Cautare

656 de rezultate pentru "amenzi" (3.09 secunde)
Vaccinarea ar urma sa devina obligatorie in Austria de pe 1 februarie 2022 Cei care nu se vaccineaza pana pe 15 martie 2022 risca amenzi pana la 600 EUR. Refuzarea vaccinarii poate ajunge la amenzi de pana la 2.400 EUR pe an.
Taximetristii au primit amenzi in valoare totala de 42 de mii de lei, iar unii dintre ei au ramas fara certificate de inmatriculare sau permise. ... Politistii bucuresteni au dat amenzi in valoare de 42.000 de lei, in trei ore de verificari.
Asta, in conditiile in care, politistii locali aplica deja, de cateva luni bune, amenzi pentru nerespectarea regimului traficului in oras. ... "De cand pregatim politistii locali si pana in prezent s-au aplicat in jur de 9.000 de amenzi, inclusiv cu puncte de penalizare.
Politistii de la rutiera vor ca amenzile sa creasca pana la 7.500 lei.In strainatate exista amenzi de pana la 2000 euro. ... Rutieristii astia vor amenzi de pana la 7500 lei daca s-a depasit viteza cu peste 60 km/h.
Noul cod rutier a intrat in vigoare De vineri intra in vigoare noul cod rutier, care prevede amenzi mult mai mari.
Astfel, soferii care circula fara a achita rovinieta pe drumurile expres, drumurile internationale (fostele drumuri nationale europene), drumurile nationale principale si drumurile nationale secundare risca sa primeasca amenzi de pana la 4.500 de lei.
Principalele amenzi primite de soferi Cu o amenda de 290 sau de 435 de lei vor fi in continuare sanctionati soferii care vorbesc la telefon in timp ce conduc, fara a avea un dispozitiv de tip maini libere”, dar si cei care nu semnalizeaza cand schimba directia de mers, precum si pasagerii care nu poarta centura de siguranta.
110 candidati, participanti la alegerile locale din Harghita, sunt pasibili de amenzi intre 30 si 300 de milioane de lei pentru incalcarea Legii de finantare a partidelor politice si a campaniei electorale.
Marian Oprisan, presedintele Consiliului Judetean Vrancea, a anuntat sambata ca va ataca la Curtea Europeana a Drepturilor Omului sentinta Tribunalului Bacau, care l-a condamnat la plata unei amenzi penale de 20 de milioane de lei si a 100 de milioane de lei despagubiri morale in procesul intentat impotriva lui de Puiu Siru, vicepresedintele Aliantei Civice Vrancea.
Juristii departamentului din cadrul Institutiei Prefectului vor putea aplica amenzi in urma controalelor la autoritatile publice locale, fiind imputerniciti in acest sens de prefectul Cristian Roman.
E vorba de amenzi, pentru ca faptele de atunci dateaza. ... - Anul trecut, Consiliul Concurentei a dat amenzi de 40 milioane euro.
Inspectorii din cadrul Ministerului Agriculturii au aplicat amenzi in valoare de 71.800 de lei firmelor care exploateaza, depoziteaza, prelucreaza sau vand lemn in apropierea cursurilor de apa, in urma unor verificari in perioada 8-14 august.
Tocmai citesc pe Hotnews ca ministrul Seitan e marinimos si ne promite, asa, pe gura, ca nu vom primi amenzi daca intarziem cateva zile. ... hai, ba, contribuabililor, nu va speriati ca puii de Crevedia, ca nu va dam amenzi imediat, ba, va speriati degeaba, ba, fricosilor!
Inspectorii vamali din cadrul Directiei Regionale pentru Accize si Operatiuni Vamale (DRAOV) Craiova au aplicat amenzi in valoare de 71.300 si au confiscat tigari de contrabanda in valoare de aproximativ 65.000 de lei, in cadrul unei serii de verificari desfasurate de la inceputul acestei luni.
Din pacate, desi noi am dat amenzi peste amenzi si avertismente, acesti patroni nu au binevoit sa arate cel mai mic respect fata de turisti si fata de autoritatea locala.
Ponta a spus ca s-a luat aceasta decizie de catre conducerea Camerei deoarece "exista foarte multe amenzi contraventionale pentru cele 332 de Dacia Logan aflate in utilizarea birourilor parlamentare" si pentru ca "din septembrie va intra in vigoare noul Cod Rutier" cu alte prevederi privind suspendarea permiselor.
In Regulamentul serviciului comunitar de transport public local de calatori in regiunea Bucuresti - Ilfov (http://stbsa.ro/mobile/contraventii.php) sunt prevazute amenzi intre 50 si 5.000 de lei.
Candidatul PIN la primaria municipiului Bucuresti afirma, intr-un comunicat remis NewsIn, ca, pe langa cele 6,1 milioane de euro amenzi catre ApaNova neexecutate de catre primarul general Adriean Videanu, in aceasta saptamana ARBAC a mai decis aplicarea unei amenzi de circa 4 milioane de euro din cauza abuzurilor societatii.
Primarul din Valu lui Traian a explicat ca "vinovat" de aceste sentimente se face presedintele Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, cel care "imi face dosare si imi da amenzi", a spus Mitroi, precizand ca una dintre amenzi, in valoare de 600 de milioane de lei pe care a primit-o de la CJC a contestat-o si este pe punctul de a o castiga.
De asemenea, medgidienii mai au de achitat, pe langa datoriile catre bugetul local, si amenzi de circulatie. ... La sfarsitul anului trecut, datoriile care au fost puse in executare, in afara de amenzi, atingeau suma de 50 de miliarde de lei.
google-analytics.com