de 68% dintre alegatori.
Cu acelasi prilej, Diaconescu a comentat scandalul mostenirilor controversate ale liderului social-democrat Adrian Nastase ca fiind o problema pentru care seful formatiunii politice de opozitie este de dorit sa-si asume rolul de a o solutiona.
Procurorii au dispus trimiterea în judecata a fostului premier Adrian Nastase, acuzat de dare de mita, si a fostului presedinte al Oficiului National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor (ONPCSB), Ioan Melinescu, acuzat de luare de mita, divulgare de informatii si sustragere sau distrugere de înscrisuri.O ancheta deranjantaPe baza probelor de la dosar, procurorii anticoruptie au stabilit ca, în cursul lunii noiembrie 2000, Ioan Melinescu, în acea perioada membru al Plenului Oficiului National pentru Prevenirea si Combaterea Spalarii Banilor, l-a contactat prin intermediul lui Ristea Priboi pe deputatul Adrian Nastase, caruia i-a comunicat ca în cadrul institutiei în care îsi desfasura activitatea se afla în lucru, cu propunere de informare a Parchetului de pe lânga Înalta Curte de Casatie si Justitie, o lucrare având ca obiect depunerea în contul Danei Nastase de la Creditanstalt Austria (în prezent HVB Bank) a sumei de 400.000 de dolari.
Puteti citi in continuare partea a treia a intervicului cu ADRIAN NASTASE, din Evenimentul Zilei. ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase: ... Adrian Nastase:
Sa fim solidari cu Nastase, chiar daca va fi condamnat Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, spune ca partidul trebuie sa fie solidar cu Adrian Nastase in cazul in care va fi condamnat in dosarul "Matusa Tamara" si ca nu e cazul sa i se ceara acestuia autosuspendarea din formatiune.
Nu numai Adrian Nastase, ci si alte minti stralucite au avut probleme cu legea, ajungand in inchisoare.Unii au stat in puscarie perioade mai mari sau mai mici Adrian Nastase Ramane un mister motivul real pentru care justitia controlata de Traian Basescu l-a aruncat in inchisoare pe Adrian Nastase.
ADRIAN NASTASE implineste 64 de ani. Familia, in vizita la Jilava Fostul premier Adrian Nastase, care executa o pedeapsa de patru ani de inchisoare intr-un dosar de coruptie, implineste astazi 64 de ani. ... Familia fostului premier urmeaza sa-l viziteze pe Adrian Nastase in inchisoare.
ADRIAN NASTASE, EXECUTAT SILIT Judecatoria sectorului 1 a admis cererea Inspectoratului pentru Constructii de executare silita a lui Adrian Nastase. ... Adrian Nastase e supus unei vindicatii sinistre - la fel si Nelu Muresan, pe care nemernicii il vor mort in inchisoare.
UPDATE Cat va sta Adrian Nastase la puscarie. ... "Facem plangere la CEDO, eliberarea conditionata e un pas firesc" Fostul premier Adrian Nastase a fost din nou incarcerat, dupa ce a fost gasit vinovat de santaj si luare de mita in dosarul "Zambaccian".
De altfel, presedintele organizatiei, Robert Negoita, a declarat ca filiala are un un alt sediu, in orasul Popesti-Leordeni. ... (...) E foarte bine ca (sediul - n.r.) s-a mutat in Ilfov, mi se pare normal ca o organizatie de partid care reprezinta Ilfov sa fie in Ilfov", a spus Negoita.
nu exista o grupare "Blaga", lipsa de forta fiind evidenta la congres, iar vechii sustinatori ai lui Blaga (aici poate fi inclus si Liviu Negoita) au facut un pas inapoi din partid.
Astfel, vicepresedintele Liviu Negoita a declarat ca presedintele Basescu si PD isi respecta angajamentele luate in fata cetatenilor, iar PNL are o problema la acest capitol, pentru ca s-a indepartat de agenda stabilita cu partenerii din PD.
Vanghelie a declarat ca agitatorii de la Conferinta municipala extraordinara a filialei, a caror atitudine l-a nemultumit pe de Ion Iliescu, erau sustinatori ai lui Robert Negoita.
PD-L va comanda, luna aceasta, un sondaj intern, la nivelul Bucurestiului, cu mai multe variante de posibili candidati la Primaria Generala, pentru a-l desemna pe cel mai bine plasat candidat al acestei formatiuni in cursa pentru fotoliul de primar general Variantele ce vor fi luate in calcul in vederea stabilirii candidatului care sa intre in cursa pentru Capitala sunt, se pare, secretarul general PD-L,Vasile Blaga,viceprimarul Razvan Murgeanu, primarul sectorului 3, Liviu Negoita, si Adriean Videanu.
Noul Consiliu General, in formula rezultata dupa alegeri, ii are printre membri pe Vasile Blaga, Razvan Murgeanu, Cristian Diaconescu, Doru Giugula, Irina Loghin, dar si doi primari de sector, dar printre cei care au obtinut mandate se numara si Liviu Negoita si Marian Vanghelie.
Secretarul general al PDL Vasile Blaga a declarat, luni seara, ca si-a inaintat demisia din functia de lider al PDL Bucuresti inca din 19 iunie si ca propunerea sa pentru asigurarea interimatului la conducerea organizatiei il va viza pe Liviu Negoita.
google-analytics.com