Cautare

712 de rezultate pentru "adina barbu" (3.36 secunde)
Ca sezonul de anul acesta este compromis, o recunoaste chiar si ministrul Mediului si Gospodaririi Apelor, Sulfina Barbu care, relaxata in fotoliul ministerial, se pare ca nu prea vedea bine ce semneaza, de vreme ce ajunsa la fata locului, adica pe litoralul constantean, a inceput sa dea inapoi.
In acelasi scop, Vasile Ion, PSD, a adus o varza si un morcov, pe care i le-a aratat ministrului Muncii, Gheorghe Barbu. ... Reprezentantii Puterii au contracarat atacurile Opozitiei prin interventiile ministrului Gheorghe Barbu.
Din cea de a doua categorie face parte si vicepresedintele Partidului Democrat (PD) Gheorghe Barbu, ministrul Muncii, care a declarat ca sustine o fuziune intre PD si PNL.
In acest sens, ministrul Muncii, Gheorghe Barbu, a fost mandatat sa gaseasca o rezolvare rezonabila pentru imbunatatirea situatiei pensionarilor care nu au primit mai multi bani in urma maririi punctului de pensie sau prin recalculari. In plus, Barbu trebuie sa gaseasca o solutie pentru majorarea punctului de pensie actual.
Acesta s-a aratat destul de retinut in ceea ce priveste activitatea desfasurata de ministrul Mediului si Gospodaririi Apelor, Sulfina Barbu.
(Cristian Anton) PSD, acuzat de pensiile mici Ministrul Muncii, Gheorghe Barbu, da vina pe fosta guvernare pentru faptul ca peste 1,6 milioane de romani au pensii foarte mici.
Tariceanu a anuntat ca l-a convocat pe ambasadorul Serbiei pentru a-i cere rezolvarea de urgenta a problemei, iar ministrul Mediului, Sulfina Barbu, a precizat ca statul roman va cere despagubiri de la firma care a provocat poluarea.
Ministrul democrat al transporturilor, Radu Berceanu, si cel al muncii, Gheorghe Barbu, au anuntat ieri ca se retrag din comisia de privatizare a societatii, dupa ce presedintele Traian Basescu criticase joi prezenta ministrilor in comisiile de privatizare.
Consilierul de stat in cadrul Departamentului juridic al Administratiei prezidentiale Silviu Barbu a cerut presedintelui Traian Basescu sa-l elibereze din functie si a solicitat CSM incetarea detasarii sale la Cotroceni.
Democratul Gheorghe Barbu, fost ministru al Muncii, a anuntat ieri ca ca PD va initia o propunere legislativa prin care sa se majoreze pensiile unor grupe de pensionari. Gheorghe Barbu a adus in discutie si proiectele de lege ale PSD in domeniul pensiilor, proiecte aflate pe ordinea de zi.
Democrat-liberala Sulfina Barbu A®i solicita ministrului Mediului si Dezvoltarii Durabile, Attila Korodi, prin intermediul unei scrisori deschise data publicitatii luni, o explicatie cu privire la destinatia banilor platiti pe a€žtaxa verdea€.
Presedintele organizatiei PSD Voluntari, Mihai Barbu, ii solicita prefectului judetului Ilfov, Dan Cornel Baranga, constatarea de drept a incetarii mandatului de primar al orasului Voluntari al lui Florentin Pandele.
Presedinta organizatiei de femei a PDL, Sulfina Barbu, spune ca cei de la PSD, care se "prezinta drept garantii statului de drept", apara de fapt "statul lui Ion Iliescu cu corupti si privilegii". ... Ei sunt de fapt cei loviti puternic de reformele actuale", acuza Sulfina Barbu.
Presedintele Organizatiei de femei a PDL, Sulfina Barbu, sustine, intr-un comunicat de presa remis joi, ca PNL are atat dreptul, cat si obligatia morala de a cere excluderea lui Dan Voiculescu din Alianta de Centru-Dreapta.
Sulfina Barbu, politicianul tip care nu stie sa raspunda la intrebarea "de ce?" Am fost la comisia de administratie de la Camera Deputatilor, unde s-a discutat din nou legea pentru eutanasierea cainilor vagabonzi. ... n-am mai rezistat si am intrebat-o pe d-na deputat Sulfina Barbu, presedinte al comisiei.
PDL urmeaza sa decida asupra nominalizarii unui succesor la portofoliul Muncii in urmatoarea sedinta a Biroului Permanent National, a declarat presedintele Organizatiei de Femei a Partidului Democrat Liberal, deputatul Sulfina Barbu, la finalul sedintei de marti a BPN al partidului.
Regionalizarea Romaniei ramane o tema de actualitate pentru PDL, dar va fi pusa in practica dupa alegerile locale din 2012, a declarat ieri deputata Sulfina Barbu, presedinta organizatiei de femei a PDL.
Cum a explicat Emil Boc demiterea lui Sebastian Lazaroiu de la Ministerul Muncii Guvernul are nevoie de un ministru al Muncii cu norma intreaga, a declarat, vineri, premierul Emil Boc, referindu-se la inlocuirea din aceasta functie a lui Sebastian Lazaroiu cu Sulfina Barbu.
Regionalizarea Romaniei ramane o tema de actualitate pentru PDL, dar va fi pusa in practica dupa alegerile locale din 2012, a declarat ieri deputata Sulfina Barbu, presedinta organizatiei de femei a PDL.
Regionalizarea Romaniei ramane o tema de actualitate pentru PDL, dar va fi pusa in practica dupa alegerile locale din 2012, a declarat ieri deputata Sulfina Barbu, presedinta organizatiei de femei a PDL.
google-analytics.com