Cautare

536 de rezultate pentru "nelu barsan transporturi" (4.66 secunde)
Sper ca s-a mai inteles cate ceva din problemele de la Transporturi. ... Membrii comisiilor aveau alta perceptie despre problemele de la Transporturi si sper ca i-am lamurit.
Departamentul transporturi din PSD a solicitat guvernului sa nu accepte validarea negocierii aferente constructiei autostrazii Comarnic-Brasov, in forma semnata de ministrul Radu Berceanu, si sa dispuna o analiza comparativa a contractelor incheiate in 2004 si cel incheiat acum.
Este cazul colegiului noului ministru de interne, Traian Igas, urmat in topul generozitatii guvernului de cele in care au fost alesi Anca Boagiu (Transporturi) ori Gheorghe Ialomitianu (Finante).
Potrivit surselor Hotnews.ro, lista ministrilor la finalul negocierilor era completata cu senatorul Gabriel Berca (susținut de Vasile Blaga), Cristian Boureanu la Comunicații, Bogdan Dragoi la Finanțe, Cristian Radulescu la Agricultura, Anca Boagiu - Transporturi, Daniel Funeriu - Educație si Sulfina Barbu la Munca.
In acest sens, Departamentul de Transporturi din cadrul PSD cere retragerea legii de la dezbatere, nefiind de acord cu acest monopol C.O.T.A.R. ... Departamentul de Transporturi al PSD
La Transporturi e Ovidiu Silaghi din Satu Mare. ... Ovidiu Silaghi) am ca a acceptat functia de ministru la Transporturi cand el nu stie nimic.
• Cresteri spectaculoase de buget la Transporturi, Sanatate, SRI si Consiliul Concurentei Intre timp, Guvernul Ponta 2 a impartit bugetul pe anul acesta iar JURNALUL NATIONAL observa cresteri spectaculoase la Transporturi, Sanatate, SRI si Consiliul Concurentei.
La fel, companiile din transporturi, in special transporturi feroviare, care sunt in 2014 pentru prima data pe profit operational.
7 ministri noi si unul vechi - Olguta Vasilescu, care trece de la Munca la Transporturi - vor consolida Cabinetul Dancila - Pleaca celebrul Andrusca, inlocuit cu Badalau, si revine Laufer, ca ditamai vicepremierul.
Scumpirile sunt prevazute mai ales in constructii, transporturi si domeniul tehnicii de calcul. Cat despre dimensionarea personalului, studiul constata mentinerea unei anticipatii negative, reducerea numarului de salariati fiind asteptata in firmele producatoare de mijloace de calcul si birotica, in industria extractiva si a materialelor de constructii.
SDN lucreaza cu utilaje inchiriate de la Transporturi Auto, societate controlata de presedintele Consiliului Judetean Constantin Contac, Antrepriza de Lucrari Drumuri si Poduri Iasi si de la Plastridrum, o firma care are sediul tocmai la Bucuresti.
La acest rezultat statistic a contribuit si realizarea de productii mai scazute determinate de numarul mai mic de zile lucratoare din luna februarie in activitati precum minerit, fabricarea articolelor de imbracaminte, prelucrarea lemnului si a produselor din lemn, edituri, poligrafie si reproducerea pe suporti a inregistrarilor, fabricarea substantelor si a produselor chimice, fabricarea altor produse din minerale nemetalice, industria de mijloace ale tehnicii de calcul si de birou, industria de echipamente pentru radio, televiziune si comunicatii, productia de mobilier, activitatile din hoteluri si restaurante, transporturi terestre.
In opinia patronatelor din transporturi, neputinta ministerului de resort de a face ordine in activitatea de transport la nivel national are la baza faptul ca in continuare autoritatile locale aplica propriile legi, apropiate mai mult de ceea ce am putea numi “legile junglei” si ale intereselor personale.
Potrivit EU-RO Jurnal CCIB, o pondere mare dintre firmele bucurestene chestionate au afirmat ca 2005 a fost un an mai slab din punct de vedere economic comparativ cu 2004, mai ales pentru transporturi si constructii si mai favorabil activitatilor din industrie, comertul cu amanuntul si serviciilor.
Din cauza CFR, DGFP Constanta a scos la vanzare si sediul Politiei Transporturi Practic, tot ce se afla in sediul CNE si in imprejurimi la momentul evaluarii a fost scos la vanzare, din cauza dezinteresului si neprofesionalismului celor care trebuiau sa aiba grija de finantele companiei.
la sediul Ministerului Transporturilor, Constructiilor si Turismului se vor desfasura negocierile referitoare la contractul colectiv de munca pe ramura transporturi, ne-a precizat Petre Costel, membru in comisia de negociere.
Acelasi lider de sindicat ne-a spus si ca bugetul aprobat de minister permite doar o crestere cu 24 de procente a lefurilor, dar, pentru ca salariile de la nivelul regiei autonome galatene sa ajunga la nivelul salariului minim stabilit la nivel de ramura Transporturi, e nevoie de o majorare de 70%.
Presedintele organizatiei sindicale, Stefan Frunza, ne-a declarat ca liderul Conventiei Nationale a Sindicatelor Transportatorilor, senatorul Ion Cornel Radoi, va face ministrului Transporturilor, Ludovic Orban, o interpelare referitoare la faptul ca la AFDJ nu se respecta prevederile contractului colectiv de munca de la nivel de ramura Transporturi.
Cresteri intre 10% si 20% au fost inregistrate in domenii ca transporturi pe apa, captarea, tratarea si distributia apei, industria miniera, industria mijloacelor de transport rutier, productia si furnizarea de energie electrica si termica, gaze si apa, transporturi aeriene, activitati ale agentiilor de turism, industria de masini si aparate electrice si industria metalurgica.
Ministrul Ludovic Orban si-a inceput seria de intilniri cu liderii sindicatelor din sectorul Transporturi navale. ... Intilnirea a facut parte din programul ministrului de intilniri cu sindicatele si asociatiile profesionale din sectorul Transporturi in vederea identificarii problemelor cu care salariatii se confrunta zilnic la locurile de munca.
google-analytics.com