Cautare

5783 de rezultate pentru "accident autostrada a1 23 decembrie" (3.69 secunde)
"Autostrada Transilvania are, de sambata 52 de kilometri". ... Premierul Emil Boc, impreuna cu oficiali ai Ministerului Transporturilor si ai constructorului magistralei, consortiul Bechtel - Enka, au inaugurat sambata cei 10 kilometri ai segmentului de autostrada dintre Turda si Campia Turzii.
Fara niscaiva vraji facute de Ministerul Transporturilor, Autostrada Soarelui nu va fi gata in 2011, dupa cum spune ministrul de resort, Anca Boagiu ("Pana la sfarsitul anului 2011 vom putea merge cu totii de la Bucuresti la Constanta pe autostrada").
Tronsonul din autostrada M43 care leaga orasele Szeged si Mako, din Ungaria, a fost deschis ieri circulatiei. Cei 30 de kilometri de autostrada fac parte din co ridorul IV Paneuropean, ce ar trebui sa ajunga la Constanta.
Serbia se grabeste sa construiasca o autostrada intre orasul Nis si granita cu Bulgaria (coridorul numarul 10) care sa concureze drumul prin podul intre Calafat si Vidin care face parte din coridorul numarul 4, a declarat joi ministrul sarb al transporturilor Milutin Mrkonjic, citat de postul national de radio de la Sofia.
Inca 21 km din Autostrada Soarelui gata de receptie Cei care vor merge pe litoralul Marii Negre la finele acestei saptamani vor putea evita aglomerata din Constanta, intrucat va fi deschisa circulatia, cate o banda pe fiecare sens, pe o lungime de inca 21 km de autostrada, conform anuntului facut de ministrul Transporturilor, Anca Boagiu.
inca 21 de km de autostrada spre mare Persoanele care merg pe litoralul Marii Negre, pot evita aglomeratia din Constanta, intrucat vineria fost deschisa circulatia, cate o banda pe fiecare sens, pe o lungime de inca 21 km de autostrada.
VIDEO Cele mai noi imagini din avion cu autostrada Arad-Timisoara. ... Aseara au fost publicate pe youtube ultimele imagini cu autostrada Arad-Timisoara, realizata din avion.
Harta autostrazilor arata ca Romania are nevoie de cativa zeci de ani pentru a ajunge Ungaria la numarul de kilometri de autostrada. In aceasta saptamana ungurii au inaugurat o noua autostrada, care face legatura intre Mako si Szeged.
Autostrada Soarelui a fost facuta degeaba din punctul de vedere al traficului: ... Surprinzator, Autostrada Soarelui este mai putin circulata decat cel putin alte 10 drumuri din Romania.
Dan Sova anunta AUTOSTRADA CU SMS.
Vreau sa mentionez inca de la inceput ca aceasta reusita este una amara, in loc de o autostrada finalizata avem in acest moment doar cu putin peste 50 km finalizati.
Autostrazile la romani Pentru romani autostrada nu mai are de multa vreme semnificatia fireasca, nu mai e o limba de asfalt pe care se poate circula in conditii de relativa civilizatie intre punctul A si punctul B, nu e un articol de inventar pentru infrastructura rutiera.
Varianta finala a Master Planului de Transport prevede construirea a 1.300 de kilometri de autostrada pana in 2030, dublu fata de nivelul stabilit in forma initiala a proiectului.
Escroci pe Autostrada Soarelui: Ce teapa poti lua pe drumul spre litoral Autostrada A2, Autostrada Soarelui, este cea mai aglomerata a tarii, vara, cel putin in weekend. ... Il cheama Constantin, e de profesie muzicant, si il gasiti postat strategic langa benzinariile de pe Autostrada Soarelui.
S-a SURPAT inca o AUTOSTRADA din ROMANIA Pe autrostrada A6, construita de firma italiana Tirena Scavi, se circula cu restrictii din cauza alunecarilor de teren care au afectat taluzurile.
Romania 95 Ziua de 1 Decembrie este, pentru toti romanii, ziua Marii Uniri. Primul 1 Decembrie ca zi nationala a fost marcat la Alba Iulia, la 1 decembrie 1990.
Conditia este cauzata de reducerea cronica a fluxului de sange la nivelul creierului, de obicei, ca rezultat al unui accident vascular cerebral sau a unor serii de accidente vasculare cerebrale.
ACCIDENT VASCULAR CEREBRAL (AVC) Dupa declansarea accidentului vascular cerebral, fiecare minut conteaza! ... Pentru ca persoana sa fie transportata cat mai repede la spital, spune-i operatorului ca suspectezi ca aceasta a suferit un accident vascular cerebral si transmite-i ora la care au aparut primele simptome.
In plus, formularul de constatare amiabila trebuie completat si semnat de catre ambii soferi implicati in accident.
Accident, crima sau sinucidere. ... Sa fi fost accident, sinucidere, crima, atac vascular cerebral sau atac de cord? ... Acesta a murit intr-un cumplit accident rutier. ... Accident, crima, sinucidere, atac vascular cerebral sau atac de cord Ipoteze socante in cazul accidentului ce i-a adus moartea cunoscutului designer Razvan Ciobanu.
google-analytics.com