Cautare

386 de rezultate pentru "soferii" (3.79 secunde)
un proiect de ordonanta prin care soferii sunt obligati sa isi "incalte" ... Desi noile reglementari se afla in stadiul de proiect, fiind in dezbatere publica pana pe 11 noiembrie, comerciantii au inceput sa scumpeasca anvelopele, iar soferii se grabesc sa isi cumpere cauciucuri de iarna.
Soferii sunt insa nemultumiti si spun ca in felul acesta circulatia este ingreunata. ... Daca soferii se vor acomoda cu noul sistem de circulatie din zona, edilii intentioneaza sa realizeze o lucrare ampla. ... "Astazi (ieri - n.r.) am observat ca soferii incepusera sa se obisnuiasca si totul merge bine.
Transportatorii aradeni acuza din nou autoritatile ungare ca "ii vaneaza" pe soferii romani de automarfare imediat ce trec frontiera si ca le aplica sanctiuni pentru orice, amendandu-i cu sumele maxime prevazute de legislatie, iar dovada sunt statisticile oferite chiar de autoritatile ungare.
Soferii astia cu masini galbene care nu dau prioritate, soferii astia profesionisti care-ti vara fumul in nas si pe Guta in urechi, soferii astia care te-njura in trafic cu bata de base-ball, astia care n-au niciodata rest si te fura cu "maimuta", ei bine, soferii astia de taxi care aleg intotdeauna drumul cel mai lung catre destinatie protesteaza.
SOFERII VOR FIERBE in suc propriu ! ... Pedepse drastice pentru soferii care nu respecta regulile !
Mai demult va spuneam ce drepturi au impresia soferii ca detin in fata agentului de politie, atunci cand sunt opriti. ... Ce vor sa vada soferii din aceasta lege? Soferii, la randul lor, interpreteaza legea cum vor ei, deoarece este ambigua.
Incepand de ieri, soferii implicati in accidente de circulatie usoare vor putea sa anunte producerea acestora direct la asigurator. In prima zi de cand a intrat in vigoare constatarea amiabila, unii dintre soferii implicati in tamponari au mers tot la Biroul Politiei Rutiere, pentru ca nu cunosteau noile reglementari.
Soferii din Bucuresti se situeaza pe locul 9 in topul mondial in privinta agresivitatii la volan si a incalcarii regulilor de circulatie, conform Opentravel.com.
Soferii vor avea insa urmatoarele rute ocolitoare:
Soferii, care de vreo doi ani vad saptaminal scene dintr-astea sint mult mai preocupati de soarta bagajelor: ... " Blocati in autocar Soferii incearca sa mai inveseleasca atmosfera apasatoare.
Soferii care vor sa transporte animale pe un drum mai lung de 65 kilometri sunt obligati sa detina un certificat de competenta profesionala, eliberat in urma absolvirii unor cursuri de pregatire pentru bunastarea animalelor.
"Intr-o zi am prins un sofer care avea asupra sa aproape 30 de bilete pe care le-a dat unor calatori, dar apoi le-a cerut inapoi si le-a revandut altor serii de calatori si tot asa", a mentionat Dumitru Balan, adaugand ca atunci cand nu vand bilete soferii isi fura din proprii bani, pentru ca din sumele incasate din taxarea calatorilor sunt achitate salariile lunare si contributiile la stat aferente acestora.
Printre cei care vor incasa stimulente pe luna august se numara soferii si femeile de serviciu. ... Nu au fost exclusi de la impartirea stimulentelor nici soferii sau femeile de serviciu.
Soferii botosaneni, in special cei care se considera nedreptatiti de masura de ridicare a masinilor parcate neregulamentar, pot apela la Asociatia Soferilor si a Drepturilor acestora din Romania (ASDR), infiintata cu scopul de a denunta abuzurile impotriva soferilor.
Soferii bucuresteni vor putea afla, in timp real, ce artere rutiere sunt blocate, unde sunt accidentele rutiere, dar si viteza medie de deplasare dintr-un punct in altul pentru a alege varianta optima de deplasare in cel mai scurt timp.
Lasi masina nespalata Poate cea mai mare greseala pe care o fac soferii este sa lase masina personala mult prea mult timp nespalata.
Politistul care anunta pe Facebook pozitia radarului dezvaluie cum incearca soferii sa scape de amenzi:
Anual, intre 10-20% din accidente sunt cauzate de soferii obositi. Soferii obositi vinovati de accidente rutiere pot fi anchetati penal. Testele de sange sunt folosite pentru soferii bauti sau drogati.
TOTI soferii care treceau pe langa ea claxonau fara oprire. ... Aceasta tanara s-a urcat pe bicicleta, dar nu si-a dat seama de ce era claxonata de toti soferii care treceau pe langa ea. ... Soferii marcau momentul printr-un claxon puternic.
Indiferent daca vin de pe strada Principatele Unite sau de pe Stefan cel Mare, soferii masinilor care se indreapta spre Valea Vlaicii trebuie sa dea prioritate la intersectia celor doua strazi.
google-analytics.com