Soferii astia cu masini galbene care nu dau prioritate, soferii astia profesionisti care-ti vara fumul in nas si pe Guta in urechi, soferii astia care te-njura in trafic cu bata de base-ball, astia care n-au niciodata rest si te fura cu "maimuta", ei bine, soferii astia de taxi care aleg intotdeauna drumul cel mai lung catre destinatie protesteaza. Vor licente si bani mai multi.
Soferii astia care depasesc coloana si merg pe sina de tramvai ca asa vrea muschiu' lor de smecheri - si, daca ai comentat, baga de seama ca-si cheama amicii scandalagii prin statie, deh, chestiune de breasla -, soferii astia protesteaza. Cica muncesc opt ore pe zi, cand nu stau rezemati la barfa si cafea, si nu castiga decat 12 milioane de lei vechi. Si ei vor mai mult pentru ca au familie. Iar ailalti, care transpira funingine 12 ore pe zi in fabrici pentru 4 milioane de lei vechi, ei nu protesteaza. Poate pentru ca n-au familie. Si nici masini sa paralizeze orasul o data la trei luni daca ar avea pofta de-un miting.
Deunazi, au protestat manelistii care nu platesc impozite, puscariasii ca nu vad meciul la televizor si populatia din Ferentari ca i-a fost taiat curentul pe care-l fura. Maine vor protesta vamesii ca-i spaga prea mica, constructorii de autostrazi ca a venit iarna de doua ori in doi ani, RATB-ul ca-s prea multi oameni in statii, controlorii ca se vand bilete la chioscuri, infractorii ca exista politisti si politistii ca exista infractori. Sa protestam, deci.