Eden Line este prezent cu un stand in cadrul celui de-al 3-lea Congres National de Medicina Integrativa cu Participare Internationala, Al 23-lea Congres National de Acupunctura, Al 28-lea Congres National de Homeopatie de la Bucuresti, organizat de Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa, la Universitatea "Titu Maiorescu" Bucuresti in perioada 7 - 10 noiembrie 2013.
Impreuna, ne ajutam
Turmalina este un cristal semipretios ce se prezinta intr-o mare varietate de culori, de la albastru, verde, rosu, roz, brun, pana la negru. Uneori un cristal poate avea mai multe culori. Cei neexperimentati pot confunda cu usurinta turmalinele cu alte pietre pretioase cum ar fi: ametistul, rubinul, zirconiul sau crisolitul. Turmalina are in compozitie: potasiu, calciu, magneziu, mangan, fier, siliciu, iod, fluor si alte elemente. In total, gasim in turmalina 26 de elemente din tabelul periodic.
Dintre toate mineralele pamantului, turmalina este singura piatra permanent incarcata electric si din acest motiv este denumita "magnetul cristalin".
Turmalina nu are efecte secundare si este considerata ca fiind piatra prosperitatii si totodata un bun pastrator al bunastarii. Aduce noroc in viata persoanala si protejeaza iubirea si prietenia pentru multi ani. In general, piatra este un bun stimulator al intensitatii energetice. Turmalina creeaza in jurul sau un camp protector. Purtatorul acestei pietre simte siguranta de sine, incredere, pace interioara si, prin urmare, ii creste dorinta si forta de a crea si construi lucruri benefice in viata sa.

Ce gasiti la standul Eden Linea
Set de centuri terapeutice cu turmalina

Aceste dispozitive sunt create dintr-o tesatura in care sunt inserate cristale de turmalina, fabricate pe baza unei tehnologii moderne, asa zisa tehnologie a "turmalinei lichide", care permite incorporarea acestui mineral, sub forma de microcristale in diferite fibre textile sintetice sau vegetale si impletirea lor in tesaturi speciale destinae folosirii pentru anumite tratatmente medicale.
Efectele lor benefice se datoreaza radiatiilor infrarosii cu lungime de unda lunga pe care cristalele de turmalina le emit ca urmare a incalzirii la contactul cu pielea corpului.
Centura abdominala
Imbunatateste circulatia sanguina si limfatica in regiunea lombara si sacrata, eliminand tensiunile si durerile din aceasta zona, cauzate de diferite discopatii, traumatisme, neuropatii, afectiuni ale musculaturii paravertebrale lombare
Creste peristaltismul intestinal, inlaturand constipatia, reduce durerile de stomac sau de abdomen
Amelioreaza durerile pelviene cauzate de afeciunile ginecologice
Ajuta la eliminarea excesului de grasime de pe abdomen, fiind utila in mentinerea in forma a corpului
Genunchierele si dispozitivele pentru articulatii
Imbunatatesc circulatia sanguina la nivelul genunchilor sau a articulatiilor
Imbunatatesc functia si maresc flexibilitatea articulatiilor eliminand si durerile.

Centura cervicala
Imbunatateste circulatia sangelui in zona cervicala
Elimina durerile articulare din zona gatului, umerilor si bratelor
Imbunatateste circulatia cerebrala prin spasmoliza arterelor vertebrale, inlatura cefaleea, migrenele si starile de stres sau de oboseala
Regleaza activitatea sistemului nervos, amelioreaza insomniile.

La standul Eden Line, i-am intalnit pe Dr. Dan-Vlad Filimon si pe Constantin Budeanu, presedintele Companiei Eden Line.
Dr. Dan-Vlad Filimon, Institutul National pentru Medicina Complementara si Integrativa, Vice-Presedinte al Societatii Romane de Acupunctura: "Sediul Eden Line este la Iasi. Suntem importatori directi ai produselor din China. La standul nostru gasiti si: sal cu fibra de turmalina, masca de ochi cu turmalina, coliere din turmalina, bara de dus cu turmalina. Turmalina are efect radiant in infrarosu si emitator de electroni. Efectul asupra organismului uman e de imbunatatire a oxigenarii tesuturilor, a inlaturarii tuturor tipurilor de durere, a rezolvarii sindromului de oboseala cronica, a migrenelor, a sindromului menstrual si se adreseaza tuturor formelor de suferint reumatice. Studiile facute asupra turmalinei sunt in colaborare cu Catedra de Fizica a Universitatii Tehnice din Iasi. Dintre suplimentele alimentare pe care le avem, ar fi de notat Cordyceps sinensis - pentru o viata mai sanatoasa, la 120 RON. Acesta are efect antidiabetic, antiinflamatoriu, antioxidant si de modulare a sistemului imunitar. Mai avem si Chitosan Capsules - la 110 RON, cu efecte speciale in detoxifierea organismului, dar si Spirulina naturala - la 100 RON, care este folosita si de cosmonauti", ne-a spus Dr. Dan-Vlad Filimon, Vice-Presedinte al Societatii Romane de Acupunctura.
Tot la standul lor, gasiti si cateva produse care se adreseaza exclusiv sexului feminin: tampoane si absorbante.