Cautare

1131 de rezultate pentru "car pensionari braila com dudesti" (3.04 secunde)
Conform unei statistici realizate de Banca Natonala si preluata de portalul Ghiseul Bancar, in Romania sunt inregistrate nu mai putin de 3.306 de CAR-uri, mai multe decat numarul total de unitati bancare, care abia a trecut de 3.000.
POD GIGANT LA BRAILA (Auor: ... TUDOSE) S-a intrat in linie dreapta cu mega-proiectul de infrastructura POD SUSPENDAT PESTE FLUVIUL DUNAREA BRAILA - TULCEA: ... ieri, la sediul Ministerului Transporturilor, s-a semnat contractul pentru Podul suspendat peste Dunare, Braila - Tulcea.
Intr-o lume ce devine din ce in ce mai interconectata, intr-o Romanie care isi deschide economia si turismul tot mai mult spre restul lumii, activitatea de rent-a-car se impune ca o necesitate.
In aceasta conjunctura economica, in care criza financiara determina bancile sa acorde tot mai putine credite, multi s-ar putea indrepta spre alte canale de creditare, precum CAR-urile si, mai nou, IFN-urile, care acorda imprumuturi rapid, desi dobanzile platite de beneficiari sunt foarte mari.
Primaria Craiova sustine ca propunerea sa de a asigura transport gratuit pensionarilor cu pensii sub 1.000 de lei nu are caracter electoral Antonie Solomon a dat asigurari marti ca Primaria Craiova are suficienti bani pentru a asigura gratuitatea transportului pentru pensionari, in varianta propusa spre aprobarea consiliului local in sedinta de astazi.
Primaria Craiova sustine ca propunerea sa de a asigura transport gratuit pensionarilor cu pensii sub 1.000 de lei nu are caracter electoral Antonie Solomon a dat asigurari marti ca Primaria Craiova are suficienti bani pentru a asigura gratuitatea transportului pentru pensionari, in varianta propusa spre aprobarea consiliului local in sedinta de astazi.
Primele acuze de fapte ilegale aduse primarului Dumitru Nicolae, pentru proiectul "Siret Plaza" au fost ale presedintelui CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu, care sustine ca terenul de 5 milioane de euro, dat fara licitatie de primarul Galatiului, era destinat locuintelor sociale.
Eleva care a pictat scara blocului in Braila. Opere de arta, in locul peretilor cu var alb Andreea Gabriela Tudor este eleva care a pictat scara blocului in Braila.
In conformitate cu traditia crestina, in doua municipii importante de la Dunarea de Jos - Calarasi s si Braila - se organizeaza anual Sarbatoarea Bobotezei.
La începutul anului, în Dolj existau 136.061 de salariati si 217.176 de pensionari. ... Desi a crescut numarul persoanelor angajate în 2007 fata de anul anterior, dezechilibrul dintre cei care sunt angajati si pensionari este destul de mare. „Sunt foarte multi pensionari comparativ cu numarul salariatilor.
Acestia, impreuna cu directorii supermarketurilor, sunt acuzati ca au organizat si pus la punct o vasta retea de lupte ilegale de pensionari. "Sub pretextul promotiilor la tigai sau bormasini zeci de lupte ilegale intre pensionari s-au desfasurat pe tot cuprinsul tarii.
Pe langa victoria in clasamentul final, BMW seria 3 s-a aflat si printre cele trei modele de pe podium la categoria "World Car Design of the Year".
Light Car Open Source, de la EDAG Sub denumirea de "Light Car Open Source" se regaseste un concept incitant, construit de EDAG pe filosofia "lumina ca design si element de comunicare". Light Car Open Source este unul dintre primele vehicule care foloseste tehnologia (O)LED.
Daca nu era de ajuns, intre 3 si 5 iulie in Piateta Cazino Mamaia Primaria Constanta si Power Marine isi propun sa aduca in vara 2009 pentru a doua oara la Mamaia, Mamaia Exotic Car Show, ce reuneste segmente exclusiviste de automobile:
In schimb presedintele conservatorilor, Eugen Durbaca, il va numi pe viitorul prefect de Braila. ... In schimb Voiculescu mi-a cerut sa fac o propunere pentru Prefectura din Braila. In acest sens am avut o discutie cu presedintele PC Braila, Gheorghe Obreja.
Luni, membrii Comisiei de cod electoral au aprobat propunerile PNL privind colegiile uninominale din judetele Arges, Braila, Calarasi, Ialomita, Neamt, Sibiu si Vaslui, au agreat sugestia UDMR pentru Salaj si recomandarea PSD pentru judetul Galati.
Au investit in Buzau, in Braila, langa Bucuresti... ... Deci o sa ajunga tinerii inscrisi pe liste pensionari. ... de ce in Constanta transportul este gratuit pentru pensionari si copii si aici nu? ... Eu personal am facut doua pavilioane de vara pentru pensionari.
Aici va referiti si la pensionari? ... Pai asta, pentru ca multi considera ca atunci cand vorbiti de cifra asta enorma, de 13,8 milioane , e vorba si de cele 5 milioane de pensionari.
Calculele facute de RAT si Primaria Craiova indica faptul ca vor beneficia de gratuitate pe mijloacele de transport aproximativ 44.220 de pensionari cu pensii nete sub 1.000 de lei.
Potrivit reprezentantilor Compartimentului Juridic din cadrul CJP, alti pensionari reclama nerecunoasterea statutului de refugiat, stramutat, deportat sau de persoana persecutata din motive etnice.
google-analytics.com