Cautare

17665 de rezultate pentru "art mariage satu mare" (3.66 secunde)
Pe de alta parte, fiind vorba de un acord la nivel guvernamental, ar fi trebuit respectata procedura de aprobare a initierii negocierilor, prevazuta in Legea nr 590/2003 privind tratatele (art 4), eventual cu aprobarea memorandumului respectiv in CSAT.
bijuterii model victorian, bijuterii art nouveau si art deco, dar si piese regale, unicat.
Ulterior, Guvernul, trecand peste decizia Parlamentului care, potrivit art.61 alin.(1) din Constitutia Romaniei, este unica autoritate legiuitoare a tarii, a emis o ordonanta de urgenta, respectiv Ordonanta de urgenta a Guvernului nr.54/2011 pentru stabilirea unor masuri privind incadrarea in limita alocata cheltuielilor de personal din Ministerul Administratiei si Internelor pentru anul 2011, cu obiect identic, avand aceleasi obiective dupa cum reiese din Expunerea de motive.
In acest fel, sustin distribuitorii, sunt eludate prevederile art. ... 136/1995 si art.
Printr-o decizie adoptata ieri, judecatorii Curtii Constitutionale au decis ca nu mai este nevoie de noua milioane de votanti prezenti la urne si ca presedintele poate fi demis cu majoritatea voturilor celor prezenti la referendum.Curtea Constitutionala a României a decis ieri ca presedintele României poate fi demis la referendumul din 19 mai cu majoritatea voturilor valabile ale celor prezenti la urne, ceea ce înseamna ca nu este obligatorie o anumita prezenta pentru demiterea lui Traian Basescu.Contestatie respinsaÎn sedinta de ieri, Curtea Constitutionala a luat în dezbatere sesizarea formulata de 50 de deputati PD cu privire la neconstitutionalitatea Legii pentru modificarea art.
Articolul 6 (1) Dupa examinarea de catre medicul veterinar de libera practica, organizat in conditiile legii, cainii fara stapan care sunt bolnavi grav, incurabili, irecuperabili, cainii agresivi, astfel cum sunt definiti la art. ... 60/2003, cainii periculosi, cainii de lupta si atac, astfel cum sunt definiti la art.
(...) Regulamentul Camerei Deputatilor, art. 85 , Regulamentul Senatului, art. 83., Regulamentul Camerelor Comune, art. ... Daca citim art. 102 din Constitutie, domnia sa presedintele va afla ca Guvernul asigura realizarea politicii interne si externe a Romaniei.
In urma deliberarilor, Curtea Constitutionala, cu unanimitate de voturi, a constatat ca Legea pentru modificarea art.10 din Legea 3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului este constitutionala, in masura in care asigura participarea la referendum a cel putin jumatate plus unul din numarul persoanelor inscrise in listele electorale permanente.
Or, presedintele nu are, conform art. ... Participarea premierului este legitimata de art. ... 1 si 2 din Tratatul Uniunii Europene si art. ... Art.
In ipoteza de neomis in care in acel dosar Liviu Dragnea ar suferi o noua condamnare, conform art. ... Art.
Masurile coercitive pot fi aplicate si in cazul nerespectarii conditiilor obtinerii de subventii pentru stimularea incadrarii in munca a obsolventilor de invatamant (art. 80) sau pentru stimularea incadrarii somerilor in varsta de peste 45 de ani sau unici intretinatori de familii (art.
76/2002, art. ... Potrivit art. ... Angajatorii trebuie insa sa pastreze locul de munca pentru o perioada de minimum trei ani (pentru art. 80), respectiv doi ani (pentru art.
Declaratia se completeaza si se depune de persoanele fizice si/sau juridice prevazute la art.296^3 lit.e) din Codul fiscal la care isi desfasoara activitatea sau se afla in concediu medical persoanele prevazute la art.296^3 lit.a) si b, de catre platitorii de venituri pentru persoanele prevazute la art.296^3 lit.c), de catre persoanele asimilate angajatorului prevazute la art.
pentru modificarea si completarea art.10 din Legea nr.411/2004 privind fondurile de pensii administrate privat si a art.44 din Legea nr.204/2006 privind pensiile facultative si pentru completarea Legii nr.
Parchetul de pe langa Judecatoria Orsova a primit pe 18 mai o sesizare ca primarul Constantin Bragaru impreuna cu mai multi functionari publici, avand si calitatea de membri ai comisiei de licitatie, au aprobat achizitionarea in leasing a unor utilaje la un pret mai mare decat cel stabilit de consiliul local, fara a solicita garantia de executie si fara avizul Comitetului de Autorizare a Imprumuturilor Locale.
Potrivit Raportului Comisiei Europene privind Protectia Intereselor Financiare - Lupta impotriva fraudei aferent anului 2007 ("Raportul art. ... Comisia Europeana a subliniat ca numarul mare de rapoarte de nereguli transmis de anumite state nu reprezinta o vulnerabilitate mai mare a respectivelor state in ceea ce priveste producerea de nereguli.
in prezenta ministrului Apararii Nationale, Ioan Mircea Pascu, si a vicepresedintelui Consiliului Judetean Satu Mare, Gheorghe Ciocan, in orasul Negresti Oas a fost inaugurat ieri podul peste riul Talna.
Totusi, restantele reprezinta mai putin de 10% din totalul creditelor de consum, care in judetul Satu Mare au atins nivelul de aproape 1.000 de miliarde de lei.
Pretul fixat, cu toate ca terenul avea lipsurile mentionate mai sus, a fost de 15 euro/m2, pret considerat a fi prea mare de delegatia grupului suedez. ... Cea mai mare parte a consilierilor locali, precum si reprezentantii oamenilor de afaceri au considerat pretul ca fiind exagerat.
Mondex - Bucuresti Berceni Inmedio - Bucuresti Pallady Leonardo - Constanta 1 Takko - Constanta 2 Nino - Oradea 1 Sensiblu - Oradea 2 Docnet - Timisoara 1 HelpNet - Timisoara 2 Takko - Arad Jysk - Baia Mare Humana - Cluj Napoca Takko - Deva C&A - Galati Humana - Pitesti Xeladior - Ploiesti B&B - Satu Mare Jysk - Suceava Lista Galeriilor Real participante la promotie:
google-analytics.com