Cautare

386 de rezultate pentru "soferii" (3.01 secunde)
Soferii de microbuze si autovehicule, care au masa totala maxima autorizata sub 12 tone, platesc pentru o traversare a podului 35 de lei.
Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a declarat, miercuri, la Calafat, ca, incepand din vara anului 2011, soferii vor trebui sa plateasca o taxa pentru a putea circula pe autostrazile din Romania, precizand ca taxele vor fi "modice", de 3 - 4 euro pentru 100 km.
Soferii celor doua autocamioane au incarcat marfa din localitatea timiseana Sannicolau Mare. ... De teama sa nu fie pedepsiti, soferii autocamioanelor au fugit pe camp.
Soferii nu scapa de obligatia de a circula cu anvelope de iarna pe portiunile de drum acoperite cu zapada, gheata sau polei. ... Soferii prinsi vor plati si cheltuielile de degajare a circulatiei si elementele de drum distruse.
Soferii vor putea testa minunea incepand cu duminica, 19 iunie 2011, ora 6:00. Odata cu deschiderea pasajului Basarab se va face mult mai usor accesul din partea de nord a Capitalei catre cartierele Drumul Taberei si Militari.
La achitarea taxei de parcare, soferii primesc o vinieta, pe care sunt obligati s-o lipeasca in parbriz sau macar s-o aiba afisata pe bord, la loc vizibil.
Cat costa schimbarea permisului de conducere Soferii care isi vor schimba permisele auto dupa 19 ianuarie, cand intra in vigoare modificarile la Codul Rutier, vor fi obligati sa faca vizita medicala si sa obtina un certificat din care sa rezulte ca nu sufera de boli care ii impiedica sa sofeze.
Taxa pe care o vor plati toti soferii pentru tronsonul Comarnic-Brasov.
Taxele pentru trecerea podului Soferii de autoturisme cu cel mult 8+1 locuri si de masini transport marfa cu greutate mai mica de 3,5 tone vor plati o taxa de 27 lei (6 euro) pentru trecerea peste noul pod de la Calafat-Vidin, pentru masinile cu mai mult de 9 locuri si maximum 23 locuri pe scaune taxa fiind de 54 lei (12 euro).
Cat priveste taxa pe care soferii o vor plati la trecerea pe Comarnic-Brasov aceasta ar putea fi de 3 euro pe 100 de kilometri, dupa cum a declarat ministrul Dan Sova la emisiunea "Dupa 20 de ani" de la Pro TV .
De altfel, ECONOMICA.NET a sesizat acest fenomen intr-un text care arata, cu date concrete, ca soferii cu varsta sub 30 de ani platesc cu mult mai mult decat cei cu varsta inaintata.
Asta inseamna ca, de la aceasta data, soferii care incalca prevederile Codului rutier vor trebui sa scoata din buzunar chiar si pana la 2.100 de lei.
Soferii injura initiativa si bulucesc dinspre Calea Nationala pe ingusta strada Onicescu, dupa o coada serioasa la semafor.
In ceea ce priveste conducerea fara permis, seful Directiei Rutiere sustine ca nu este sub nici o forma de acord cu acest lucru si ca soferii romani nu sunt pregatiti pentru asa ceva.
Cati bani a incasat CNADNR de la soferii prinsi fara rovinieta in 2012 In 2012, peste 450.000 de soferi au fost amendati, dupa ce au fost surprinsi fara rovinieta.
Noile tepe si inselaciuni care ii au ca tinta pe soferi - Soferii pot fi talhariti in trafic zi de zi - Anunturile online cu oferte bune, tepe sigure - Motorina ieftina, cea mai populara teapa Am scris de nenumarate ori despre tepele si metodele in care esti furat in trafic de diversi indivizi.
Soferii de TIR care ajung la Vama Giurgiu sunt nevoiti sa astepte zeci de minute daca ajung chiar in momentul in care angajatii de la frontiera sunt in pauza de masa. Suparati ca asteapta prea mult la Vama Giurgiu, soferii s-au dus sa ceara socoteala functionarilor de la frontiera.
Soferii si vatmanii au declansat o greva spontana, nemultumiti de faptul ca majorarea salariilor nu a fost acceptata, dar directorului general i-a fost marit salariul.
Tot anul acesta, Codul Rutier ar putea fi modificat, astfel incat soferii care conduc agresiv sa fie drastic sanctionati. O depasire periculoasa sau claxonatul excesiv ar putea costa pana la 3.000 de lei.
Liderul STB, Andrei Crit spune ca propune deschiderea negocierilor contractului colectiv de munca incepand de luni, cu conditia ca soferii sa revina astazi pe traseu.
google-analytics.com