Cautare

59533 de rezultate pentru "premierul ponta vrea acord politic pentru educatie sanatate" (4.44 secunde)
Guvernul Ponta a fost aprobat de Parlament, cu 284 de voturi pentru si 92 impotriva Cabinetul Ponta a obtinut votul de incredere al Parlamentului, dupa ce ministrii propusi au fost audiati in comisii, de dimineata pana la pranz.
"Oana Stancu incalca politica Antenei 3 si-l face praf, in direct, pe Victor Ponta. O va marginaliza Gadea, ca pe Oana Stanciulescu?" Reproducem articolul citat, in care este relatat schimbul de replici dintre Oana Stancu si Victor Ponta.
Relatia dintre presedintele Basescu si premierul Tariceanu a involuat, rapid, de la colaborare la critici, atacuri si tensiuni.
Antonescu, despre "chiloteii tremuranzi" la prezidentiale si increderea in Ponta Antonescu: Am incredere mai mica in Ponta; Ponta:
Victor Ponta "Basescu este un fricos si va ceda" Copresedintele USL Victor Ponta anunta ca nu va negocia cu seful statului si il va obliga sa respecte Constitutia Jurnalul National:
Victor Ponta va fi presedintele unui birou de coordonare din care face parte si primarul sectorului 5 Organizatia PSD Bucuresti nu va mai fi condusa de Marian Vanghelie, ci de un birou coordonator din care va face parte si actualul primar al sectorului 5, a anuntat luni liderul PSD, Victor Ponta.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Premierul Victor Ponta (foto) a declarat ieri ca este mandru de munca sa pentru teza de doctorat si pentru ca a fost cel mai tanar reprezentant al Romaniei in cadrul comisiei pregatitoare de la New York.
Deocamdata, pana in august 2018 inclusiv - asadar, pana la sfarsitul verii -, va trebui sa fii ceva mai prudent, pentru ca riscul de compromitere a imaginii este extrem de ridicat. ... SANATATE:
Anul 2015 reprezinta o oportunitate pentru incheierea unor acorduri politice pentru educatie, sanatate si cultura, asemanator celui pentru aparare, a afirmat premierul Ponta, la Academia Romana. Iata ce a declarat azi Victor Ponta, in Aula Academiei Romane, citat de Mediafax :
• Victor Ponta si eurodeputatii PSD la mitingul de sustinere a candidatilor Aliantei PSD-UNPR-PC din Baia Mare Miercuri, 14 mai 2014, la ora 15.00, Maramuresul a primit o vizita importanta de la centru.
Numirea lui Kovesi la DNA ii dezbina in continuare pe liderii USL Premierul ii da replica lui Crin Antonescu Victor Ponta si-ar fi dorit ca Crin Antonescu sa fie solidar cu el in chestiunea numirii procurorilor sefi.
"Starea natiunii din punct de vedere bugetar", prezentata de premierul Victor Ponta (sinteza) Premierul Victor Ponta a prezentat joi seara starea natiunii din punct de vedere bugetar, o analiza a bugetului de stat pe anul 2013.
El lider Ponta Politica romaneasca nu s-a schimbat. ... Este drept ca si conjunctura i-a fost favorabila lui Ponta, dar chiar si asa, nu este putin lucru sa poti convinge 50 de oameni, sefi de filiale din teritoriu, pentru a vota excluderea fostului presedinte si candidat la alegerile prezidentiale.
Opt atacuri devastatoare ale lui Antonescu asupra lui Ponta, intr-un singur interviu Presedintele PNL, Crin Antonescu, a lansat o adevarata canonada impotriva partenerului sau de coalitie, Victor Ponta, in interviul acordat in emisiunea "Jocuri de Putere", de la Realitatea Tv.
Sebastian Ghita atac la premierul Victor Ponta Lucratura a serviciilor secrete? Pentru a doua oara in decurs de 24 de ore, Sebastian Ghita il ataca pe premierul Ponta.
Victor Ponta : ... VICTOR PONTA PRESEDINTE. Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, si-a lansat candidatura la functia de presedinte al Romaniei sambata, pe Arena Nationala, la eveniment participand 70.000 de persoane, din toata tara.
Ponta:
Victor Ponta: ... Fostul presedinte al PSD Mircea Geoana si apropiatii sai s-au intalnit in urma cu doua saptamani la hotel Ramada pentru a discuta despre formarea unui nou partid.
Ponta incearca excluderea lui Geoana din PSD (Autori: Florin Ciornei, Marius Vulpe) Dupa ce revocarea lui Geoana a esuat, Victor Ponta va trece la planul B: ... Ponta va sesiza Comisia de Integritate a PSD si va reclama abaterea diciplinara a presedintelui Senatului:
google-analytics.com