Cautare

6824 de rezultate pentru "compani de plasare munca strainatate" (4.66 secunde)
Pe ce criterii se face promovarea la locul de munca? De ce majoritatea angajatilor efectueaza ore suplimentare? De ce sunt preferati barbatii in posturile de conducere?
Pentru ca pe piata belgiana sunt meserii pentru care nu exista cerere, belgienii au decis sa aplice proceduri simplificate de acces pe piata muncii. Romanii care doresc sa ocupe aceste locuri pot obtine permisul de munca in regim de urgenta.
Pentru o bucata de paine si un acoperis deasupra capului, multi craioveni accepta sa lucreze fara forme legale chiar cu riscul de a ramane fara pensie la batranete.
Cu toate ca AJOFM Dolj organizeaza în fiecare an Bursa locurilor de munca pentru diferite categorii sociale, participarea somerilor este din ce în ce mai scazuta.
S-a intimplat in cazul a 783 de angajati carora li s-au desfacut contractele individuale de munca de catre angajatori in primele 6 luni ale anului.
Tarile din UE vor muncitori români care sa lucreze în agricultura, la cultivarea fructelor si legumelor. Oferta angajatorilor din tarile Uniunii Europene, postata pe portalul de locuri de munca european EURES, cuprinde si slujbe pentru români, în special în agricultura, în Danemarca sau Marea Britanie, dar si pentru specialisti în informatica, în resurse umane sau pentru capitani de nave.Cele mai multe slujbe sunt pentru lucratori în agricultura, Danemarca oferind 129 de locuri de munca, iar Marea Britanie - 120, salariile oferite de danezi fiind duble fata de cele din Regatul Unit.La capsune si salata, înainte!Românii care vor opta pentru o slujba în Danemarca vor lucra atât în sere, cât si în aer liber, la cultivarea si recoltarea salatei sau la culesul de capsune si mazare.
„În timpul controalelor efectuate în trimestrul III, au fost identificati si sanctionati 59 de angajatori pentru care desfasurau activitate fara a avea întocmite contracte individuale de munca 85 de persoane.
In cazul in care va ganditi sa va schimbati cariera aveti reale oportunitati in toamna sau iarna.Pe tot parcursul anului, finantele sunt destul de stabile, desi aveti mereu tendinta de a cheltui mult.
Ultimul raport al Bancii Mondiale, “Perspectiva Economica Mondiala”, emigrantii tarilor cu economii subdezvoltate contribuie major la bunastarea economiilor din tarile de origine, in acest an sumele trimise “acasa“ urcind la 167 de miliarde dolari - cifra oficiala, si inca cel putin jumatate din aceasta suma “la negru“.
Se pare ca unul dintre subiectele ce vor fi discutate de cei ce conduc destinele Santierului Naval din orasul nostru va fi legat de numarul mare de navalisti care pleaca sa lucreze in strainatate.
SC Rainbow Industries SA Constanta a insemnat pentru sute de romani naivi oportunitatea de a-si realiza un vis, acela de a munci pe bani frumosi in strainatate.
Persoanele care vor sa obtina un loc de munca in strainatate si doresc sa apeleze la Oficiul pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM) trebuie sa depuna toate actele necesare in acest sens, in caz contrar demersul lor fiind inutil, a declarat directorul executiv al Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Galati, Victoria Movileanu.
Intermediarii de contracte de munca, asa-numitii samsari, s-au imbogatit de pe urma romanilor plecati la munca in Spania.
Pentru a-si gasi mai usor un loc de munca in una din tarile membre UE, craiovenii pot accesa site-ul Eures. Conform principiului libertatii de miscare a muncitorilor, toti cetatenii tarilor membre ale Spatiului Economic European (SEE) au dreptul sa munceasca in oricare dintre acestea fara permis de munca.
Pentru cei mai multi elevi si studenti, vacanta este o perioada de distractie si de relaxare. Totusi, unii o vad si ca un mod de a câstiga bani.„Planuiesc sa ma angajez.
Pentru cei mai multi elevi si studenti, vacanta este o perioada de distractie si de relaxare. Totusi, unii o vad si ca un mod de a câstiga bani.„Planuiesc sa ma angajez.
Fabrica de Tigarete. Peste o mie de oameni au avut ani buni un loc de munca stabil. A venit Revolutia si, odata cu trecerea anilor, fabrica a fost retehnologizata, astfel ca munca angajatilor a devenit mai usoara. ... Traditia de peste 65 de ani s-a transformat in scrum...
Din cauza conditiilor economice precare, munca la negru ia amploare in Craiova, au informat oficialii ITM.
Potrivit raportului INAIL 2007, care trateaza problema accidentelor de munca si a bolilor porfesionale pe teritoriul Italiei, peste 15% din totalul victimelor acestor situatii au fost cetateni straini. Cifrele arata ca Romania detine primatul din punctul de vedere al cazurilor mortale.
Bursa generala a locurilor de munca a fost, comparativ cu alti ani, o reusita. Cu toate acestea, multe dintre persoanele prezente nu si-au gasit un loc de munca in calificarea pe care o detin.
google-analytics.com