Cautare

10751 de rezultate pentru "15" (3.92 secunde)
Ba chiar il ironizeaza subtil pe invinsul sau in lupta pentru presedintia partidului, ramas acum doar membru simplu, dupa ce 15 ani a fost fie presedintele tarii, fie al PSD.
Nimeni nu este naiv sa creada ca, si astazi, toti cei 15 care sunt in frunte vor avea aceeasi importanta si aceeasi implicare.
Frunda isi estimeaza bijuteriile detinute la 10.000 de euro, tablourile - la 15.000 de euro, iar ceasurile - la 10.000 de euro.
Invitatie la retrocedari “Autoritatile locale trebuie sa ii puna in posesie pe fostii proprietari ai imobilelor pentru care au fost emise deja decizii judecatoresti definitive“, a afirmat premierul Calin Popescu-Tariceanu, aratand ca a primit numeroase sesizari, mai ales din partea comunitatii evreiesti, pentru rezolvarea problemei restituirii, care treneaza de 15 ani.
Aproape 30 de senatori si deputati PPRM semneaza o initiativa legislativa pentru plantarea de pomi fructiferi, mai ales nuci, pe marginea drumurilor nationale, judetene si comunale.
Ar mai avea si doamna 58 de milioane de lei anual ca bibliotecar si inca 15 milioane ca traducator, iar in rest ^nu e cazul^.
Fostul deputat social-democrat de Iasi Traian Dobre a declarat ieri ca s-a intors, dupa 15 ani, la filiala PNL. Traian Dobre a precizat ca la inceputul saptamanii viitoare isi va prezenta demisia din grupul parlamentar PSD.
Portofoliile din opozitie Guvernul din umbra al PSD, structurat de Comitetul National, are titulari pe 15 departamente, care vor avea ca atributii de baza monitorizarea si reactia rapida la actiunile guvernamentale, precum si elaborarea de politici si strategii ale PSD.
Reamintim ca Dinu Patriciu este acuzat ca nu ar fi facut investitiile de 15 milioane de dolar, impuse prin contractul de privatizare si ca nu ar fi platit statului impozite si accize de 300 de miliarde de lei.
Astfel, potrivit declaratiilor vicepresedintelui Sindicatului Liber al Salariatilor din Invatamantul Preunivesitar, Ion Popescu, in legea cadrelor didactice este prevazuta acordarea sporului de stabilitate de 15% din salariul de baza, pentru personalul didactic cu o vechime de peste 10 ani in munca.
Potrivit barometrului de opinie, realizat in perioada 5-19 mai, daca duminica viitoare ar avea loc alegeri prezidentiale, Traian Basescu ar obtine 65 la suta din optiunile electoratului, fiind urmat de Adrian Nastase cu 15 la suta si de Mircea Geoana cu sase la suta.
Basescu si-a exprimat “dorinta de a transmite poporului japonez salutul poporului roman“ si de a multumi poporului japonez “pentru sprijinul constant acordat Romaniei in ultimii 15 ani“.
Cred ca nu-mi pot schimba declaratiile de acum 15 ani doar pentru ca pe plan european exista o invitatie catre PD“, a spus Berceanu.
Chiar daca a fost necesar ca Iisus Hristos sa reinvie de 15 ori de atunci, minunea a avut in sfarsit loc: ateul Ion Iliescu a fost pus sub invinuire in dosarul mineriadei din 13-15 iunie 1990.
Adaugata vestii ca trebuie sa dea cu subsemnatu', in fata procurorilor, pentru rolul sau in mineriada din 13-15 iunie, decizia Comitetului National al CNAIM mai are si darul de a-i intretine proasta dispozitie lui Ion Iliescu - asaltat de neplaceri in ultima vreme.
a PSD-istilor, Antonie Iorgovan il va reprezenta pe Ion Iliescu in dosarul mineriadei din 13-15 iunie. Celebrul avocat si-a oferit serviciile in mod gratuit, fapt care nu poate decat sa-l multumeasca pe cel mai sarac si cinstit dintre presedintii mioritici.
Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti si Comisia de Cercetare a Averilor de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia au solicitat Camerei Deputatilor copii dupa declaratiile de avere depuse la inceputul si sfarsitul mandatului in cazul a 13, respectiv 3 fosti deputati.
Iorgovan a adus in discutie astfel “revitalizarea“ dosarelor Revolutiei si a evenimentelor din 13-15 iunie 1990, precum si faptul ca acestea vizeaza “omul care a avut un rol esential ca sa nu se intample cele mai mari nenorociri“, Ion Iliescu.
Dupa alegerea responsabililor celor 15 departamente de specialitate (politice, sociale, economice, culturale etc.) monitorizarea Guvernului Tariceanu a decurs mai greu, primele semne de revigorare simtindu-se inaintea depunerii motiunii de cenzura.
google-analytics.com