Cautare

1096 de rezultate pentru "art mariage satu maretrackback" (3.02 secunde)
Articolul 6 (1) Dupa examinarea de catre medicul veterinar de libera practica, organizat in conditiile legii, cainii fara stapan care sunt bolnavi grav, incurabili, irecuperabili, cainii agresivi, astfel cum sunt definiti la art. ... 60/2003, cainii periculosi, cainii de lupta si atac, astfel cum sunt definiti la art.
(...) Regulamentul Camerei Deputatilor, art. 85 , Regulamentul Senatului, art. 83., Regulamentul Camerelor Comune, art. ... Daca citim art. 102 din Constitutie, domnia sa presedintele va afla ca Guvernul asigura realizarea politicii interne si externe a Romaniei.
In urma deliberarilor, Curtea Constitutionala, cu unanimitate de voturi, a constatat ca Legea pentru modificarea art.10 din Legea 3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului este constitutionala, in masura in care asigura participarea la referendum a cel putin jumatate plus unul din numarul persoanelor inscrise in listele electorale permanente.
Or, presedintele nu are, conform art. ... Participarea premierului este legitimata de art. ... 1 si 2 din Tratatul Uniunii Europene si art. ... Art.
In ipoteza de neomis in care in acel dosar Liviu Dragnea ar suferi o noua condamnare, conform art. ... Art.
Mai adaug si faptul ca nici macar in cazul initiativei legislative a cetatenilor (art. ... O astfel de intrebare ar fi neconstitutionala pentru ca principiul gratierii colective a fost aprobat deja de popor, la referendumul privitor la Constitutie si figureaza ca prerogativa pentru parlament (art.73 alin3 lit.i).
Masurile coercitive pot fi aplicate si in cazul nerespectarii conditiilor obtinerii de subventii pentru stimularea incadrarii in munca a obsolventilor de invatamant (art. 80) sau pentru stimularea incadrarii somerilor in varsta de peste 45 de ani sau unici intretinatori de familii (art.
76/2002, art. ... Potrivit art. ... Angajatorii trebuie insa sa pastreze locul de munca pentru o perioada de minimum trei ani (pentru art. 80), respectiv doi ani (pentru art.
Declaratia se completeaza si se depune de persoanele fizice si/sau juridice prevazute la art.296^3 lit.e) din Codul fiscal la care isi desfasoara activitatea sau se afla in concediu medical persoanele prevazute la art.296^3 lit.a) si b, de catre platitorii de venituri pentru persoanele prevazute la art.296^3 lit.c), de catre persoanele asimilate angajatorului prevazute la art.
29/2011 care modifica Codul de Procedura Fiscala, la art. 124 se precizeaza ca pentru sumele de restituit sau de rambursat de la buget contribuabilii au dreptul la dobanda din ziua urmatoare expirarii termenului prevazut la art.
29/2011 care modifica Codul de Procedura Fiscala, la art. 124 se precizeaza ca pentru sumele de restituit sau de rambursat de la buget contribuabilii au dreptul la dobanda din ziua urmatoare expirarii termenului prevazut la art.
Pe de alta parte, fiind vorba de un acord la nivel guvernamental, ar fi trebuit respectata procedura de aprobare a initierii negocierilor, prevazuta in Legea nr 590/2003 privind tratatele (art 4), eventual cu aprobarea memorandumului respectiv in CSAT.
bijuterii model victorian, bijuterii art nouveau si art deco, dar si piese regale, unicat.
pentru modificarea si completarea art.10 din Legea nr.411/2004 privind fondurile de pensii administrate privat si a art.44 din Legea nr.204/2006 privind pensiile facultative si pentru completarea Legii nr.
Actul normativ avea sa fie retras de primarul Dumitru Nicolae in urma cererii facute de umanisti de a se scoate art. ... Spieretoarele La sedinta de marti proiectul nu mai continea art. ... Punctul c din art.
"Art. ... 78/2000 care sunt, potrivit art. ... Art. 13. - (1) Sunt de competenta Directiei Nationale Anticorupte infractiunile prevazute in Legea nr.
Incalca prevederile art. ... Incalca art.1, alin.(5) din Constitutie potrivit careia respectarea acesteia si a suprematiei sale este obligatorie. ... Poate ca, astfel, va afla ca, dupa versiunea in limba romana a Constitutiei (Art.61, alin.1), PARLAMENTUL ESTE ORGANUL REPREZENTATIV SUPREM AL POPRULUI ROMÂN.
269/2005, sa trimiteti in completare motivul incetarii mandatului vicepresedintelui Consiliului Judetului Galati, inainte de exprirarea duratei normale a mandatului, si daca au fost respectate prevederile art. ... 6111/22.12.2005, va facem cunoscut faptul ca, in speta, nu ne aflam in situatia reglementata de dispozitiile art.
Propunerea a fost analizata in conditiile cerute de prevederile art. ... au fost intrunite conditiile legii in ceea ce priveste numarul si veridicitatea semnaturilor, nu s-au indeplinit cele doua conditii imperative ale art. ... In consecinta, avind in vedere prevederile imperative ale art.
In numele grupului parlamentar Dreptate si Adevar PNL-PD din Senat, Hasotti solicita Curtii Constitutionale sa constate neconstitutionalitatea art.
google-analytics.com