Cautare

656 de rezultate pentru "amenzi" (8.05 secunde)
In cazul unor nerespectari a re-gulilor de cultivare si comercializare vor fi aplicate amenzi cuprinse intre 1.000 si 5.000 de lei.
Amenzi de 100.000 RON ISCTV supravegheaza permanent continutul cu vinuri sau vrac (in fiecare luna sunt prelevate probe in vederea efectuarii de analize fizico-chimice).
Ne intrebam insa cum ar putea suporta socul unei amenzi de 10% din cifra de afaceri;
Nerespectarea acestora atrage aplicarea unor amenzi consistente. Astfel, persoanele care planteaza vita-de-vie pe terenuri mai mari de 0,1 hectare sau care le extind peste aceasta limita pe cele existente, fara o autorizatie de plantare, vor plati o amenda de 2.000 de lei, potrivit NewsIn.
Acestia ar putea primi amenzi usturatoare pentru ca, potrivit legislatiei, sunt obligati sa-si pazeasca padurea detinuta. ... In caz contrar, proprietarii padurilor risca amenzi cuprinse intre 1.000 si 5.000 de lei.
In caz contrar, producatorii risca amenzi de cel putin 100 de milioane de lei vechi. ... De la 1 ianuarie 2007, romanii care produc tuica in gospodaria proprie risca amenzi usturatoare daca nu isi declara productiile la fisc si nu platesc accize la stat.
Garda de Mediu promite amenzi dupa 15 februarie Reprezentantii Garzii Regionale de Mediu sustin ca Romania risca sa fie sanctionata de UE si au somat in nenumarate randuri Primaria Ramnicu Valcea sa inchida urgent groapa de la Raureni si sa transporte gunoiul catre alte platforme, cum ar fi cele de la Calimanesti, Govora, Dragasani sau Balcesti, care au ca termen de sistare a depozitarii anul 2009.
In caz contrar, acestia nu vor putea intocmi la timp registrul electronic al salariatilor, riscand astfel amenzi usturatoare. ... Angajatorii care nu infiinteaza registrul electronic si/sau nu-l transmit la ITM in termenele prevazute risca amenzi contraventionale cuprinse intre 2.000 si 5.000 de lei.
UE va pedepsi copierea produselor cu inchisoare de pana la patru ani si amenzi de aproape 100.000 de euro. ... Legea prevede si aplicarea unei amenzi de 90.000 de euro, care poate ajunge insa la 270.000 de euro in cazul produselor care pun in pericol sanatatea consumatorului.
Ca o palida razbunare pentru noi, comisarii au avut serios de munca, aplicand florariilor, in cele doua zile de sarbatoare, amenzi de peste 50.000 RON, recordmena fiind "Orhideea" din Mangalia, care a fost amendata cu 8.000 RON pentru ca nu elibera bonuri fiscale catre clienti.
28/1999 republicata, cu amenzi cuprinse intre 8.000 de lei si 40.000 de lei.
Romanii care locuiesc la bloc sunt obligati prin lege sa-si monteze repartitoare de costuri - indiferent de sistemul de distributie a caldurii din imobilul in care locuiesc -, lipsa acestor intrumente urmand sa fie sanctionata cu amenzi de pana la o mie de lei, incepand din august 2007.
De data asta nimeni nu va mai fi iertat, conducerea institutiei luand decizia sa aplice amenzi drastice. ... Dupa ce vor confrunta lista respectiva cu cea in care figureaza craiovenii care le-au declarat, inspectorii se vor pune pe dat amenzi.
In caz contrar, risca sa primeasca amenzi din partea Comisiei Europene. ... Daca insa nu arunca produsele la punctele de reciclare si nici nu le duc la comercianti sau producatori, ci in alte locuri, risca amenzi cuprinse intre 500 si 1.000 de lei.
Inspectorii Oficiului Judetean pentru Protectia Consumatorilor (OJPC) au dat amenzi in valoare de 32.000 de lei celor care comercializeaza materiale de constructii. ... Ca urmare a neregulilor identificate au fost aplicate amenzi in valoare de 32.000 de lei.
In cadrul actiunilor de control efectuate au fost aplicate patru sanctiuni contraventionale, in valoare totala de 11500 de lei. Trei amenzi au fost date unor societati care nu tineau evidenta gestiunii deseurilor colectate.
Au fost controlati 55 de agenti economici, carora li s-au intocmit 46 de procese-verbale de constatare a contraventiei prin care au fost aplicate 38 de amenzi in valoare totala de 114.000 de lei si 10 avertismente.
În perioada aia poate sa te dea afara când vrea pentru ca practic nu esti angajat“, a explicat Vasilica N., de 45 de ani.Amenzi pentru angajatori Angajatorii care se folosesc de perioada de proba pentru a nu încheia contracte de munca risca amenzi usturatoare.
Trist este ca, desi noi aplicam amenzi cuprinse intre 80 si 200 de milioane de lei vechi, instanta, in loc sa-i oblige sa plateasca amenzile, le da avertismente. ... "In cazul SRL-urilor prinse fara case de marcat noi aplicam amenzi, dar in instanta se schimba lucrurile.
În perioada aia poate sa te dea afara când vrea pentru ca practic nu esti angajat“, a explicat Vasilica N., de 45 de ani.Amenzi pentru angajatori Angajatorii care se folosesc de perioada de proba pentru a nu încheia contracte de munca risca amenzi usturatoare.
google-analytics.com