Cautare

976 de rezultate pentru "afacere" (2.75 secunde)
Niciun candidat nu intervine, din aceasta Alianta, ceea ce arata ca unele firme ale unora dintre ei au fost implicate in aceasta afacere", a spus Doru Resmerita.
Pe de alta parte, viceprimarul Robert Serban spune ca nu este nici o tragedie si ca indiferent cine vine viceprimar - poate fi chiar Gigi Chiru, desi el are alte asteptari acum de la partid - “mare afacere nu este”.
Marea afacere a "tunurilor imobiliare din Grindul Chituc", cum s-a exprimat mai multa lume in ultima perioada, scoate la iveala nume importante ale Constantei.
"A facut din aceasta afacere o prioritate din cauza consecintelor asupra familiei sale si asupra activitatii sale. Sotia sa a spus ca va coopera deplin cu anchetatorii" afirma o sursa.
Cu toate ca nu a vrut sa recunoasca public ca se va reintoarce in Partidul National Liberal, acesta a dat de inteles ca "orice este posibil, dar ma gandesc sa lucrez in mediul privat, intr-o afacere legata de finantari si fonduri de investitii".
In rechizitoriul intocmit, procurorii au descris in amanunt o afacere cu produse petroliere, din care bugetul de stat a iesit in pierdere, iar afaceristii si finantistii au profitat.
Cea de-a doua afacere vizeaza lucrarile de consolidare a digurilor de protectie impotriva inundatiilor, de-a lungul Dunarii, in zona Rast - Nedeia, puternic afectata de revarsarea fluviului in anul 2006.
"Arheologii si-au deschis firme ca sa faca descarcarea si tot ei ii indeamna pe cei de la CNADNR ca sunt situri pe traseu. Se pare ca este o afacere profitabila", a mai spus ministrul Berceanu.
, potrivit caruia hotelul Zefir din Mangalia, apartinand Serviciului de Paza si Protectie, va fi scos la vanzare, intrucat e in pragul falimentului, vine sa dezvaluie o noua afacere extrem de interesanta marca Liviu Scarlat (foto).
Unul din cei 3 consilieri superiori ai Directiei Judetene pentru Cultura, Culte si Patrimoniu Cultural National (DJCCPCN) Constanta, Eugen Coja, a reusit sa transforme institutia la care este angajat intr-o adevarata afacere de familie.
Presedintele Basescu, stiind ca nu va candida sau daca va candida e sinucidere totala fiindca nu va fi ales, in familia Basescu a pus la cale aceasta afacere ca sa mai castige niste bani, a spus analistul.
Un rol cheie l-a avut, in aceasta afacere, preluarea si descarcarea in secret, de catre Mircea Basescu, la sfarsitul anului 2008 sau in prima parte a lunii ianuarie 2009.
Ziaristul Sorin Rosca Stanescu afirma, pe site-ul personal, ca fratele sefului statului, Mircea Basescu, ar fi fost implicat intr-o afacere de trafic de explozibil alaturi de o persoana pe nume Bakri Imad Abdul Reda, suspectata de legaturi cu organizatii teroriste si aflata in vizorul Interpol.
Ziaristul Sorin Rosca Stanescu a afirmat, pe site-ul personal, ca fratele sefului statului, Mircea Basescu, ar fi fost implicat intr-o afacere de trafic de explozibil alaturi de o persoana pe nume Bakri Imad Abdul Reda, suspectata de legaturi cu organizatii teroriste si aflata in vizorul Interpol.
Activitatea sanitara-veterinara desfasurata in perioada 17-23 august a. c. , de Serviciile si Birourile din cadrul Directiei Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor, s-a concretizat prin 239 controale.
nevoia - din cate se pare - de a dedica mai mult timp familiei, motiv pentru care a renuntat, pentru o perioada, la "marea afacere" inceputa in anul 1994.
Ziaristul Sorin Rosca Stanescu a sustinut, pe site-ul personal, ca fratele spresedintelui, Mircea Basescu, ar fi fost implicat intr-o afacere de trafic de explozibil alaturi de o persoana pe nume Bakri Imad Abdul Reda, suspectata de legaturi cu organizatii teroriste si aflata in vizorul Interpol.
Nici eu, nici familia mea nu am fost amestecati in niciun fel de afacere. Nu ati auzit nimic despre cineva din familia mea de-a lungul timpului.
Nababi putred de bogati, care au facut din politica o afacere banoasa, nu vor Puterea decat pentru ei, pentru clicile de profitori din jurul lor.
"Intr-un partid nu intri intr-o afacere oarecare. Inseamna sa aderi la un crez politic, sa crezi in ceva, in niste idei.
google-analytics.com