Cautare

7305 de rezultate pentru "bani" (3.96 secunde)
BANI: ... Vazandu-te cu mai multi bani, exista riscul de a relua unele obiceiuri negative, cum ar fi sa cheltui tot ce castigi, fara sa te preocupe ziua de maine. ... BANI: ... BANI:
Fie ca este vorba de bani, de dragoste sau de succes in plan profesional, zodiile au partea lor de noroc! ... Zodiile norocoase la bani Gemeni Ar trebui sa te bucuri de fiecare clipa in doi.
Zic ca nu au bani.
Asta se intampla pentru ca noi am preferat "sa nu ne vindem" strainilor si sa n-avem dupa aceea bani sa facem turism, sa aducem turisti...Avem hoteluri construite, marea majoritate, inainte de '89, hoteluri care nu ofera confort sporit activitatilor adiacente cazarii si nici camerele nu au habitat corespunzator.
"Am aparut in presa in actiuni legate de mandatul meu de ministru, spre deosebire de Mircea Geoana, de exemplu, care a fost prezentat de mass-media drept candidat la alegerile prezidentiale la tot felul de evenimente organizate pe bani publici de primarii PSD.
Pentru ca ies in strada sindicalisti multimiliardari, care au cheltuit o gramada de bani la o televiziune. ... Pentru dezvoltarea resurselor umane, stiti cati bani sunt alocati de la UE pentru reconversie profesionala, pentru...:
Sau, in orice caz, populatia activa este cea de la care se vor lua impozite si taxe pentru ca acesti bani sa fie rambursati.
In locul unui complex sportiv de toata frumusetea, care ar fi trebuit construit pe bani americani, liceul din comuna Tudor Vladimirescu s-a ales cu un maidan peste care se ridica un nor de praf dupa un meci de fotbal.
Daca statul umbla si la refacerea sistemului de irigatii, vor fi si mai multi bani in acest domeniu. Mai multe companii romanesti vor incerca sa aiba fluxul integrat pentru a nu lasa pe drum bani catre alti jucatori.
BANI: ... BANI: Nu vei duce lipsa de bani, iar sumele incasate vor creste odata cu pasii pe care ii vei face inainte pe plan profesional. ... BANI: ... BANI:
1.) Sa incepem cu acuzatiile si pozitia mea fata de acestea - NU am cerut NICIODATA, nici pentru mine nici pentru PSD, vreo suma de bani NICIUNEI persoane pentru a fi candidat!
Secretarul executiv al PD-L, Mircea Toader, a lansat o critica vehementa la adresa liberalilor aflati la Guvernare, pe care ii acuza ca, la presiunea PSD, au alocat sume de bani insuficiente localitatilor cu primari PD-L.
Pe de alta parte, avem si un campion national absolut la tocat bani publici: Maria Stavrositu (foto) cheltuie cei mai multi bani dintre toti deputatii din Romania pe salariile angajatilor din biroul sau parlamentar:
Ei aduc anual in tara aproape 3 miliarde de euro, bani care intra in circuitul monetar al Romaniei. ... Cam din ’98, acesti bani au inceput sa joace un rol important in economia romaneasca.
Cum fiscul doljean nu a procesat înca datele pe 2007, cifrele statistice ale institutiei arata ca, anul trecut, doljenii care au lucrat în 2006 au avut de plata la stat sume importante de bani.
"Cine a inteles avantajele programelor europene sau nationale si este interesat de accesarea acestor fonduri a depus proiecte si a obtinut si bani". ... Astfel, patru programe europene au oferit oamenilor de afaceri bani pentru consultanta, implementarea standardelor si sprijin financiar de pana la 5.560.000 lei.
Dupa cum stiti, in conformitate cu prevederile unei ordonante promovate de guvern, primariile vor primi bani incepand cu 2011 pe principiul scaderii continue a datoriilor din anul precedent. ... cine a avut bani!. ... de unde au avut bani anumite primarii?
Andronic ii critica pe ziaristii-analisti care primesc bani, uneori vanzandu-si contiintele.
Padureanu a mai primit doua pedepse de doi ani pentru spalare de bani si inca una de trei ani pentru inselaciune in forma continuata, iar pentru evaziune fiscala inca un an si jumatate de inchisoare.
In ultimii ani, doar primarii dornici de colectarea unor taxe mai mari au alocat bani pentru PUG-uri noi.
google-analytics.com