Andi Manciu posteaza pe blog informatia: Sulfina Barbu, politicianul tip care nu stie sa raspunda la intrebarea "de ce?"
Am fost la comisia de administratie de la Camera Deputatilor, unde s-a discutat din nou legea pentru eutanasierea cainilor vagabonzi. Spre surpriza mea, sedinta s-a desfasurat cu usile inchise, in conditiile in care regulamentul prevede ca sedintele sunt publice, pana cand la nivelul comisiei se decide altfel. Si de obicei sedintele se tin cu usile inchise doar dintr-un motiv intemeiat, cum ar fi domeniul apararii si sigurantei nationale, voturi sensibile pentru inceperea urmaririi penale a vreunui deputat sau ministru, arestari, etc, adica situatii intemeiate in care se justifica faptul ca optiunile membrilor comisiei sa fie omise publicului larg.
Dar de aici, pana la cainii vagabonzi... n-am mai rezistat si am intrebat-o pe d-na deputat Sulfina Barbu, presedinte al comisiei. Bineinteles, raspunsul a fost tipic politicianului roman: ii pui o intrebare si-ti raspunde la altceva. Cand insisti nici macar nu are bunul simt, ori inteligenta, de a emite un raspuns decent... se supara pe propria prostie si pleaca...