Cautare

291 de rezultate pentru "sompozion stiintific" (3.40 secunde)
continuăm traditia acestui eveniment, cu aceeasi inclinatie către calitatea stiintifică. Manifestare de referintă pentru lumea medicală
Este membru al Comitetului Stiintific din cadrul Scolii de Medicina a Universitatii Stanford, California. Din 1996, profesorul Shapiro este directorul Centrului National de Hemofilie, Departamentul HIV/SIDA din cadrul Centrului Med Sheba, Tel Hashomer, Israel.
Nimic din ceea ce-i poate fi de folos sanatatii nu este refuzat si proscris pe motiv ca nu e "stiintific".
premierea olimpicilor la limbi straine, a XVII-a editie a Congresului Stiintific International pentru Studenti, Tineri Medici si Farmacisti Marisiensis 2013, a IX-a editie a Concursului national de pledoarii, "Fiat Justitia" la Facultatea de Stiinte Economice, Juridice si Administrative a Universitatii "Petru Maior" si aniversarea a 120 de existenta a Colegiului Silvic Gurghiu, liceu de traditie in domeniul silvic.
‘1998 QE2 va fi o tinta perfecta pentru observatiile cu telescoapele radio Arecibo si Goldstone si ne asteptam la o serie de imagini radar de inalta rezolutie, in care se va putea vedea o multime de detalii de suprafata‘, a declarat astronomul Lance Benner, conducatorul stiintific al echipei de experti de la observatorul Goldstone, California.
Studiu stiintific: una dintre metodele de fecundare in vitro poate provoca retard mintal (Autor: Magda Marincovici) O metoda utilizata in aproape jumatate dintre fecundarile in vitro (FIV) poate creste riscurile de retard mintal pentru bebelusii conceputi astfel, potrivit unui studiu publicat in Journal of the American Medical Association.
Ghidurile National Comprehensive Cancer Network - reteaua nationala de studiere a cancerului, forum stiintific din America, au fost up-gradate si recomanda ca pacientii care au mutatii la nivelul exon 9 sa fie tratati cu imatinib 800 mg.
Festivalul Strada Armeneasca se vrea a fi o recunoastere a lucrurilor prin care comunitatea armeneasca a contribuit la dezvoltarea Bucurestiului din punct de vedere religios, cultural, stiintific si politic.
Scopul principal al Asociatiei Internationale a Chirurgilor, Gastroenterologilor si Oncologilor este de a atinge o anumita uniformizare a nivelului stiintific, dar si a posibilitatilor sistemelor de sanatate din diverse tari ale lumii.
Psoriazisul, o boala care nu se vindeca, ci se tine sub control Roxana Dumitrescu, medic primar dermato-venerolog la Spitalul de Boli Infectioase "Victor Babes" din Capitala, si cercetator stiintific, a precizat:
In acelasi timp, dorim sa subliniem ca accesul la un tratament eficient s-a dovedit stiintific ca poate face diferenta dintre o persoana bolnava, care are nevoie de suport permanent sau care poate sa-si piarda viata si o persoana sanatoasa, integrată
Irinel Popescu, membru al consiliului stiintific al ANT, coordonatorul Centrului de chirurgie generala si transplant hepatic Fundeni. In prezent, activitatea de transplant din Romania urmeaza modelul spaniol recunoscut pentru eficienta lui.
Fara a fi la fel de alarmist, Mircea Radulian, directorul stiintific al INFP, spune ca, din punct de vedere al specialistilor in domeniu, un astfel de cutremur precum acela de duminica era previzibil.
2) studiu stiintific; 3) turism". Documentul adauga ca "in cazul in care rapoartele sunt luate ca atare", ele au aratat ca vehiculele extraterestre au avut "o gama foarte larga de viteze si au capacitatea de a fi invizibile".
Programul stiintific este vast, la fiecare intalnire anuala temele fiind de mare actualitate. In acest an, temele centrale sunt leziuni ale creierului si maduvei spinarii.
Radu Deac s-a manifestat si ca un foarte bun manager, calitati pe care le-a dovedit in modul in care a coordonat activitatea Institutului de Boli Cardiovasculare Targu-Mures si, de asemenea, o perioada de timp a fost membru in Consiliul Stiintific al Agentiei Nationale de Transplant", se precizeaza intr-un comunicat al Ministerului Sanatatii.
Descopera.ro : Cadourile de Craciun au fost studiate stiintific de cercetatori.
De fiecare data s-a sugerat autoritatilor de la Chisinau sa modifice art. 13 in spiritul adevarului istoric, stiintific.
Dorea sa ramana in afara, nu sa se implice in sufletul pacientului sau, sa fie doar un observator stiintific, detasat, rece, la distanta.
google-analytics.com