Cautare

386 de rezultate pentru "soferii" (2.83 secunde)
Soferii care claxoneaza risca sa-si piarda permisul Parlamentarii le-au pus din nou gand rau soferilor. ... soferii care folosesc prea mult claxonul raman fara permis.
Asa ca soferii se intreaba: ... De exemplu, soferii romani isi pun cauciucurile de iarna cat mai tarziu posibil.
De fapt, mai toti soferii care incalca legea stiu clar si limpede ce au facut. ... Ba, mai mult, poti plusa cu ceva emotional, spunand ca daca toti soferii ar face aceeasi greseala ca mine, sigur s-ar produce accidente grave.
Soferii care nu isi achita amenzile in termen de 60 de zile risca sa ramana fara permis. Concret, un proiect de lege depus deja la Senat prevede ca soferii care nu isi achita amenzile sa aiba permisul suspendat pana la plata lor.
Legislatia care intra in vigoare pe 1 noiembrie prevede amenzi intre 2.500 si 4.000 de lei pentru cei fara anvelope de iarna, soferii riscand si retinerea certificatului de inmatriculare al automobilului.
Soferii nu vor circula prea curand pe strazi fara sa se teama ca pot da cu masina in gropile care se casca la tot pasul.
Soferii nervosi au mers bara la bara, iar jandarmii au încercat din rasputeri sa-i convinga pe oameni sa ramâna pe trotuare pentru a evita accidentele rutiere. Nu numai soferii au avut ceva de împartit cu manifestatia organizata de PSD.
Mai-marilor din Prefectura Dolj li s-a interzis sa vorbeasca la telefoanele de serviciu mai mult de trei-sase minute pe zi, iar soferii institutiei risca "mangaieri" la ceafa daca turometrele masinilor trec de 3.000 rpm.Ca urmare a crizei financiare, prefectura strange cureaua la ultima gaura.
Angajatii Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) vor putea opri soferii in trafic in timpul controalelor pentru combaterea evaziunii fiscale si vor putea dirija circulatia cu ajutorul semnalelor luminoase si al amplificatoarelor de voce, conform unui proiect legislativ al Ministerului Administratiei si Internelor (MAI).
Soferii romani si bulgari suplinesc in buna parte lipsa fortei de munca din Spania intr-un moment in care transportul de marfuri si rutele internationale sint sinonime cu lungi perioade petrecute departe de casa, dupa cum au explicat transportatori si reprezentanti ai scolilor auto din provincia spaniola Albacete - potrivit editiei de ieri a cotidianului spaniol "La Verdad ".
Ca sa stea linistiti, soferii ar trebui sa puna cateva milioane de lei deoparte pentru cazuri neprevazute. ... La randul lor, soferii sunt indignati de aceste conditii.
Daca soferii vor trebui astfel sa alerge mai mult pentru a se asigura, firmele de asigurare sustin decizia, adaugand chiar ca, daca legea s-ar fi aplicat ca atare, acest tip de incheiere de polite la "botul calului" ar fi fost oprit mai demult, deoarece era ilegal.
Principalul motiv pentru care soferii aleg sa investeasca intr-o instalatie GPL sunt banii, gazul fiind mai ieftin decat benzina sau motorina.
De maine, soferii care folosesc detectoare de radar pentru evitarea amenzilor de circulatie pot rasufla usurati. ßi asta pentru ca utilizarea acestor aparate nu mai este ilegala si nu vor mai fi sanctionati de politie.
Acesta ne-a explicat ca soferii au fost mai prudenti doar in decembrie si ianuarie, adica imediat dupa ce s-a introdus noul Codul Rutier. Mai mult, cei de la circulatie arata ca soferii accelereaza viteza dupa ce trec de un radar.
Astel, incepand cu data de 1 aprilie, salariul de baza minim brut pentru soferii grupei 1 de autovehicule (autoturisme avand o capacitate de maxim 8 locuri) este de 17,466 milioane de lei vechi, in timp ce conducatorii grupei 1 de autovehicule (tractoare, remorci, sau autoturisme cu o capacitate cuprinsa intre 9 si 29 de locuri) vor avea un salariu de baza minim brut de 17,901 de lei vechi.
De suferit, au de suferit insa soferii, pentru ca ei opresc in asa-zisele statii, iar daca sunt prinsi de Politia Rutiera, sunt amendati.
Soferii care s-au adunat ieri dimineata, in fata sediului directiei SEIRA, s-au aratat nemultumiti fata de faptul ca au muncit luna trecuta peste program dar nu vor primi bani pentru orele muncite suplimentar.
Schimbarile taxei au fost insotite de formulari neclare si numeroase interpretari, iar in tara soferii protesteaza, nemultumiti ca masinile vechi vor avea in multe cazuri taxe mai mari decat suma cu care au fost cumparate.
In aceste conditii, soferii vor achita pentru o trecere sapte lei in cazul motocicletelor, zece lei pentru autoturisme si 35 de lei pentru microbuze si autovehicule cu masa totala maxima autorizata de sub 12 tone.
google-analytics.com