Cautare

733 de rezultate pentru "berceanu si pogea" (3.62 secunde)
Deputatii au respins ieri o noua motiune simpla initiata de PSD si intitulata "Simptomele unei economii imbolnavite", dezbaterile fiind lipsite de interes, ca si la cele precedente.
Presedintele PD, Emil Boc, a negat ieri existenta unor lupte interne in PD intre Adriean Videanu si Vasile Blaga. In acelasi timp, chiar unul dintre cei vizati de barfele politice, Videanu, neaga ca intre el si Blaga ar exista vreun conflict.
Prin mutarea se taie din veniturile agentiilor autofinantate unde infloresc salariile mari si masinile scumpe. Intreprinzatorii sustin insa ca guvernantii iau aceste masuri doar pentru a-si creste ei veniturile.
Cheltuielile de personal din invatamant au fost stabilite dupa rectificarea bugetara la 13,8 miliarde de lei, cu un miliard mai mult decat in 2008, in timp ce totalul cheltuielilor bugetare cu personalul a scazut de la 43,3 la 41,5 miliarde de lei, relateaza Mediafax.In aceste conditii, ministrul finantelor publice, Gheorghe Pogea, sustine ca salariile profesorilor nu vor scadea, chiar daca in prima parte a anului trecut ei nu au beneficiat de majorari salariale.
Potrivit declaratiilor lui Gheorghe Pogea (foto), ministrul Finantelor Publice, ministerul pe care il conduce intentioneaza sa conditioneze ajutoarele acordate autoritatilor locale din bugetul central de realizarea de ajustari ale cheltuielilor la bugetele locale, potrivit ministrului de resort, Gheorghe Pogea.
La mai putin de o saptamana dupa ce ministrul Finantelor Publice, Sebastian Vladescu, a propus majorarea de taxe si impozite, iata ca si reprezentantii Ministerului Economiei anunta ca, din iarna asta, pretul national de referinta al gigacaloriei se majoreaza cu 20%.
Subventiile la energia termica vor fi diminuate, acestea urmind sa fie reorientate catre programe de investitii care sa permita eficientizarea sistemului energetic la nivel national, a declarat, ieri, ministrul Economiei si Comertului, Codrut Seres, cu ocazia conferintei internationale dedicate pietei de electricitate din Romania in perspectiva integrarii.
Vicepremierul Gheorghe Pogea a promis, ieri, ca anul viitor nu va mai fi modificat Codul Fiscal si ca actualul Guvern va simplifica legislatia privind mediul de afaceri, asigurind stabilitate si predictibilitate IMM-urilor.
Romania nu va avea probleme cu asigurarea finantarii Romania nu va avea probleme in asigurarea resurselor financiare pentru marile proiecte de investitii care urmeaza sa fie realizate in perioada 2006-2008, stabilite saptamina trecuta de Cabinetul Tariceanu, apreciaza, la rindul sau, viceprim-ministrul Gheorghe Pogea.
Vicepremierul Gheorghe Pogea a declarat ieri, intr-o conferinta de presa, ca in acest an nu vor fi majorate taxele si impozitele si nici nu vor fi introduse taxe noi, apreciind insa ca ar putea creste nivelul unor impozite indirecte.
Plafonul de indatorare publica depaseste 7 miliarde de euro pe acest an, a anuntat la sfarsitul saptamanii trecute ministrul de stat Gheorghe Pogea (foto).
Ministrul Finantelor, Gheorghe Pogea, a spus partenerilor sociali din comisiile pentru stabilirea masurilor anticriza, ca numai din propunerile de cheltuieli ale ministerelor ar rezulta in acest an un deficit de 12% din PIB, au declarat surse prezente la discutii.
, ministrul Finantelor Publice, Gheorghe Pogea. ... ) si nu sunt modificari fata de acordul stabilit initial, totul este in buna regula.
Acum va puteti cumpara nu doar o locuinta terminata, ci si una "la rosu" sau chiar o casa care este doar in stadiul de proiect. Constructorii cred ca, astfel, se vor debloca tranzactiile imobiliare, dar nu va fi stimulata si constructia de locuinte noi.
Acum va puteti cumpara nu doar o locuinta terminata, ci si una "la rosu" sau chiar o casa care este doar in stadiul de proiect. Constructorii cred ca, astfel, se vor debloca tranzactiile imobiliare, dar nu va fi stimulata si constructia de locuinte noi.
"Dorim sa avansam ideea de majorare a deficitului cel putin cu scaderea veniturilor din cauza crizei si sa asiguram resursele pentru proiectele de infrastructura", a declarat, miercuri, ministrul Finantelor, Gheorghe Pogea, intr-o conferinta de presa sustinuta la Guvern.
Consumul va scadea si mai mult in prima parte a lui 2010.
Retragerea contestatului Gheorghe Dobre la conducerea Ministerului Transporturilor a fost decisa in sedinta Biroului Permanent al PD din data de 12 iunie a.c., la aceeasi sedinta fiind stabilit ca inlocuitorul acestuia sa fie senatorul democrat Radu Berceanu.
Vicepresedintele PSD Liviu Dragnea l-a facut tampit pe ministrul Transporturilor, Radu Berceanu (PDL) si iar presedintele Mircea Geoana le-a vorbit colegilor despre puterea in stat, care inseamna mai mult decat presedintia si Guvernul. "Era tampitul asta de Berceanu la o intalnire a Coalitiei: ... Hai sa-mi aratati si mie!'.
Acesta a afirmat ca sindicatele CFR au cerut ministrului transporturilor si infrastructurii Gheorghe Pogea sa spuna ce protectie sociala va asigura salariatilor in cazul unor disponibilizari. Berceanu a spus ca va discuta cu ministrul muncii Marian Sarbu pentru gasirea unei solutii in acest sens.
google-analytics.com