Cautare

982 de rezultate pentru "mirela dobre vedeta" (3.47 secunde)
Psihoterapeutul Mirela Zivari, specialist in psihoterapie rational emotiva, s-a aflat in redactia HotNews.ro si a discutat online cu cititorii. Mirela Zivari are experienta in domeniul psihologiei clinice. ... Mirela Zivari Parte din raspunsul la aceasta intrebare l-am dat deja.
Ministrul Transporturilor, Gheorghe Dobre, a dat explicatii ieri conducerii PD cu privire la declaratiile presedintelui Traian Basescu referitoare la grupurile de interese din jurul ministerului pe care il conduce si a subliniat ca afirmatiile sefului statului il vizeaza doar "in sens generic".
Invitatul special va fi nimeni alta decat Mirela Retegan, Antrenorul Parintilor si cea care stie sa faca viata copiilor mai frumoasa, prin Gasca Zurli. Mirela ne va povesti cum a reusit sa slabesca si le va motiva sa slabeasca si pe cele prezente in sala!
Ministrul care s-a agitat in ultima perioada sa aiba aparitii televizate, in speranta ca va crea senzatia de activitate, Gheorghe Dobre a fost anuntat oficial de colegii democrati ca paraseste fotoliul de sef al Ministerului Transporturilor.
Mirela Boureanu Vaida are probleme de cand a ramas fara emisiune. Mai exact, vedeta nu prea se descurca in calitate de gospodina. ... Mirela Boureanu Vaida are probleme de cand a devenit casnica. Vedeta, care a nascut de curand cel de-al doilea copil, nu face fata situatiei.
Simona Dragomir impreuna cu Mirela Retegan si specialistii invitati au pregatit mamicile pentru Martisor!
"Doljenii prefera in general Europa - Spania, Portugalia, Franta, Italia, Elvetia", a spus Mirela Oanta, agent de turism la agentia Mapamond. ... Este in ultima saptamana din aprilie, insa deja s-au ocupat jumatate din locuri", a mai spus Mirela Oanta, agent de turism la Mapamond.
Comitetul Executiv al PNL l-a nominalizat ieri pentru functia de ministru delegat pentru relatia cu Parlamentul pe Paul Victor Dobre, secretar de stat in Ministerul Administratiei si Internelor.
Numirea lui Victor Paul Dobre (foto) in functia de ministru-delegat pentru relatia cu Parlamentul va fi, foarte probabil, respinsa de presedintele Traian Basescu, deoarece nu a fost consultat in legatura cu nominalizarea acestuia.
Gala a fost prezentata de catre Roxana Iliescu si Gheorghe Turda intr-o tinuta traditional romaneasca, asa cum se cade sportului national â€" oina, alaturi de presedintele Federatiei Romane de Oina â€" Nicolae Dobre.
Aflat in Anglia, ministrul secretar de stat Victor Paul Dobre s-a declarat suta la suta pentru organizarea de alegeri anticipate.
Presedintele Partidului Conservator Galati, Eugen Durbaca, i-a raspuns omologului sau liberal, Victor Paul Dobre, la afirmatiile facute simbata, intr-o conferinta de presa, referindu-se la o serie de aspecte din politica locala.
Cele mai importante evenimente E limpede pentru oricine, cel mai important eveniment pentru scena politica locala a fost reprezentat de alegerea secretarului de stat din cadrul MAI, Victor Paul Dobre, in functia de vicepresedinte national al PNL.
Managerul Poly­start Impex, Cristian Dobre, a fost ales aseara, cu majoritate de voturi, presedinte al Camerei de Comert si Industrie Dolj in cadrul Adunarii Generale a membrilor CCI Dolj. 51 de reprezentanti ai mediului de afaceri local l-au votat pe Dobre si doar doi s-au opus.
O cunosc pe Mirela Retegan de pe vremea cand lucra la National FM si facea lucruri frumoase. ... Multumesc Mos Nicolae ca mi-ai dat o misiune asa frumoasa in seara asta speciala", scrie Mirela Retegan pe contul ei de Facebook.
Catalin Botezatu, Mirela Vescan, Gianina Corondan, Adina Buzatu si lista ar putea continua. ... Sau produsul "vehicol" pe care l-am lansat impreuna cu Mirela Vescan si Alessandra Stoicescu la congresul Les Nouvelles Estetique, queens jeely, care duce in piele alte 7 produse si reconstruieste pielea din interior spre exterior.
Cea mai indragita vedeta cu copii - Anca Sina Serea Cea mai indragita vedeta feminina - Andreea Esca Cea mai indragita vedeta masculina - Pavel Bartos Cel mai indragit artist - Smiley Cea mai indragita artista - Andra Cea mai atragatoare vedeta feminina - Ilinca Vandici Cea mai atragatoare vedeta masculina - Victor Slav Cel mai indragit cuplu de prezentatori - Diana Munteanu si Florin Ristei Cea mai indragita emisiune culinara - Chefi la cutite Cea mai indragita emisiune de divertisment - Pe bune?!
De ieri, Paul Victor Dobre este noul ministru pentru Relatia cu Parlamentul. ... Pana acum, Dobre a fost insarcinat cu relatia cu prefecturile in Ministerul Administratiei si Internelor. Paul Victor Dobre are 54 de ani si este originar din Galati. ... Dobre este absolvent al Facultatii de Mecanica din Galati.
De ieri, Paul Victor Dobre este noul ministru pentru Relatia cu Parlamentul. ... Pana acum, Dobre a fost insarcinat cu relatia cu prefecturile in Ministerul Administratiei si Internelor. Paul Victor Dobre are 54 de ani si este originar din Galati. ... Dobre este absolvent al Facultatii de Mecanica din Galati.
Fostul deputat social-democrat de Iasi Traian Dobre a declarat ieri ca s-a intors, dupa 15 ani, la filiala PNL. Traian Dobre a precizat ca la inceputul saptamanii viitoare isi va prezenta demisia din grupul parlamentar PSD.
google-analytics.com