Cautare

13008 de rezultate pentru "programul de lucru cu p ublicul" (5.28 secunde)
Programul Visa Waiver, printre prioritati Senatorul PSD Mircea Geoana va efectua o vizita de lucru de o saptamana in Statele Unite ale Americii, printre prioritatile sale numarandu-se introducerea Romaniei in Programul Visa Waiver.
Cei care vor sa-si cumpere o locuinta prin programul Prima Casa sunt fericiti, pentru ca de astazi pot fi achizitionate si apartamentele noi care sunt deja ipotecate. Guvernul a publicat in Monitorul Oficial noile norme stabilite cu reprezentantii bancilor, dupa discutiile de saptamana trecuta.
Bancile vor fi inchise sambata si duminica, 25 si 26 decembrie, precum si pe 1 si 2 ianuarie, cu exceptia unor unitati din marile centre comerciale, iar pe 24 si 31 decembrie majoritatea bancilor vor avea program redus de lucru cu publicul.
Senatorul Florin Constantinescu a sustinut o declaratie politica intitulata "Programul economic al USL", pe care o puteti citi in continuare. ... In contextul unei guvernari haotice in care politicile economice merg de la improvizatie la incompetenta, USL propune o noua viziune asupra domeniului economic.
E greu de facut o ierarhizare din punct de vedere al masurilor, pentru ca ele sint destinate unor sectoare diferite. Dar, in orice caz, printre masurile importante care au fost luate nu pot sa nu enumar cota unica de impozitare, o masura care deja a inceput sa-si faca efectele.
La 6 luni de la instalarea in fotoliul de premier, Calin Popescu Tariceanu a acordat un interviu agentiei de presa Romnet, pe care il prezentam in exclusivitate galatenilor - Spuneti-mi, in primul rind, la sase luni de cind ati venit la Palatul Victoria, care credeti ca este cea mai buna masura pe care ati luat-o in aceasta perioada?
Principalele banci comerciale nu vor rupe total legatura cu clientii lor, cu toate ca zilele de 30 iunie si 1 iulie au fost declarate nebancare, prin decizie a BNR, in contextul trecerii la leul nou.
Circa 57,2% dintre gospodariile de romani nu pot face fata cheltuielilor cu venitul total net realizat lunar, potrivit datelor centralizate de Institutul National de Statistica (INS).
Ovidiu Cupsa, noul director general al Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile SA Constanta a luat decizia de a reduce cu o jumatate de ora programul de lucru al angajatilor companiei.
Registrul Auto Roman (RAR) deschide, incepand cu 15 septembrie, cinci noi puncte de lucru in tara, pentru a putea face fata numarului mare de importuri de autovehicule second hand, a anuntat, joi, institutia.
PSD spera ca impreuna cu aliatii din ALDE sa poata forma guvernul, in timp ce PNL si USR spera ca scorul electoral sa le permita ca impreuna si poate alaturi de UDMR si PMP sa constituie ei noua majoritate care sa le permita sa il propuna pe Dacian Ciolos pentru un nou mandat in fruntea Guvernului.
Comisia Europeana de Transport si Turism crede ca investitiile substantiale si o infrastructura serioasa vor face din porturile de la varsarea Dunarii in mare si din Delta locurile preferate ale turistilor straini.
Birourile Permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului au hotarat, joi, sa prelungeasca programul dezbaterilor pe proiectul de buget de stat pentru anul 2009 si pentru zilele de vineri, sambata si duminica.
Botosanenii, ca si ceilalti locuitori ai tarii, vor fi obligati ca, de la sfirsitul saptaminii viitoare, sa se obisnuiasca sa lucreze cu leul greu. Noile bancnote, care seamana destul de mult cu cele actuale, vor circula in paralel cu acestea pina la sfirsitul anului viitor.
Bancile partenere ale Ministerului Agriculturii in Programul Fermierul au acordat deja scrisori de confort pentru 350 de miliarde de lei vechi, ceea ce reprezinta peste 36% din suma pe care au primit-o in urma participarii la ultima licitatie.
Doljenii care vor sa se inscrie in acest an in Programul "Rabla" trebuie sa se gandeasca de doua ori ce masina vor sa cumpere, pentru ca Dacia si Daewoo au mult mai putine masini alocate prin program decat in anii anteriori.
Ministerul pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii, Comert, Turism si Profesii Liberale va derula, incepand cu luna septembrie, programul national multianual pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale in randul femeilor-manager din sectorul intreprinderilor mici si mijlocii.
Conducerea Societatii Nationale a Lignitului Oltenia (SNLO) a decis sa amane cu o luna disponibilizarea celor 600 de angajati care se apropie de pensionare, din cauza ca guvernul nu a modificat Ordonanta nr. 116 din 2006, si nu poate fi aplicat inca programul de prepensionare.
Programul "Primul siloz" nu mai este atractiv din cauza situatiei la nivel mondial in ceea ce priveste pretul graului. In vara anului trecut, guvernul a aprobat programul "Primul siloz", destinat agricultorilor, dupa modelul "Prima casa".
Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat miercuri ca ministerul a finalizat anul trecut 88 de sali de sport, un patinoar, au fost reabilitati 314 km de drum si au fost semnate 545 de contracte in valoare de 1,578 miliarde euro, din fonduri europene.
google-analytics.com